Compact inbouw range

Met onze inbouw apparatuur zorg je ervoor dat alles in de keuken naadloos op elkaar aansluit. Ga voor een inbouw koffiemachine en zet dagelijks je perfecte espresso. Of kies uit een van onze inbouw ovens of inbouw magnetrons en zorg voor een optimale verwarming van je gerechten. Bekijk ook eens onze inbouw wijnkoelers.

Lees meer

Inbouw ovens met stoomfunctie

Wist je dat veel van onze inbouw ovens een stoomfunctie bevatten? Door de toevoeging van stoom geven deze inbouw ovens een extra dimensie aan het koken. Door eten te stomen met behulp van een inbouw oven met stoomfunctie blijft de smaak van het eten beter behouden. En niet alleen smaken blijven beter behouden, ook voedingsstoffen, vitamines en mineralen raken niet verloren. Met een inbouw oven met stoomfunctie kook je dus niet alleen lekker maar ook nog eens gezond!

Combi inbouw ovens

Onze inbouw ovens zijn ontworpen om in kleinere ruimten ingebouwd te worden. Met onze inbouw ovens benut je de ruimte dan ook optimaal. Nog meer ruimte besparen? Kies dan voor een van onze inbouw combimagnetrons. Zo hoef je geen oven én een magnetron aan te schaffen, maar heb je beide apparaten in een.

Je favoriete koffie met onze inbouw koffiemachines

Met onze inbouw koffiemachines maak je koffie op barista-niveau. Pas de koffie aan naar jouw wens en kies voor een van de talloze aromakeuzes. Van een intense espresso tot een romige cappuccino of latte macchiato. Onze inbouw koffiemachines bieden voor iedere koffieliefhebber wat wils.

Inbouw magnetrons met connected cooking

Veel van onze inbouw combimagnetrons beschikken over een wifi verbinding. Dit betekent dat je deze combiovens met magnetron kunt koppelen met onze connected cooking app. De connected cooking app geeft je de mogelijkheid om je combimagnetron van een afstand te regelen. Hierdoor hou je tijd over voor andere dingen! Stel bijvoorbeeld de tijd en temperatuur in via je telefoon en krijg dagelijkse receptinspiratie.

Wijnkoeler inbouw

Onze inbouw wijnkoelers hebben een gestroomlijnde en naadloze afwerking. De inbouw wijnkoelers bevatten geen handgrepen maar openen door er licht op te drukken. Zo behoudt je keuken dezelfde stijl. Met een temperatuurregeling van 5 tot 20 graden ben je ervan verzekerd dat wijnflessen op de juiste temperatuur worden bewaard.