Het laatste nieuws van AEG

Nieuws

Al meer dan 125 jaar is AEG een koploper in huishoudelijke producten. Op deze pagina delen we nieuws, ontwikkelingen en trends.

AEG Taste magazine

aeg taste magazine

In ons AEG taste magazine vind je niet alleen meer informatie over ons apparatuur, maar ook inspiratie, recepten, tips en nog veel meer.

Stofzuigen opnieuw uitgevonden

Met de nieuwe AEG FX9 | Ultimate stofzuigers doet u geen concessies. Een snoerloze stofzuiger die het huis vlekkeloos schoonmaakt met één accu-lading.

Welke stofzuiger is eigenlijk voor u de beste keuze? Dit leest u in onze stofzuiger koopgids.

AEG vlekkenpen verbetert de verzorging van je kleding

Met deze nieuwe gadget verdwijnen vlekken als sneeuw voor de zon. De ultrasone AEG Vlekkenpen behandelt vlekken zonder moeite. Vlekken worden namelijk effectief verwijderd, zonder het gebruik van chemicaliën. Het enige wat je hoeft te doen is water en wasmiddel toe te voegen aan het apparaat. Vervolgens stuurt de ultrasound technologie kleine trillingen door de vezels om de vlek deeltje voor deeltje los te werken. Stop vervolgens je kledingstuk in de was zoals je normaal zou doen en je kledingstuk is weer fris en fruitig.

AEG AutoDose de wasmachine met automatische dosering

Nieuw op gebied van kledingverzorging zijn de AEG-wasmachines met AutoDose technologie. AEG biedt met de nieuwe AutoDose oplossing niet alleen een stukje gemak doordat de wasmachine maar één keer in de zoveel tijd moet worden gevuld met wasmiddel en wasverzachter, ook tilt het de zorg voor kleding naar een hoger niveau. Door de precieze dosering, perfect afgestemd op de hoeveelheid was en de textielsoort, wordt kleding optimaal verzorgd en blijft het nog langer als nieuw.

Exclusive Care Service

Wie kiest voor een AEG CX8 / CX7 steelstofzuiger, FX9 stofzuiger, VX9 stofzuiger of RX9 robotstofzuiger kan een speciale exclusieve service verwachten. Dit begint met de registratie van het product op de website van AEG en eindigt met een exclusieve ophalen-en-aflever service, Exclusive Care.

Download de My AEG Care-app

Ervaar zorg op maat door je apparaten te verbinden met de My AEG Care-app. Zo heb je overal toegang tot de expertise van AEG, kun je zowel was als droogprogramma's op maat op afstand instellen en krijg advies met de Care Advisor over het juiste programma voor een optimale zorg voor je kleding.

Te downloaden voor iOS en Android.