Selecteer een AEG-droger

Ontdek de perfecte droger die veilig voor je kleding zorgt. Wat je ook droogt, onze experttechnologie geeft je iedere keer het juiste resultaat. Elke droger is deskundig ontworpen met uitstekende efficiëntie om grote of kleine ladingen. Controleer de beweging en temperatuur van je was met een geïntegreerde droger en laat je kleding geweldig aanvoelen.

Lees meer

Ons beste A+++ energielabel

AEG EcoLine drogers zijn onze meest energiezuinige drogers met een energieklasse A+++. Deze drogers besparen tot 68% meer energie dan traditionele drogers *. En zelfs je meest delicate stoffen zoals zijde** en wol*** worden beschermd tegen krimpen door het drogen op lage temperatuur.
 
 Drogen. Zorgen. Besparen.

De drogers van AEG verbruiken tot 68% minder energie dan traditionele drogers¹ en je kunt zelfs je meest delicate kledingstukken drogen - wol krimpt niet,² zijde behoudt zijn vorm,³ donsjassen blijven pluizig en warm en outdoorkleding wordt weer waterdicht. 
 • Vrouw naast AEG wasmachine en droger.
  ZACHT DROGEN OP DE HELFT VAN DE TEMPERATUUR

  AEG drogers met warmtepomptechnologie zorgen ervoor dat kleding gelijkmatig droog wordt bij lage temperaturen. Jouw kledingstukken krijgen alleen de benodigde hoeveelheid warmte, voor het zachtste drogen, waardoor kleding langer meegaat.

 • Close-up van twee blauwe truien.
  KRIMPT NIET, GEGARANDEERD⁶

  De aangepaste bewegingen en temperatuur van de droogtrommel zorgen ervoor dat wol niet krimpt en zijde zijn vorm niet verliest

 • Close-up van groene donsjas.
  DEKBEDDEN EN DONSJASSEN BLIJVEN ALS NIEUW.

  De 3DScan-technologie scant diep om de vochtigheid in kledingstukken te meten. Je kan erop vertrouwen dat al je wasgoed, zelfs winterjassen en dekbedden, gelijkmatig worden gedroogd en pluizig en warm blijven.

¹68%: Berekend door het jaarlijkse energieverbruik van onze 8 kg warmtepompdroogkast (energieklasse A+++) te vergelijken met onze 8 kg condensdroogkast (energieklasse B).
²Vergelijkbaar met plat drogen. OK
³Even goed als natuurlijk drogen. OK
⁴Herstelt de waterafstotendheid beter dan luchtdrogen.
⁵Gebaseerd op externe test van thermische weerstand voor items gedroogd met 3DScan-technologie, uitgevoerd volgens ISO 11092
⁶Wol vergelijkbaar met plat drogen. Zijde even goed als natuurlijk drogen. Herstelt waterafstotendheid beter dan luchtdrogen voor buitenkleding.

Beste in het assortiment

9000-SERIE ABSOLUTECARE® PLUS

Droog zonder zorgen. De 9000 AbsoluteCare® Plus droger biedt superieure droogprecisie en -verzorging, dankzij 3DScan-technologie en AbsoluteCare®. Door de vochtigheid in de kleding te analyseren wordt zelfs kleding in laagjes gelijkmatig gedroogd.

Ons populairste product

7000-SERIE SENSIDRY®

De 7000 serie SensiDry® droger maakt gebruik van warmtepomptechnologie en droogt kleding gelijkmatig en op lage temperaturen. Mild drogen zorgt ervoor dat je kleding nooit wordt blootgesteld aan onnodige hitte, zodat ze langer meegaan.

Onze modellen

Voor een persoonlijke en nauwkeurige controle over het verzorgingsproces.
 • 3DScan Technology
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygiene
 • ProSteam® *
Handige en intuïtieve functies om je kleding perfect te verzorgen.
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygiene*
Je kleding wassen en verzorgen wordt makkelijk.
 • MixDry
 • SensiDry®
 • PreciseDry

*Beschikbaar op geselecteerde modellen.

 

 

Durf wol en zijde te drogen met AbsoluteCare®

De 8000-serie AbsoluteCare® droger maakt gebruik van warmtepomptechnologie en beheerst ook nauwkeurig de beweging en temperatuur van de droogtrommel, zodat wol niet krimpt en zijde haar vorm niet verliest. AbsoluteCare® herstelt waterdichtheid van outdoorkleding en is Woolmark Blue-gecertificeerd.

MINDER KREUKEN. MAKKELIJK STRIJKEN. MET PROSTEAM®

ProSteam® helpt geurtjes te neutraliseren en vermindert kreuken in je kleding. Doordat je kleren minder kreuken, kost strijken minder inspanning, waardoor je kleren ook minder worden belast. ProSteam® zorgt dat kleren langer meegaan.

Combineer een 9000-serie wasmachine en drogers

De Premium editie-wasmachine en -drogers van de 9000-serie werken uitstekend op hun eentje. Maar samen werken ze nog beter, met hun passende design, overeenkomende cycli en gedeelde smartphone-app. Wanneer ze met elkaar worden verbonden, kunnen ze in minder dan drie uur een volledig geïntegreerde wasdienst leveren – zonder dat je je was hoeft te sorteren.

9000-serie wasmachine kopen

9000-serie droger kopen

Kom meer te weten over onze drogers

Onze droger series zijn net zo gemakkelijk te begrijpen als bij onze wasmachines. Alle hogere modellen omvatten de technologieën als het vorige niveau. De serie is op elke droger aangegeven. Dus het combineren van je apparaten is nu net zo gemakkelijk als kiezen op energieverbruik of trommelgrootte.

 
 • vrouw met smartphone en wasmachine
  My AEG App

  Gebruik de app om instellingen te personaliseren en ontvang slimme tips.

 • man naast wasmachine en droogkast
  AEG & Duurzaamheid

  Met verantwoorde technologieën kun je verouderde regels vergeten en je kleren langer nieuw houden.

 • microplastic filter aan muur
  Was- en droogaccessoires

  Doe de was op jouw eigen manier en draag zorg voor je apparaten met accessoires die je tijd en moeite besparen.

Draag zorg voor je apparaten zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke apparaten zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je apparaten goed blijven werken.