DROGERS

Kies voor een droger die je kleding beschermt. Droog je delicate stoffen zoals zijde en wol veilig in onze drogers met AbsoluteCare®-systeem. En dankzij OptiSense heb je altijd een minimaal water- en energieverbruik.  

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Nu tot € 100,- cashback

Helaas is deze actie verlopen
Heb je een deelnemend apparaat gekocht tijdens deze actieperiode van 15 april  tot en met 15 juni 2021, dan kun je je nog registreren voor de cashback tot en met 30 juni 2021.

Bekijk hier de actievoorwaarden

 

Ga naar de actie

WAAROM NIET AL JE KLEDING IN DE DROGER

Verander de regels met AbsoluteCare en doe al je was in de droger (ja, zelfs die ene wollen trui). Maak je geen zorgen over krimpende was of slijtage. Waarom zou je de was op een manier doen die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

Ontdek AbsoluteCare wasdrogers

Beste uit de test november 2020

Onze AEG FiberPro warmtepompdrogers met 3DScan-technologie hebben in november 2020 het predicaat "Beste test" ontvangen van de Consumentenbond.

De unieke 3DScan-technologie in onze AEG 9000 serie drogers, detecteert namelijk niet alleen vocht aan de buitenkant van het kledingstuk, maar kan zelfs door de buitenste laag heen detecteren of een kledingstuk van binnen nog vochtig is. Met een 8,1 zijn onze AEG 9000-serie drogers van als beste uit de test gekomen.

Bekijk wasdrogers met 3DScan-technologie

Durf al je kleding te drogen

Droog vol vertrouwen al je kleding en zelfs je dekbed. De unieke 3DScan-technologie Detecteert het vocht tot 5 cm binnen in het wasgoed en past de looptijd hierop aan. Zo wordt kleding nauwkeurig én met zorg gedroogd.

Van outdoorkleding blijven de waterafstotende eigenschappen ook beter behouden, zij hebben een 30% hogere thermische werking dan wanneer deze aan de lucht worden gedroogd. Kortom: je garderobe voelt weer als nieuw en je droogt bovendien al jouw kleding zonder risico met onze nieuwe slimme 9000-serie drogers met 3DScan-Sensor.

Ontdek meer

WAS. DROOG. VERZORG. MET JE SMARTPHONE EN DE MY AEG CARE-APP

Ervaar zorg op maat door je apparaten te verbinden met de My AEG Care-app. Zo heb je overal toegang tot de expertise van AEG, kun je zowel was als droogprogramma's op maat op afstand instellen, ontvang meldingen wanneer je wasgoed klaar is en krijg advies over het juiste programma voor een optimale zorg voor je kleding.

 

Ontdek meer

De beschermer van je wollen trui

Zijde. Wol. Outdoorkleding. Je kunt nu alles wat je wast in het volste vertrouwen in de wasdroger stoppen. Alleen de op maat gemaakte programma´s van het AEG AbsoluteCare®-systeem voor alle materialen geven deze geweldige resultaten met de garantie je kleding niet te beschadigen.

Wasdroger uit de 8000-serie met AbsoluteCare®

 • AbsoluteCare®-systeem met intelligente trommelbewegingen en temperatuuraanpassingen voor ultieme verzorging van je kleding
 • SensiDry®-technologie zorgt voor een zachte en energiezuinige droging bij lagere temperaturen
 • ProSense®-technologie past het tijd- en energieverbruik automatisch aan de grootte van elke lading aan

POPULAIRSTE DROGERS

4,7

4,7 (49 Beoordelingen)

 • Energieklasse A+++
 • Vulgewicht 8 kg
 • Extra groot display
 • Inverter motor met 10 jaar garantie
 • Jaarlijks energieverbruik: 177 kWh
 • Energieklasse A++
 • Vulgewicht 8 kg
 • Groot display
 • Inverter motor met 10 jaar garantie
 • Jaarlijks energieverbruik: 235 kWh
4,2

4,2 (13 Beoordelingen)

 • Energieklasse A+++
 • Vulgewicht 8 kg
 • Groot display
 • Inverter motor met 10 jaar garantie
 • Jaarlijks energieverbruik: 177 kWh

SENSIDRY®-TECHNOLOGIE

Onze SensiDry®-technologie zorgt voor je volledige garderobe, en zet daarbij zijn geavanceerde warmtepomptechnologie in voor lage temperaturen en behoedzamere trommelbewegingen. Dit geeft je het volledige vertrouwen dat je kleding na iedere keer dragen zijn vorm en conditie behoudt.

Ontdek meer

Vind de wasdroger die bij je dagelijkse leven past

In dit gedeelte vind je tips die je in overweging moet nemen bij de aanschaf van een wasdroger en uitleg over onze belangrijkste technologiëen. Deze koopgids zal je helpen de beste keuze te maken om beter voor al je kleding te zorgen!

Bekijk de koopgids

Draag zorg voor je apparaten zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke apparaten zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je apparaten goed blijven werken.

Ontdek ons assortiment