Vrieskisten

Onze energiezuinige en praktische vrieskist biedt je extra ruimte voor al die heerlijke dingen die je wilt bewaren. Je hebt meer opslagopties in zowel de grote als kleine formaten.

Vrieskisten van AEG

Of je hem nou in de garage, op zolder of in de keuken plaatst: een vrieskist biedt altijd verrassend veel ruimte. Daarom zijn onze vrieskisten een perfecte uitkomst voor grote gezinnen of mensen die gewoon wat extra vriesruimte willen hebben.

Afmetingen

Onze LowFrost vrieskist is beschikbaar in drie verschillende formaten. Het kleinste model is 960 mm breed en heeft daarmee een inhoud van 254 liter. Daarnaast is er ook keuze uit een model van 1120 mm met een inhoud van 308 liter en de grootste vrieskist is wel 1300 mm breed en heeft een inhoud van 371 liter.

Geluidsniveau

Wanneer je een vrieskist uitzoekt wil je natuurlijk een apparaat in huis halen dat niet te veel lawaai maakt. De vrieskisten van AEG zijn beschikbaar in twee verschillende klassen geluidsniveau. De vrieskist van 960 mm en die van 1120 mm hebben geluidsniveau C en produceren tussen de 36 en 41 decibel. Het model van 1300 mm heeft een geluidsniveau dat valt in klasse D en produceert geluid tot boven 41 decibel.

LowFrost technologie

Alle vrieskisten van AEG beschikken over LowFrost technologie. Hierdoor hoef je de vrieskist minder vaak te ontdooien. Dankzij Frostmatic vries je levensmiddelen extra snel in door kort  de maximale vriescapaciteit van de vrieskist te gebruiken. Hiermee koel je producten zeer snel af naar de gewenste temperatuur.

Alle vrieskisten van AEG komen met 5 jaar garantie en zijn gemakkelijk te besturen doormiddel van Electric Control.