Inbouwmagnetrons

Onze inbouwmagnetron is krachtig, elegant en discreet. Ze maken het dagelijks koken veel eenvoudiger en doordat ze worden ingebouwd, krijg je waardevolle ruimte voor andere keukenactiviteiten.

Magnetrons

Of je hem nu gebruikt voor het koken, het opwarmen van kliekjes of het ontdooien van brood , een magnetron is een bijna onmisbaar apparaat in de moderne keuken. Daarom biedt AEG inbouw-magnetrons die perfect passen bij jouw keuken. Onderling zijn er echter een aantal verschillen om op te letten bij het kiezen van een magnetron. Die lichten wij daarom graag toe.

Vermogen

Het vermogen van magnetrons wordt gemeten in een aantal watt. Hoe hoger dit vermogen, hoe sneller de magnetron verwarmt. Binnen het gamma van AEG is er keuze uit modellen met 800. 900 of 1000 watt aan maximaal vermogen.

Functies

Naast het verwarmen van voedingswaren beschikken een aantal van onze magnetrons ook over een grillfunctie. In combinatie met het bijgeleverde grillrooster kan je in deze magnetrons bijvoorbeeld ook vlees bereiden.

Design

Binnen onze range magnetrons is er keuze uit modellen uitgevoerd in stijlvol roestvrijstaal maar ook uit zwarte magnetrons. Hierdoor is er altijd een product dat past bij het ontwerp van jouw keuken.

Nismaat

Onze magnetrons zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zoek je een compacte magnetron? Ga dan voor een van onze modellen met een nismaat van 36 of 38 centimeter. Heb je iets meer ruimte beschikbaar? Kies dan voor een van de modellen met een nis van 45 centimeter.