Acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

Christmashopping

Kerstshoppen

Maak er dit jaar speciale feestdagen van met onze speciale uitverkoop. Maar liefst 25% korting op kookgerei en keukenaccessoires. Koop ze nu zodat u tijdens de eindejaarsfeesten familie en vrienden kunt verwennen. Ook ideaal als culinair eindejaarsgeschenk voor de hobby-kok ! Alle accessoires die u nodig heeft voor uw culinaire creaties zijn nu verkrijgbaar via onze webshop.

TOT €150,- CADEAU BIJ ICI PARIS XL

TOT €150,- CADEAU BIJ ICI PARIS XL

Bij aankoop van een AEG actiemodel was- of droogautomaat krijgt u tussen 15 oktober 2018 en 31 december 2018 een ICI Paris XL e-Gift Card tot 150 euro cadeau. 
Met de nieuwe AEG wasmachines en drogers verwent u dus uw was én uzelf!

Afbeelding van L6FBSPEED

Bespaar tijd én geld!

Veel was, hoge toeren én snel klaar.
Ontvang tijdelijk een cashback van €50,- op ons speciale actiemodel L6FBSPEED.
Deze actie is geldig van 1 september 2018 t/m 31 maart 2019.

AEG FX9 ULTIMATE 30 dagen op proef

FX9 - 30 dagen op proef!

In de periode van 8 oktober tot 31 december kan u één van de nieuwe AEG FX9 ULTIMATE stofzuigers uitproberen en als u 30 dagen na aanschaf van het product niet tevreden bent, kan u het product retour sturen.

Afbeelding van een AEG Mastery Range keuken

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijgt u van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van uw nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om u te bedanken voor de registratie van uw toestel bieden wij u 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Registreer hier uw apparaat

Na afloop van de registratie ontvangt u een e-mail met daarin de code en meer informatie.

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

De premium C-design modellen van AEG bieden niet alleen de allerbeste zorg voor waardevolle kledingstukken. Met hun roestvrij stalen bedieningspaneel en zilveren vulopening zijn ze tevens een lust voor het oog. Van 1 juli 2018 t/m 31 december 2019 krijgt u daarom 5 jaar fabrieksgarantie op alle C-design wasmachines en wasdrogers. Registreer u machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Download de My AEG Kitchen app

Met de My AEG Kitchen app heb je de culinaire wereld van AEG binnen handbereik op je smartphone of tablet. De app biedt je meer dan 100 recepten, converter tools, handleidingen en ondersteuning voor je apparaten.

Te downloaden voor:
Android
iOS

5 jaar fabrieksgarantie ÖKOMix en AbsoluteCare A+++

Deze actie is helaas afgelopen. Heeft u voor 30 juni 2018 een ÖKOMix wasmachine of een AbsoluteCare™ A+++ wasdroger aangeschaft, dan kunt u deze nog tot 30 september 2018 registreren voor 5 jaar fabrieksgarantie. 

AEG kookboek

Gratis exclusief kookboek

U ontvangt bij registratie van uw AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor uw oven.

Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat u het boek ontvangt.