Exclusieve acties
Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Profiteer van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.
Wil je een extra garantie registreren? Bekijk dan al onze extra garanties op deze pagina.

Exclusieve online eindejaarsdeals

Neem een kijkje in onze productselectie en ontdek onze beste aanbiedingen voor het eindejaar. Upgrade je huis met de nieuwste technologieën of vind het perfecte cadeau. 

Actie geldig van 6/12/2023 t/m 3/01/2024

AEG actie wasmachines en drogers

Bij aankoop van een AEG wasmachine, droger of was-droogcombinatie uit het actiaanbod, krijg je nu tot 200 euro cadeau bij ICI PARIS XL.

Actie geldig van 01/10/2023 t/m 31/12/2023.

Stofzuigers promotie

Koop in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2023 één van de geselecteerde AEG stofzuigers met zak of steelstofzuigers en ontvang na registratie tot 50 euro cashback.

Inbouwapparaten promotie

Koop in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2023 één van de geselecteerde AEG inbouwapparaten en ontvang na registratie tot 150 euro cashback.

€ 50,- Cashback bij aankoop van een wasmachine LR6ALPHEN

Koop in de periode van 1 mei tot en met 31 december 2023 één nieuwe AEG wasmachine LR6ALPHEN, ontvang na registratie 50 euro cashback.

Gratis digitaal kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi stoomoven een gratis digitaal AEG kookboek. Dit digitale kookboek bevat meer dan 100 heerlijke recepten exclusief voor jouw AEG oven.

AEG Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse AEG nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste modellen, productintroducties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen te vinden en nieuwe tips en tricks omtrent het gebruik van je apparatuur.

Geef je mening! Registreer je product en schrijf een review en help andere consumenten!

We zijn benieuwd naar je mening over je nieuwe AEG product. Registreer je product en schrijf daarna een review. Door je mening te geven help je andere consumenten bij de aankoop van hun nieuwe AEG product. We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.


Garanties

Extra garanties van AEG

Wil je registreren voor de 10 jaar motorgarantie, 5 jaar inbouwgarantie of een van onze andere extra garanties? Bezoek onze garantiepagina voor al deze garanties op een rij.