Acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

Gratis solis sous-vide sealer

Gratis sous-vide sealer

Deze actie is geldig bij aankoop van een AEG SteamPro oven bij een erkende AEG-dealer in Nederland. Actie periode: 1 september 2017 t/m 20 januari 2018.

TOT €75,- CASHBACK BIJ EEN WARMTEPOMPDROGER

Een AEG warmtepompdroger is niet alleen zuinig op uw mooie kledingstukken maar ook met energie. En dat merkt u in uw portemonnee!

Tijdelijk zijn ze zelfs extra voordelig want bij aanschaf krijgt u tot €75,- op uw rekening teruggestort.

AEG kookboek

Gratis exclusief kookboek

U ontvangt bij registratie van uw AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor uw oven.

25% korting op kookaccessoires

We willen u helpen om uw nieuwe multifunctionele stoomoven optimaal te gebruiken. Daarom bieden we u een kortingscode aan, voor 25% korting op speciaal geselecteerde kookaccessoires.

Registreer hier uw apparaat

Na afloop van de registratie ontvangt u een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Download de My AEG-app

Met de My AEG-app heb je de wereld van AEG op je smartphone of tablet. De app biedt je recepten, kookhulpen, artikelen, tips voor wassen en drogen, een vlekverwijdingsgids, en ondersteuning voor je apparaten.

Te downloaden voor:
Android
iOS

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijgt u van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

5 jaar fabrieksgarantie ÖKOMix en AbsoluteCare A+++

Onze ÖKOMix wasmachines en AbsoluteCare™ A+++ wasdrogers leveren topprestaties. Niet alleen in wasresultaat, maar ook als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Van 1 oktober 2015 t/m 31 december 2017 krijgt u daarom 5 jaar fabrieksgarantie op deze wasmachines en wasdrogers. Registreer uw machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Limited edition cashback

€50,- retour op limited edition CX7 steelstofzuigers

Als u in de periode van 4 mei t/m 30 september een AEG Limited Edition CX7 Stofzuiger koopt ontvangt u €50,- retour.

De nieuwe ruitenreiniger van AEG.

Als u in de periode van 19 juni t/m 24 september een AEG WX7 | Crystal Clean ruitenreiniger koopt ontvangt u gratis een AEG telescoopset ter waarde van € 49,99.