Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

Gratis AEG vacumeermachine

Van 1 juni tot en met 31 december 2020 ontvang je bij aankoop van een AEG SteamPro-oven® en/of een SensePro-kookplaat® een handige AEG vacumeermachine t.w.v. € 99,- cadeau.

Bekijk hier de voorwaarden.

Ga naar de actie

Nu tot € 50,- Cashback

Als je in de periode van 20 april tot en met 28 juni 2020 een AEG QX9 FLEXIBILITY Steelstofzuiger koopt bij één van de deelnemende verkooppunten gevestigd in Nederland, ontvang je tot € 50,- retour.

Bekijk hier de voorwaarden.

Ga naar de actie

Nu €50,- cashback

Als je in de periode van 1 november 2019 t/m 31 augustus 2020 onze nieuwe AEG L6FBNR1 wasmachine en/of  T7DBTRIPLE wasdroger bij één van de deelnemende verkooppunten gevestigd in Nederland koopt, ontvang je €50,- retour.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de actie

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van jouw nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van jouw apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Registreer hier je apparaat

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

De premium C-design modellen van AEG bieden niet alleen de allerbeste zorg voor waardevolle kledingstukken. Met hun roestvrij stalen bedieningspaneel en zilveren vulopening zijn ze tevens een lust voor het oog. Van 1 juli 2018 t/m 31 december 2020 krijg je daarom 5 jaar fabrieksgarantie op alle C-design wasmachines en wasdrogers. Registreer je machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Registreer je apparaat

Gratis exclusief kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor jouw oven.


Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat je het boek ontvangt.

Registreer hier je apparaat

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kies je voor AEG, dan ben je verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijg je van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

Bekijk de voorwaarden

Registreer je apparaten

Ontdek Exclusive Care Service

Bij aankoop van een van de volgende AEG stofzuigers: VX9, RX9, FX9, QX9, QX8 of CX7, geniet je van een Exclusieve Service namelijk Exclusive Care Service na registratie van het toestel op AEG.nl. Met de Exclusive Care Service bieden we het gratis verzenden van het product en de gegarandeerde verwerking, reparatie en retourneren van het product binnen 72 uur.

Ontdek de voordelen van Exclusive Care Service