Exclusieve acties
Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Profiteer van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.
Wil je een extra garantie registreren? Bekijk dan al onze extra garanties op deze pagina.

Exclusieve online AEG aanbiedingen

Ontdek al onze promoties op wasmachines en drogers, keukentoestellen en stofzuigers die exclusief online beschikbaar zijn.

Actie geldig t.e.m. 30 september 2023.

 

VAATWASSERS PROMOTIE

Bij aankoop van één van de AEG inbouw of vrijstaande vaatwasser met energieklasse A, B of C krijg je nu 100 Dreft tabletten cadeau.

Actie geldig van 01/07/2023 t.e.m 31/10/2023.

AUTODOSE WASMACHINES & WAS-DROOGCOMBINATIE ACTIE

Koop in de periode van 1 juli tot en met 30 september 2023 één van de geselecteerde AEG AutoDose wasmachine of was-droogcombinatie, ontvang na registratie tot 100 euro cashback.

WASMACHINES LR6ALPHEN EN LF694ABC ACTIE

Koop in de periode van 1 mei tot en met 31 oktober 2023 één van de nieuwe AEG wasmachines LR6ALPHEN of LF694ABC, ontvang na registratie 50 euro cashback.

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van je nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van je apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Gratis digitaal kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi stoomoven een gratis digitaal AEG kookboek. Dit digitale kookboek bevat meer dan 100 heerlijke recepten exclusief voor jouw AEG oven.

AEG Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse AEG nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste modellen, productintroducties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen te vinden en nieuwe tips en tricks omtrent het gebruik van je apparatuur.

Geef je mening! Registreer je product en schrijf een review en help andere consumenten!

We zijn benieuwd naar je mening over je nieuwe AEG product. Registreer je product en schrijf daarna een review. Door je mening te geven help je andere consumenten bij de aankoop van hun nieuwe AEG product. We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.


Garanties

Extra garanties van AEG

Wil je registreren voor de 10 jaar motorgarantie, 5 jaar inbouwgarantie of een van onze andere extra garanties? Bezoek onze garantiepagina voor al deze garanties op een rij.