Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.
Wil je een extra garantie registreren? Bekijk dan al onze extra garanties op deze pagina.

Garanties

Extra garanties van AEG

Wil je registreren voor de 10 jaar motorgarantie, 5 jaar inbouwgarantie of een van onze andere extra garanties? Bezoek onze garantiepagina voor al deze garanties op een rij.

ICI Paris XL actie

Koop je in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2021 een AEG-actiemodel wasmachine, droger, was-droogcombinatie, robotstofzuiger of steelstofzuiger, dan ontvang je een ICI PARIS XL e-Gift Card met een waarde van 20, 30, 50, 75, 100, 150 of 200 euro (afhankelijk van het gekochte model).

Vind hier alle deelnemende modellen

Bekijk de algemene voorwaarden

Ga naar de actie

Koop je in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2021 een geselecteerde AEG-stofzuiger bij een erkende AEG-dealer, dan ontvang je € 50,- cashback.

Bekijk hier de voorwaarden

Ga naar de actie

Google Nest Mini cadeau

Als je in de periode van 1 april tot en met 31 december 2021 een actiemodel connected oven koopt bij een erkende AEG-dealer in Nederland, ontvang je een Google Nest Mini t.w.v. € 59,- cadeau.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de actie

Outlet

Profiteer nu van mooie kortingen en vind hier alle modellen die te koop zijn via onze site.

Bekijk hier de modellen

Gratis exclusief kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor jouw oven.


Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat je het boek ontvangt.

Registreer hier je apparaat

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van je nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van je apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Registreer hier je apparaat

AEG Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse AEG nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste modellen, productintroducties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen te vinden en nieuwe tips en tricks omtrent het gebruik van je apparatuur.

Schrijf je nu in

Geef je mening! Schrijf een review en maak kans op een AEG blender!

We zijn benieuwd naar je mening over je nieuwe AEG product. Schrijf een review en maak kans op een AEG blender t.w.v. 69,95 euro.
Door je mening te geven help je andere consumenten bij de aankoop van hun nieuwe AEG product. We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.


Schrijf een review
Garanties

Extra garanties van AEG

Wil je registreren voor de 10 jaar motorgarantie, 5 jaar inbouwgarantie of een van onze andere extra garanties? Bezoek onze garantiepagina voor al deze garanties op een rij.