Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

Nu tot € 50,- cashback

Als je in de periode van 29 maart tot en met 31 mei 2021 één van de geselecteerde stofzuigers koopt bij een erkende AEG-dealer in Nederland, ontvang je tot € 50,- retour.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de actie

Google Nest Mini cadeau

Als je in de periode van 1 april tot en met 31 december 2021 een actiemodel connected oven koopt bij een erkende AEG-dealer in Nederland, ontvang je een Google Nest Mini t.w.v. € 59,- cadeau.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de actie

Nu €50,- cashback

Als je in de periode van 1 maart 2021 t/m 31 oktober 2021 een AEG L7FBSTEAM, L6FBSPORT of L6FBJEANS wasmachine bij één van de deelnemende verkoopunten gevestigd in Nederland koopt, ontvang je €50,- retour.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de actie

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

De premium C-design modellen van AEG bieden niet alleen de allerbeste zorg voor waardevolle kledingstukken. Met hun roestvrij stalen bedieningspaneel en zilveren vulopening zijn ze tevens een lust voor het oog. Van 1 juli 2018 t/m 31 december 2021 krijg je daarom 5 jaar fabrieksgarantie op alle C-design wasmachines en wasdrogers. Registreer je machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Registreer je apparaat

25% korting op onze accessoires

Vrolijk Pasen - tot 25% korting op kookaccessoires, bakplaten en ovenroosters!

Deze promotie is geldig tot en met 14 april 2021 en kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen.

Bekijk de actie

Gratis exclusief kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor jouw oven.


Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat je het boek ontvangt.

Registreer hier je apparaat

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van je nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van je apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Registreer hier je apparaat

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kies je voor AEG, dan ben je verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijg je van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

Bekijk de voorwaarden

Registreer je apparaten

Geef je mening! Schrijf een review en maak kans op een AEG pizzasteenset!

We zijn benieuwd naar je mening over je nieuwe AEG product. Schrijf een review en maak kans op een AEG pizzasteenset t.w.v. 79 euro.
Door je mening te geven help je andere consumenten bij de aankoop van hun nieuwe AEG product. We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.


Schrijf een review

10 jaar motorgarantie

De Inverter-motor van AEG is in veel opzichten bijzonder. De motor zorgt voor de beste prestaties en doet zijn werk in alle stilte. Perfecte wasverzorging en optimaal gebruiksgemak garanderen dat je jarenlang geniet van je apparaat. Registreer je appraat om te genieten van 10 jaar garantie op je invertermotor.

Meer informatie over de 10 jaar motorgarantie

Registreer je product

AEG Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse AEG nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste modellen, productintroducties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen te vinden en nieuwe tips en tricks omtrent het gebruik van je apparatuur.

Schrijf je nu in

TIEN JAAR GARANTIE, MAXIMALE GEMOEDSRUST

Registreer je apparaat om te genieten van 10 jaar compressorgarantie. De garantie geldt op op alle AEG koel-/vriestoestellen met inverter compressormotor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Registreer je apparaat

VIJF JAAR GARANTIE, MAXIMALE GEMOEDSRUST

Registreer je apparaat om van 5 jaar garantie te genieten op de compressormotor. De garantie geldt op geselecteerde AEG koel-/vriestoestellen met compressormotor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Registreer je apparaat