Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.
Registreren voor een garantie bekijk dan onze pagina met verschillende garanties.

Garanties

Garanties

Wil je registreren voor de 10 jaar motorgarantie, 5 jaar inbouwgarantie of een van onze andere garanties? Bezoek onze garantiepagina voor meer informatie.

Tot € 100,- cashback

Koop je in de periode van 1 mei tot en met 30 juni 2021 een AEG-luchtreiniger bij een erkende AEG-dealer in Nederland, dan ontvang je tot € 100,- cashback.

Bekijk hier de actievoorwaarden

Ga naar de actie

Nu tot € 100,- cashback

Als je in de periode van 15 april tot en met 15 juni 2021 één van de actiemodellen AEG wasmachine, droger of was/droogcombinatie koopt bij een erkende AEG-dealer in Nederland, ontvang je tot € 100,- retour.

Bekijk de actievoorwaarden

Let op!
Voor de cashback registratie van de AEG L7FBSTEAM, L6FBSPORT of L6FBJEANS wasmachine kun je hier het juiste formulier vinden.

Ga naar de actie

Nu €50,- cashback

Als je in de periode van 1 maart 2021 t/m 31 oktober 2021 een AEG L7FBSTEAM, L6FBSPORT of L6FBJEANS wasmachine bij één van de deelnemende verkoopunten gevestigd in Nederland koopt, ontvang je €50,- retour.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de actie

Nu tot € 50,- cashback

Als je in de periode van 29 maart tot en met 31 mei 2021 één van de geselecteerde stofzuigers koopt bij een erkende AEG-dealer in Nederland, ontvang je tot € 50,- retour.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de actie

Google Nest Mini cadeau

Als je in de periode van 1 april tot en met 31 december 2021 een actiemodel connected oven koopt bij een erkende AEG-dealer in Nederland, ontvang je een Google Nest Mini t.w.v. € 59,- cadeau.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de actie

Tot 20% korting

op onze reiniging en onderhoud voor huishoudelijke apparaten!

Maak je huis klaar voor de lente. Koop nu en profiteer van exclusieve kortingen tot 20% op onze reinigings- en onderhoudsproducten.

Deze promotie is geldig van 16 april tot en met 31 mei 2021 en kan niet gecombineerd worden met andere promoties of kortingen.

Bekijk de actie

15% korting op alle filters

In veel van je apparaten zitten filters die op regelmatige basis vervangen moeten worden. Zo kan je schade voorkomen en behoud je een optimale werking van je apparaat.

Profiteer nu van 15% korting.

Deze promotie is geldig van 16 april tot en met 31 mei en kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen.

Ga naar de actie

Gratis exclusief kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor jouw oven.


Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat je het boek ontvangt.

Registreer hier je apparaat

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van je nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van je apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Registreer hier je apparaat

Geef je mening! Schrijf een review en maak kans op een AEG pizzasteenset!

We zijn benieuwd naar je mening over je nieuwe AEG product. Schrijf een review en maak kans op een AEG pizzasteenset t.w.v. 79 euro.
Door je mening te geven help je andere consumenten bij de aankoop van hun nieuwe AEG product. We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.


Schrijf een review

AEG Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse AEG nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste modellen, productintroducties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen te vinden en nieuwe tips en tricks omtrent het gebruik van je apparatuur.

Schrijf je nu in