Exclusieve acties
Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Profiteer van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.
Wil je een extra garantie registreren? Bekijk dan al onze extra garanties op deze pagina.

Tot €70,- cashback of een gratis extra accu

Koop in de periode van 27 maart tot en met 28 mei 2023 een van de deelnemende AEG stofzuigers, ontvang na registratie een cashback tot € 70 of een gratis extra accu alleen beschikbaar op de 7000 en 8000 steelstofzuigers.

ComboHob actie

Als je in de periode van 1 februari tot en met 30 juni 2023 een set van minimaal vier AEG inbouwapparaten – waaronder een ComboHob – aanschaft, dan krijg je tot € 600,- korting op de ComboHob.

LENTESCHOONMAAK PROMOTIE

De warme dagen komen eraan en daarmee ook de klassieke lenteschoonmaak. Profiteer van onze uitzonderlijke kortingen op een brede selectie van toestellen die je woning en kleedkamer helpen opfrissen.

Actie geldig van 1 t.e.m 30 april 2023.

 

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van je nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van je apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Gratis exclusief kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor jouw oven.


Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat je het boek ontvangt.

AEG Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse AEG nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste modellen, productintroducties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen te vinden en nieuwe tips en tricks omtrent het gebruik van je apparatuur.

Geef je mening! Registreer je product en schrijf een review en help andere consumenten!

We zijn benieuwd naar je mening over je nieuwe AEG product. Registreer je product en schrijf daarna een review. Door je mening te geven help je andere consumenten bij de aankoop van hun nieuwe AEG product. We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.


Garanties

Extra garanties van AEG

Wil je registreren voor de 10 jaar motorgarantie, 5 jaar inbouwgarantie of een van onze andere extra garanties? Bezoek onze garantiepagina voor al deze garanties op een rij.