Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.
Wil je een extra garantie registreren? Bekijk dan al onze extra garanties op deze pagina.

AEG stofzuiger cashback

Koop je in de periode van 1 april tot en met 19 juni 2022 een geselecteerde AEG-stofzuiger bij een erkende AEG-dealer, dan ontvang je tot € 100,- cashback.


Bekijk hier de voorwaarden en modellijst

Ga naar de actie

100 ARIEL PODS® CADEAU

Let op! Deze promotie is helaas verlopen maar de registratie van een aankoop vóór 30 april 2022 kan nog tot en met 30 juni 2022.

Koop je in de periode van 1 februari tot en met 30 april 2022 een AEG UniversalDose-wasmachine bij een erkende AEG-dealer, dan ontvang je gratis 100 Ariel PODS® cadeau.

Bekijk hier de voorwaarden en deelnemende modellen


Ga naar de actie

AEG Laundry-actie

Koop je in de periode van 1 januari tot en met 30 september 2022 een AEG-wasmachine L7ECO, L6FB1600, L6VAPOR en/of droger T8ECO bij een erkende AEG-dealer in Nederland, dan ontvang je € 50,- cashback.

Bekijk hier de voorwaarden


Ga naar de actie

Lenteactie

Profiteer nu van deze speciale Lenteactie met kortingen op onze apparaten en accessoires.


Ga naar de actie

Lenteactie

Reiniging, onderhoud & filters

Maak je huis klaar voor de lente. Profiteer nu van 20% korting op onze reinigings- en onderhoudsproducten. In veel van je apparaten zitten ook filters die op regelmatige basis vervangen moeten worden. Zo blijft je apparaat optimaal werken. Op alle filters zit nu ook 15% korting.

Deze promotie is geldig van 19 april 2022 tot en met 31 mei 2022 en kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen.

Ga naar de webshop

Gratis exclusief kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor jouw oven.


Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat je het boek ontvangt.

Registreer hier je apparaat

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van je nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van je apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Registreer hier je apparaat

AEG Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse AEG nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste modellen, productintroducties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen te vinden en nieuwe tips en tricks omtrent het gebruik van je apparatuur.

Schrijf je nu in

Geef je mening! Schrijf een review en maak kans op een AEG blender!

We zijn benieuwd naar je mening over je nieuwe AEG product. Schrijf een review en maak kans op een AEG blender t.w.v. 69,95 euro.
Door je mening te geven help je andere consumenten bij de aankoop van hun nieuwe AEG product. We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.


Schrijf een review
Garanties

Extra garanties van AEG

Wil je registreren voor de 10 jaar motorgarantie, 5 jaar inbouwgarantie of een van onze andere extra garanties? Bezoek onze garantiepagina voor al deze garanties op een rij.