Acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

Tot €100,- cashback*

Nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel doseren dankzij AutoDose. De nieuwe AEG AutoDose-technologie zorgt voor de beste reiniging voor jouw kleding, op een intelligente en accurate manier. AEG AutoDose. De beste zorg voor je kleding, geheel automatisch!

Ontvang nu tijdelijk tot €100,- cashback op een geselecteerde AEG wasmachine, droger en was/droogcombinatie. Deze actie is geldig van 1 juni t/m 31 juli 2019.


GROOT VULGEWICHT. GROOT VOORDEEL

De nieuwe AEG wasmachine L6FBMAXI doet met maar liefst 10 kg vulgewicht zijn naam eer aan. Er gaat niet alleen veel in de L6FBMAXI, u krijgt ook veel terug. Want bij aankoop van deze wasmachine ontvangt u tijdelijk maar liefst € 100,- cashback.
Beslis snel, want deze actie loopt van 1 mei t/m 31 december 2019.

AEG keukenmachine promo

Geef je nieuwe keuken iets extra's

Bij aankoop van 5 of meer keukeninbouwapparaten ontvang je nu tijdelijk een gratis AEG keukenmachine KM4300 t.w.v. €499,-

Bestel de keukeninbouwapparaten in de actieperiode van 1 april 2019 t/m 30 juni 2019 en upload de getekende orderbevestiging uiterlijk 31 juli 2019 om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

AEG FX9 € 100,- cashback

Nu € 100,- cashback

Als u in de periode van 15 april t/m 15 juni 2019 een AEG FX9 ULTIMATE steelstofzuiger bij één van de deelnemende verkooppunten gevestigd in Nederland koopt, ontvangt u € 100,- retour.

Gratis Brabantia strijkplank t.w.v. € 99,-

AEG ABSOLUTE 8000 of DELICATE 7000 series

Als u in de periode van 15 april t/m 30 juni 2019 een AEG ABSOLUTE 8000 of DELICATE 7000 stoomgenerator bij één van de deelnemende verkooppunten gevestigd in Nederland koopt, ontvangt u een gratis strijkplank van Brabantia t.w.v. € 99,-.

Afbeelding van een AEG Mastery Range keuken

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijgt u van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van uw nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om u te bedanken voor de registratie van uw toestel bieden wij u 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Registreer hier uw apparaat

Na afloop van de registratie ontvangt u een e-mail met daarin de code en meer informatie.

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

De premium C-design modellen van AEG bieden niet alleen de allerbeste zorg voor waardevolle kledingstukken. Met hun roestvrij stalen bedieningspaneel en zilveren vulopening zijn ze tevens een lust voor het oog. Van 1 juli 2018 t/m 31 december 2019 krijgt u daarom 5 jaar fabrieksgarantie op alle C-design wasmachines en wasdrogers. Registreer u machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Download de My AEG Kitchen app

Met de My AEG Kitchen app heb je de culinaire wereld van AEG binnen handbereik op je smartphone of tablet. De app biedt je meer dan 100 recepten, converter tools, handleidingen en ondersteuning voor je apparaten.

Te downloaden voor:
Android
iOS

5 jaar fabrieksgarantie ÖKOMix en AbsoluteCare A+++

Deze actie is helaas afgelopen. Heeft u voor 30 juni 2018 een ÖKOMix wasmachine of een AbsoluteCare™ A+++ wasdroger aangeschaft, dan kunt u deze nog tot 30 september 2018 registreren voor 5 jaar fabrieksgarantie. 

AEG kookboek

Gratis exclusief kookboek

U ontvangt bij registratie van uw AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor uw oven.

Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat u het boek ontvangt.

AEG FX9 ULTIMATE 30 dagen op proef

FX9 - 30 dagen op proef!

In de periode van 16 juni tot 31 augustus 2019 kan u één van de nieuwe AEG FX9 ULTIMATE stofzuigers uitproberen en als u 30 dagen na aanschaf van het product niet tevreden bent, kan u het product retour sturen.