Acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

IPXL_promo_2019

ICI PARIS XL BEAUTY VOUCHER TOT €150,- CADEAU

In de periode van 1 oktober t/m 15 december 2019 ontvang je bij aankoop van één van de geselecteerde wasmachines, wasdrogers of was/droogcombinaties een ICI PARIS XL Beauty voucher tot €150,- cadeau.  

Ga naar de actie
Bekijk de actievoorwaarden

AEG_zoutsteen_promotie

Een steengoede actie voor jou!

De AEG Himalaya zoutsteen is een natuurlijke manier voor het bereiden en presenteren van gerechten en van het toevoegen van een beetje zout aan een gerecht.

Vanaf 1 oktober t/m 31 december 2019 krijg je bij aankoop van een AEG actiemodel MaxiSense® inductiekookplaat deze Himalaya zoutsteen t.w.v. € 129,- cadeau.

Bekijk de actievoorwaarden

GROOT VULGEWICHT. GROOT VOORDEEL

De nieuwe AEG wasmachine L6FBMAXI doet met maar liefst 10 kg vulgewicht zijn naam eer aan. Er gaat niet alleen veel in de L6FBMAXI, je krijgt ook veel terug. Want bij aankoop van deze wasmachine ontvang je tijdelijk maar liefst € 100,- cashback.
Beslis snel, want deze actie loopt van 1 mei t/m 31 december 2019.

Ga naar de actie

FX9 - 30 dagen op proef!

In de periode van 16 oktober tot 14 november 2019 kan u één van de nieuwe AEG FX9 ULTIMATE stofzuigers uitproberen en als u 30 dagen na aanschaf van het product niet tevreden bent, kan u het product retour sturen.

Gratis Brabantia strijkplank t.w.v. € 99,-

AEG ABSOLUTE 8000 of DELICATE 7000 series

Als je in de periode van 1 september t/m 31 oktober 2019 een AEG ABSOLUTE 8000 of DELICATE 7000 stoomgenerator bij één van de deelnemende verkooppunten gevestigd in Nederland koopt, ontvang je een gratis strijkplank van Brabantia t.w.v. € 99,-.

AEG FX9 € 100,- cashback

Nu € 100,- cashback

Als je in de periode van 1 september t/m 15 oktober 2019 een AEG FX9 ULTIMATE steelstofzuiger bij één van de deelnemende verkooppunten gevestigd in Nederland koopt, ontvang je € 100,- retour.

Deze actie is verlopen! Alle aankopen t/m 15 oktober kunnen nog geregistreerd worden.

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van jouw nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van jouw apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Registreer hier je apparaat

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Afbeelding van een AEG Mastery Range keuken

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kies je voor AEG, dan ben je verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijg je van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

Download de My AEG Kitchen app

Met de My AEG Kitchen app heb je de culinaire wereld van AEG binnen handbereik op je smartphone of tablet. De app biedt je meer dan 100 recepten, converter tools, handleidingen en ondersteuning voor je apparaten.

Te downloaden voor:
Android
iOS

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

De premium C-design modellen van AEG bieden niet alleen de allerbeste zorg voor waardevolle kledingstukken. Met hun roestvrij stalen bedieningspaneel en zilveren vulopening zijn ze tevens een lust voor het oog. Van 1 juli 2018 t/m 31 december 2019 krijg je daarom 5 jaar fabrieksgarantie op alle C-design wasmachines en wasdrogers. Registreer je machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

AEG kookboek

Gratis exclusief kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor jouw oven.

Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat je het boek ontvangt.