Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

Nu €50,- cashback

Als je in de periode van 1 maart 2021 t/m 31 oktober 2021 een AEG L7FBSTEAM, L6FBSPORT of L6FBJEANS wasmachine bij één van de deelnemende verkoopunten gevestigd in Nederland koopt, ontvang je €50,- retour.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de actie

NU €50,- CASHBACK

Helaas is de actie afgelopen, je kunt je registreren voor de cashback tot en met 15 maart 2021.

Als je in de periode van 1 september 2020 t/m 28 februari 2021 onze nieuwe AEG L6FB86ECO wasmachine bij één van de deelnemende verkooppunten gevestigd in Nederland koopt, ontvang je €50,- retour. 

Bekijk de actievoorwaarden

 
Ga naar de actie

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

De premium C-design modellen van AEG bieden niet alleen de allerbeste zorg voor waardevolle kledingstukken. Met hun roestvrij stalen bedieningspaneel en zilveren vulopening zijn ze tevens een lust voor het oog. Van 1 juli 2018 t/m 31 december 2021 krijg je daarom 5 jaar fabrieksgarantie op alle C-design wasmachines en wasdrogers. Registreer je machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Registreer je apparaat

Gratis AEG vacumeermachine

Helaas is deze actie afgelopen, je kunt je wel registreren voor de vacumeermachine tot en met 15 maart 2021.

Van 1 juni tot en met 28 februari 2021 ontvang je bij aankoop van een AEG SteamPro-oven en/of een SensePro®-kookplaat een handige AEG vacumeermachine t.w.v. € 99,- cadeau. 
Bekijk hier de voorwaarden.

Ga naar de actie

Gratis exclusief kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor jouw oven.


Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat je het boek ontvangt.

Registreer hier je apparaat

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van je nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van je apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Registreer hier je apparaat

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kies je voor AEG, dan ben je verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijg je van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

Bekijk de voorwaarden

Registreer je apparaten

Geef je mening! Schrijf een review en maak kans op een AEG vlekkenpen!

We zijn benieuwd naar je mening over je nieuwe AEG product. Schrijf een review en maak kans op een AEG vlekkenpen t.w.v. 99 euro.
Door je mening te geven help je andere consumenten bij de aankoop van hun nieuwe AEG product. We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.


Schrijf een review

AEG Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse AEG nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste modellen, productintroducties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen te vinden en nieuwe tips en tricks omtrent het gebruik van je apparatuur.

Schrijf je nu in