Acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

Vier dit jubileum met ons mee!

Ontvang tijdelijk een cashback van €60,- op ons speciale jubileummodel L7FB60Y.
Deze actie is geldig van 1 februari 2018 t/m 30 september 2018.

Kies een gratis extra accessoire bij uw ultramix

Koop in de actieperiode één van de actiemodellen keukenmachines en ontvang een gratis keukenmachine accessoire t.w.v. € 99,99. Deze actie is geldig van 10 mei t/m 31 juli 2018.

AEG kookboek

Gratis exclusief kookboek

U ontvangt bij registratie van uw AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor uw oven.

Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat u het boek ontvangt.

Afbeelding van een AEG Mastery Range keuken

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijgt u van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van uw nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om u te bedanken voor de registratie van uw toestel bieden wij u 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Registreer hier uw apparaat

Na afloop van de registratie ontvangt u een e-mail met daarin de code en meer informatie.

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

De premium C-design modellen van AEG bieden niet alleen de allerbeste zorg voor waardevolle kledingstukken. Met hun roestvrij stalen bedieningspaneel en zilveren vulopening zijn ze tevens een lust voor het oog. Van 1 juli 2018 t/m 31 december 2019 krijgt u daarom 5 jaar fabrieksgarantie op alle C-design wasmachines en wasdrogers. Registreer u machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Download de My AEG Kitchen app

Met de My AEG Kitchen app heb je de culinaire wereld van AEG binnen handbereik op je smartphone of tablet. De app biedt je meer dan 100 recepten, converter tools, handleidingen en ondersteuning voor je apparaten.

Te downloaden voor:
Android
iOS

5 jaar fabrieksgarantie ÖKOMix en AbsoluteCare A+++

Deze actie is helaas afgelopen. Heeft u voor 30 juni 2018 een ÖKOMix wasmachine of een AbsoluteCare™ A+++ wasdroger aangeschaft, dan kunt u deze nog tot 30 september 2018 registreren voor 5 jaar fabrieksgarantie.