Exclusieve acties
Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Profiteer van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.
Wil je een extra garantie registreren? Bekijk dan al onze extra garanties op deze pagina.

ICI Paris XL actie

Koop je in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2022 een AEG-actiemodel wasmachine, droger of was-droogcombinatie bij een erkende AEG-dealer in Nederland, dan ontvang je een ICI Paris XL e-Gift Card ter waarde van € 50,-, € 75,-, € 100,-, € 150,- of € 200,- (afhankelijk van het gekochte model).


Bekijk hier de voorwaarden

Bekijk hier de modellijstGa naar de actie

AEG stofzuiger actie

Koop je in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2022 een geselecteerde AEG stofzuiger bij een erkende AEG-dealer in Nederland, dan ontvang je tot € 70,- cashback (afhankelijk van het gekochte model).


Bekijk hier de voorwaarden en de modellijstGa naar de actie

AEG Steelstofzuiger actie

Koop je in de periode van 29 augustus tot en met 31 december 2022 een geselecteerde AEG-steelstofzuiger bij een erkende AEG-dealer in Nederland, dan ontvang je of een extra accu (leverbaar zolang de voorraad strekt) ter waarde van € 169,99 of een cashback van € 70,-.


Bekijk hier de voorwaarden en modellijst

 

 

Ga naar de actie

Black November Deals

Profiteer van mooie kortingen op een selectie van onze huishoudelijke apparaten en een aantal accessoires.

Van een mooie AEG stofzuiger aanbieding tot een wasmachine met korting. Bekijk hier welke kortingen er gelden op jouw favoriete apparaat. 


Ga naar de actie

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van je nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van je apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Registreer hier je apparaat

Gratis exclusief kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor jouw oven.


Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat je het boek ontvangt.

Registreer hier je apparaat

AEG Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse AEG nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste modellen, productintroducties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen te vinden en nieuwe tips en tricks omtrent het gebruik van je apparatuur.

Schrijf je nu in

Geef je mening! Registreer je product en schrijf een review en maak kans op een AEG blender!

We zijn benieuwd naar je mening over je nieuwe AEG product. Registreer je product en schrijf daarna een review en maak kans op een AEG blender t.w.v. 69,95 euro. Door je mening te geven help je andere consumenten bij de aankoop van hun nieuwe AEG product. We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.


Registreer je product en schrijf een review
Garanties

Extra garanties van AEG

Wil je registreren voor de 10 jaar motorgarantie, 5 jaar inbouwgarantie of een van onze andere extra garanties? Bezoek onze garantiepagina voor al deze garanties op een rij.