Exclusieve acties
Exclusieve acties

Krijg meer met AEG 

Profiteer van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.
Wil je een extra garantie registreren? Bekijk dan al onze extra garanties op deze pagina.

Exclusieve online AEG aanbiedingen

Ontdek al onze promoties op wasmachines en drogers, keukentoestellen en stofzuigers die exclusief online beschikbaar zijn.

Actie geldig t.e.m. 30 juni 2023.

 

UNIVERSALDOSE WASMACHINES ACTIE

Koop in de periode van 1 mei tot en met 30 juni 2023 één van de geselecteerde AEG UniversalDose wasmachines uit het actieaanbod, ontvang na registratie 100 ARIEL PODS®.

VAATWASSERS ACTIE

Koop in de periode van 1 mei tot en met 30 juni 2023 één van de geselecteerde AEG vaatwasser, ontvang na registratie tot 150 euro cashback.

WASMACHINES LR6ALPHEN EN LF694ABC ACTIE

Koop in de periode van 1 mei tot en met 31 oktober 2023 één van de nieuwe AEG wasmachines LR6ALPHEN of LF694ABC, ontvang na registratie 50 euro cashback.

Tot €70,- cashback of een gratis extra accu

Koop in de periode van 27 maart tot en met 28 mei 2023 een van de deelnemende AEG stofzuigers, ontvang na registratie een cashback tot € 70 of een gratis extra accu alleen beschikbaar op de 7000 en 8000 steelstofzuigers.

ComboHob actie

Als je in de periode van 1 februari tot en met 30 juni 2023 een set van minimaal vier AEG inbouwapparaten – waaronder een ComboHob – aanschaft, dan krijg je tot € 600,- korting op de ComboHob.

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van je nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om je te bedanken voor de registratie van je apparaat bieden wij je 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Na afloop van de registratie ontvang je een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Gratis digitaal kookboek

Je ontvangt bij registratie van je AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi stoomoven een gratis digitaal AEG kookboek. Dit digitale kookboek bevat meer dan 100 heerlijke recepten exclusief voor jouw AEG oven.

AEG Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse AEG nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste modellen, productintroducties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen te vinden en nieuwe tips en tricks omtrent het gebruik van je apparatuur.

Geef je mening! Registreer je product en schrijf een review en help andere consumenten!

We zijn benieuwd naar je mening over je nieuwe AEG product. Registreer je product en schrijf daarna een review. Door je mening te geven help je andere consumenten bij de aankoop van hun nieuwe AEG product. We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.


Garanties

Extra garanties van AEG

Wil je registreren voor de 10 jaar motorgarantie, 5 jaar inbouwgarantie of een van onze andere extra garanties? Bezoek onze garantiepagina voor al deze garanties op een rij.