Acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

Vier dit jubileum met ons mee!

Ontvang tijdelijk een cashback van €60,- op ons speciale jubileummodel L7FB60Y.
Deze actie is geldig van 1 februari 2018 t/m 30 september 2018.

EEN HALF JAAR GRATIS WASSEN MET AEG EN ARIEL!

Ontvang tot 100 gratis wasbeurten Ariel bij aankoop van een actiemodel wasmachine of was/droogcombinatie. 
De actie is geldig van 1 februari t/m 30 april 2018.

AEG kookboek

Gratis exclusief kookboek

U ontvangt bij registratie van uw AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor uw oven.

Let op: Kookboeken worden enkel verstuurd binnen Nederland voor producten uit het Nederlandse assortiment. Door de grote vraag naar het AEG-kookboek kan het zijn dat onze voorraad snel op is en dat het wat langer kan duren voordat u het boek ontvangt.

25% korting op alle accessoires in de webshop

Ontdek de mogelijkheden van uw nieuwe apparaat door onze uitgebreide selectie accessoires te verkennen. Om u te bedanken voor de registratie van uw toestel bieden wij u 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.

Registreer hier uw apparaat

Na afloop van de registratie ontvangt u een e-mail met daarin de code en meer informatie.

5 jaar fabrieksgarantie ÖKOMix en AbsoluteCare A+++

Onze ÖKOMix wasmachines en AbsoluteCare™ A+++ wasdrogers leveren topprestaties. Niet alleen in wasresultaat, maar ook als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Van 1 oktober 2015 t/m 30 juni 2018 krijgt u daarom 5 jaar fabrieksgarantie op deze wasmachines en wasdrogers. Registreer uw machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Download de My AEG-app

Met de My AEG-app heb je de wereld van AEG op je smartphone of tablet. De app biedt je recepten, kookhulpen, artikelen, tips voor wassen en drogen, een vlekverwijdingsgids, en ondersteuning voor je apparaten.

Te downloaden voor:
Android
iOS

Afbeelding van een AEG Mastery Range keuken

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijgt u van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.