KOEL-VRIESCOMBINATIES

Kies voor de meest flexibele opslagruimte een koel-vriescombinatie om je te helpen je voedsel langer vers te houden.

Behoud van smaken

De koelvriescombinatie met TwinTech®-technologie van AEG is een koelvriescombinatie die je etenswaren en de smaken ervan langer behoudt. Het dubbele koelsysteem zorgt ervoor dat de vochtigheid en temperatuurniveaus altijd ideaal zijn. De luchtvochtigiheid in de koelkast wordt geregeld voor maximale versheid, terwijl de lucht in de vriezer droog is om de vorming van ijs te voorkomen.

Koelvriescombinatie met TwinTech®-technologie

  • TwinTech® houdt lucht en vochtigheid op het ideale niveau om ervoor te zorgen dat je boodschappen vers worden bewaard
  • Lucht wordt gelijkmatig verdeeld voor een constante temperatuur in de hele koelkast
  • Niet nodig om te ontdooien

POPULAIRSTE KOEL-VRIESCOMBINATIES

0

0 (0 Beoordelingen)

Het bij de hand hebben van alle verse ingrediënten is de ideale manier om heerlijke gerechten te maken. Met CustomFlex® kun je de ruimte in je koelkast precies inrichten zoals je wilt. De bakken kunnen snel en eenvoudig worden verplaatst om de opbergruimte te maximaliseren.

Ontdek flexibele bewaarmogelijkheden in de koelkast met de FlexiShelf. Het voorste gedeelte glijdt moeiteloos onder het andere segment door en biedt ruimte aan grotere items. De koelkast die zich aan jouw wensen aanpast.

3

3 (1 Beoordelingen)

Ons TwinTech NoFrost-systeem zorgt ervoor dat uw producten worden bewaard bij de optimale temperatuur en vochtigheidsgraad. Hierdoor blijven fruit en groenten langer knapperig en vers. Het voedsel uit de koelkast droogt niet uit en het vriesvak blijft ijsvrij.

Koelvriescombinaties voor elke dag

Vind een koelvriescombinatie die past bij je routine van koken en boodschappen doen. Onze koopgids leidt je door de verschillende formaten, handige functies en energieklassen om de koelvriescombinatie van je keuze te vinden.

Bekijk de koopgids

Altijd binnen handbereik

Dankzij onze koelkasten met SpinView® kun je eenvoudig bij al je etenswaren in jouw koelkast. De revolutionaire plaat in de koelkast draait 360 graden in elke richting. Hierdoor krijg je ook toegang tot items die achterin staan. Geen gezoek meer. Al je ingrediënten onmiddellijk binnen handbereik.

Koel-vriescombinatie met SpinView® bekijken

Uittrekbare lade met uitneembaar plateau

De uitschuifbare plank met verwijderbare bak biedt gemakkelijke toegang tot alles in de koelkast. Al je ontbijtspullen, de ingrediënten voor een avondmaaltijd of de hapjes voor een feestje, allemaal op één plank in je koelkast. Beter nog: op een plateau die je er makkelijk kunt uitnemen en mee naar je keukentafel of aanrecht kunt nemen. Zo bespaar je heel wat heen-en-weergeloop.

Bekijk de uittrekbare lade met handige plateau

Draag zorg voor je apparaten zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke apparaten zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je apparaten goed blijven werken.

Ontdek ons assortiment