KOEL-VRIESCOMBINATIES

Kies voor de meest flexibele opslagruimte een koel-vriescombinatie om u te helpen uw voedsel langer vers te houden.

Behoud van smaken

De koelvriescombinatie met TwinTech®-technologie van AEG is een koelvriescombinatie die uw etenswaren en de smaken ervan langer behoudt. Het dubbele koelsysteem zorgt ervoor dat de vochtigheid en temperatuurniveaus altijd ideaal zijn. De luchtvochtigiheid in de koelkast wordt geregeld voor maximale versheid, terwijl de lucht in de vriezer droog is om de vorming van ijs te voorkomen.

Koelvriescombinatie met TwinTech®-technologie

Koelvriescombinatie met TwinTech®-technologie

  • TwinTech® houdt lucht en vochtigheid op het ideale niveau om ervoor te zorgen dat uw boodschappen vers worden bewaard
  • Lucht wordt gelijkmatig verdeeld voor een constante temperatuur in de hele koelkast
  • Niet nodig om te ontdooien
Keukenmachine promo

Geef uw nieuwe keuken iets extra's!

Bij aankoop van 5 of meer keukeninbouwapparaten ontvangt u nu tijdelijk een gratis AEG keukenmachine KM4300 t.w.v. €499,- cadeau

Bestel de keukeninbouwapparaten in de actieperiode van 1 april 2019 t/m 30 juni 2019 en upload de getekende orderbevestiging uiterlijk vóór 31 juli 2019 om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

Ga naar de actie

POPULAIRSTE KOEL-VRIESCOMBINATIES

4,5
(4)

Deze koel-vriescombinatie heeft een extra grote binnenkant zodat u al uw verse en bevroren etenswaren kunt bewaren. Bovendien maakt de stijlvolle buitenkant een echte design statement.

4
(13)

Om het diepe karmijnrood van uw biefstuk te behouden, de zoete versheid van uw kreeft te garanderen of zeker te zijn dan een groente perfect knapperig is, moeten ze met precisie behandeld en gekoeld worden. De twee Zero Degree-vakken in de AEG-koelkast laten u de vochtigheidsgraad en temperatuurinstelling per lade kiezen en aanpassen. Zo wordt ieder element onder optimale condities bewaard.

3,5
(2)

Het energielabelsysteem van de EU rangschikt huishoudtoestellen onafhankelijk volgens hun energie-efficiëntie - en deze koel- en vriescombinatie kreeg een A++ energielabel. Het verschil is duidelijk: bij staande diepvriezers is de A++ klasse in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+.

Koelvriescombinaties voor elke dag

Vind een koelvriescombinatie die u bijstaat in uw routine van koken en boodschappen doen. Onze koopgids leidt u door de verschillende formaten, handige functies en energieklassen om de koelvriescombinatie van uw keuze te vinden.

Bekijk de koopgids