SELECTEER EEN AEG KOEL-VRIESCOMBINATIE

of ontdek waar je moet op letten voor je aankoop.

Waarom genoegen nemen met alleen versheid? Bescherm voedsel met precisie.

Onze nieuwe inbouw koel-vriescombinaties zijn geoptimaliseerd om te beschermen wat belangrijk is - jouw voedsel, jouw gezondheid en de planeet - door intelligente temperatuur- en vochtigheidsregelingen en speciale omgevingen voor verschillende levensmiddelen in afgesloten compartimenten.

Bekijk de ingebouwde koelvriescombinaties
 • Duurzame oplossingen voor een beter leven

  Wij minimaliseren onze impact op het milieu door de CO2-uitstoot tot 20% te verminderen in vergelijking met de vorige modellen, door meer gebruik te maken van bewuste, herbruikbare materialen en door koelkasten te produceren in een fabriek waar geen afval achtergelaten wordt. Meer informatie

Wat is er nieuw

7000 serie GreenZone

Behoudt voedingsstoffen langer, houdt elke hap gezond. De 7000 GreenZone-combinatie heeft een afgesloten lade met een apart klimaat waar de vochtigheid op niveau wordt gehouden. Hierdoor blijft tot 95% van de vitaminen na 11 dagen behouden.

Beste in assortiment

9000 serie LongFresh

Het 9000 LongFresh koelvak creëert een speciale omgeving voor delicate producten, en biedt een ruimte die kouder is dan de koelkast, gekoeld tot 0 °C. Perfect voor het bewaren van vlees, vis, of ander vers voedsel.

Ons populairste product

6000 TwinTech® No Frost

TwinTech® NoFrost. Voedingsmiddelen drogen niet uit. De 6000 serie TwinTech® NoFrost beschermt de voeding. Geavanceerde dubbele koelsystemen, apart voor koelkast en vriezer, zijn beter dan de standaard no-frost-systemen. De vriezer is volledig NoFrost.

Bescherm de kwaliteit van het voedsel met ons assortiment koelvries-combinaties

Dankzij volledig onafhankelijke compartimenten, die de beste omstandigheden creëren voor al het eten, blijft de smaak beter behouden.

 • Juiste vochtigheid
 • Afgesloten lade met beheerde omgeving​
 • Stabiele temperatuur

In deze aparte lade blijft 95% van de vitamines behouden, tot wel 11 dagen. Je eet dus altijd gezond met deze GreenZone lade.

 • Juiste vochtigheid
 • Afgesloten lade met beheerde omgeving
 • Stabiele temperatuur

Eten behoud zijn vochtigheid en wordt 60% gehydrateerd, zodat het niet uitdroogt dankzij de intelligente volledige NoFrost technologie met dubbele koelsystemen.

 • De juiste luchtvochtigheid
 • Stabiele temperaturen

Ingrediënten behouden hun kwaliteit na verloop van tijd met reactieve koudesensoren die de juiste temperatuur behouden. Bederf verminderen en voedselverspilling tot 20% verminderen.

 • Stabiele temperatuur

Altijd binnen handbereik

Dankzij onze koelkasten met SpinView® kun je eenvoudig bij al je etenswaren in jouw koelkast. De revolutionaire plaat in de koelkast draait 360 graden in elke richting. Hierdoor krijg je ook toegang tot items die achterin staan. Geen gezoek meer. Al je ingrediënten onmiddellijk binnen handbereik.

Koel-vriescombinatie met SpinView® bekijken

Uittrekbare lade met uitneembaar plateau

De uitschuifbare plank met verwijderbare bak biedt gemakkelijke toegang tot alles in de koelkast. Al je ontbijtspullen, de ingrediënten voor een avondmaaltijd of de hapjes voor een feestje, allemaal op één plank in je koelkast. Beter nog: op een plateau die je er makkelijk kunt uitnemen en mee naar je keukentafel of aanrecht kunt nemen. Zo bespaar je heel wat heen-en-weergeloop.

Bekijk de uittrekbare lade met handige plateau

Draag zorg voor je apparaten zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke apparaten zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je apparaten goed blijven werken.

Ontdek ons assortiment

Meer informatie over onze koel-vriescombinaties

Vind de juiste koel-vriescombinatie die past bij jouw kook- en boodschappenbehoeften. Kies tussen een grotere diepvriesruimte of een ruimer koelkastcompartiment.