KOEL-VRIESCOMBINATIES

Kies voor de meest flexibele opslagruimte een koel-vriescombinatie om je te helpen je voedsel langer vers te houden.

Behoud van smaken

De koelvriescombinatie met TwinTech®-technologie van AEG is een koelvriescombinatie die je etenswaren en de smaken ervan langer behoudt. Het dubbele koelsysteem zorgt ervoor dat de vochtigheid en temperatuurniveaus altijd ideaal zijn. De luchtvochtigiheid in de koelkast wordt geregeld voor maximale versheid, terwijl de lucht in de vriezer droog is om de vorming van ijs te voorkomen.

Koelvriescombinatie met TwinTech®-technologie

Koelvriescombinatie met TwinTech®-technologie

  • TwinTech® houdt lucht en vochtigheid op het ideale niveau om ervoor te zorgen dat je boodschappen vers worden bewaard
  • Lucht wordt gelijkmatig verdeeld voor een constante temperatuur in de hele koelkast
  • Niet nodig om te ontdooien

POPULAIRSTE KOEL-VRIESCOMBINATIES

4
(8)

Deze koel-vriescombinatie heeft een extra grote binnenkant zodat u al uw verse en bevroren etenswaren kunt bewaren. Bovendien maakt de stijlvolle buitenkant een echte design statement.

4
(1)

Om het diepe karmijnrood van uw biefstuk te behouden, de zoete versheid van uw kreeft te garanderen of zeker te zijn dan een groente perfect knapperig is, moeten ze met precisie behandeld en gekoeld worden. De twee Zero Degree-vakken in de AEG-koelkast laten u de vochtigheidsgraad en temperatuurinstelling per lade kiezen en aanpassen. Zo wordt ieder element onder optimale condities bewaard.

3,5
(2)

Het energielabelsysteem van de EU rangschikt huishoudtoestellen onafhankelijk volgens hun energie-efficiëntie - en deze koel- en vriescombinatie kreeg een A++ energielabel. Het verschil is duidelijk: bij staande diepvriezers is de A++ klasse in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+.

Koelvriescombinaties voor elke dag

Vind een koelvriescombinatie die u bijstaat in uw routine van koken en boodschappen doen. Onze koopgids leidt u door de verschillende formaten, handige functies en energieklassen om de koelvriescombinatie van uw keuze te vinden.

Bekijk de koopgids

Altijd binnen handbereik

Dankzij onze koelkasten met SpinView® kun je eenvoudig bij al je etenswaren in jouw koelkast. De revolutionaire plaat in de koelkast draait 360 graden in elke richting. Hierdoor krijg je ook toegang tot items die achterin staan. Geen gezoek meer. Al je ingrediënten onmiddellijk binnen handbereik.

Koel-vriescombinatie met SpinView® bekijken

Draag zorg voor je apparaten zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je apparaten goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Ontdek ons assortiment

Uittrekbare lade met uitneembaar plateau

De uitschuifbare plank met verwijderbare bak biedt gemakkelijke toegang tot alles in de koelkast. Al je ontbijtspullen, de ingrediënten voor een avondmaaltijd of de hapjes voor een feestje, allemaal op één plank in je koelkast. Beter nog: op een plateau die je er makkelijk kunt uitnemen en mee naar je keukentafel of aanrecht kunt nemen. Zo bespaar je heel wat heen-en-weergeloop.

Bekijk de uittrekbare lade met handige plateau