Gaskookplaten

Perfect koken. Met een gaskookplaat heb je alle controle over de temperatuur en tijd om je kookkunsten volledig de baas te worden.

Een AEG gaskookplaat voor elke keuken

De gaskookplaat is de basis van heel wat keukens. Met een gasplaat kook je snel, efficiënt en veilig, zeker als je kiest voor de kwaliteit van AEG. Ben je op zoek naar het beste gasvuur voor jouw keuken? AEG biedt verschillende mogelijkheden voor elke situatie. Zo heb je de keuze voor een gaskookplaat met 4 pits of 5 pits. Ook het formaat kan variëren, waarbij een gaskookplaat van 60, 75 of 90 cm de populairste keuzes zijn.

De voordelen van een ingebouwd gasvuur 

Een ingebouwd gasvuur brengt heel wat voordelen met zich mee. Niet alleen draagt het bij aan de uitstraling van je keuken, maar bovendien heeft een gaskookplaat kopen nog veel meer voordelen.

· Ruime keuze qua afmetingen, bijvoorbeeld een gaskookplaat van 60, 75 of 90 cm.
· Altijd een passend aantal kookvelden, bijvoorbeeld een gaskookplaat met 4 of 5 branders.
· Eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening van de gasplaat.

Ook op het vlak van materialen en kleuren is er bij AEG een ruime keuze. Kortom, met een gasvuur van AEG haal je altijd een kookplaat in huis die bijdraagt aan je kookcomfort én de look van je keuken.

Verschillende modellen gaskookplaten

Bij AEG kies je uit een ruim aanbod van gaskookplaten. Een gaskookplaat met 4 pits is misschien wel de populairste keuze, maar ook een gaskookplaat met 5 pits is mogelijk. Ook qua vermogen is er keuze genoeg. Ten slotte zijn sommige modellen uitgerust met interessante functies die het koken vergemakkelijken, zoals een wokfunctie.

Een AEG gaskookplaat met de juiste kookveldindeling

Als je op zoek bent naar een nieuw gaskookplaat is het natuurlijk de bedoeling dat het jouw manier van koken vereenvoudigt. Bij AEG vind je ingebouwde gaskookplaten met verschillende kookvelden die op verschillende manieren verdeeld zijn. Bepaalde modellen, zoals de Flamelight 90 cm kookplaat met Hob2Hood, beschikken over een groot, centraal vuur en kleinere kookvelden aan de zijkant. Bij andere modellen zit het grote vuur dan weer links of rechts, zodat je wat meer ruimte hebt.