Inbouwkoelkasten

Onze goed georganiseerde, energiezuinige en flexibele inbouwkoelkasten zijn niet alleen discreet, maar bieden altijd meteen verse ingrediënten die je nodig hebt bij het koken.

Inbouwkoelkasten van AEG

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste inbouwkoelkast uit te kiezen, daarom helpen we je graag op weg. Er valt veel te kiezen, hieronder lees je over een aantal van de mogelijke opties.

Welke maat inbouwkoelkast?

AEG biedt inbouwkoelkasten in veel verschillende maten. Zo heb je al een inbouwkoelkast vanaf 82 CM hoog. Deze kleine inbouwkoelkasten zijn een ideale oplossing wanneer je niet al te veel ruimte vrij hebt in je keuken en de koelkast wilt inbouwen onder je aanrechtblad. De hoogtes van onze koelkasten lopen op tot wel 178 cm, dus er is voor iedere keuken wel een koelkast te vinden in ons assortiment.

Inbouwkoelkast met vriesvak

Wanneer je een inbouwkoelkast zoekt valt er ook een keuze te maken tussen het wel of niet hebben van een ingebouwd vriesvak. Voor een klein huishouden kan een inbouwkoelkast met vriesvak een uitkomst bieden, aangezien er misschien geen noodzaak is om voor een losse vriezer te gaan. Naast inbouwkoelkasten met vriesvak bieden wij echter ook inbouw koel-vriescombinaties.

Welk type koelsysteem?

Ook binnen de types koelsysteem valt er iets te kiezen bij AEG. Zo kun je gaan voor een inbouwkoelkast met een statisch koelsysteem zonder ventilatie, maar is er ook keuze uit een dynamisch koelsysteem met ventilatie of een Dynamisch MultiFlow systeem. Dit laatste systeem koelt op elk niveau afzonderlijk en is beschikbaar op onze LongFresh koelkasten.

Naast deze verschillende keuzes zijn er nog veel meer dingen om uit te te kiezen wanneer je een inbouwkoelkast uit wilt zoeken. Denk bijvoorbeeld aan het geluidsniveau of het energielabel! Onze inbouwkoelkasten zijn er met de labels D,E en F.

Ook het kiezen van een inbouwkoelkast met een deur die de juiste kant op opent is belangrijk, denk hier goed over na voordat je een koelkast bestelt.

Wil je in één oogopslag alle informatie over je koelkast af kunnen lezen? Ga dan voor een van onze modellen met een LCD scherm en digitale bediening.

Wil je meer weten over onze koekasten?