De wasmachine met bovenlader, als ruimtebesparende oplossing

Heb je weinig plek in huis? Dan is het verstandig om ruimte te besparen op grote huishoudelijke apparaten als de wasmachine. Zo kan je kiezen voor een smalle wasmachine in plaats van een voorlader wasmachine. Met de smalle wasmachine verwijzen we dan uiteraard naar de handige bovenlader wasmachine. Dit soort wasmachine vul je langs boven, waardoor hij een stuk smaller is dan de standaardmodellen.

Bij AEG vind je bovenlader wasmachines van de beste kwaliteit. Twijfel je nog of een wasmachine bovenlader kopen iets voor jou is? Dan helpen wij je graag verder tijdens je zoektocht naar een nieuwe wasmachine.

De voordelen van een smalle wasmachine

Een wasmachine bovenlader kopen doe je in de eerste plaats om efficiënt met de beschikbare ruimte om te gaan. Maar er zijn ook nog andere reden om te kiezen voor een wasmachine met bovenlader:

· Je hoeft je bij het vullen van een wasmachine met bovenlader niet te bukken.
· Een bovenlader wasmachine beschikt over de ProSense®-technologie om geurtjes en kreuken tegen te gaan.
· Je geniet van een optimaal gebruiksgemak, dankzij een geïntegreerd digitaal display.

Hoe vind je de beste bovenlader wasmachine?

Welke wasmachine met bovenlader voor jou het beste is, is onder meer afhankelijk van hoe vaak je wast. Bij AEG kan je kiezen voor wasmachine bovenlader van 6 kg, ideaal voor een klein gezin of een alleenstaande. Heb je een groot gezin, waardoor je wasmanden snel vol zitten? Dan kies je voor een wasmachine bovenlader van 7 kg.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere zaken waar je rekening mee kan houden, zoals de maximale draaisnelheid. Heb je hulp nodig bij de zoektocht naar een goede wasmachine? Raadpleeg dan zeker onze koopgids.

Optimaal gebruiksgemak, dankzij een AEG bovenlader wasmachine

Een van de sterkste punten van een AEG-wasmachine is het gebruiksgemak. En dat is te danken aan het overzichtelijke, intuïtieve display met verschillende wasprogramma's. Dankzij een duidelijk overzicht van onder meer de zwiersnelheid en het wasprogramma gebruik je je nieuwe wasmachine nog efficiënter. Het resultaat? Meer was- en wooncomfort, in de vorm van een stijlvolle wasmachine.