AEG SHOWROOM

Sluiting showroom

In verband met de verscherpte maatregelen is onze showroom gesloten tot 3 maart. Houd onze website in de gaten voor de laatste informatie. Er kan momenteel wel gebruik gemaakt worden van een video afspraak door te bellen via whatsapp of skype. Neem hiervoor even contact op via tel.nr 0172-468468 (optie 3 selecteren).

Welkom

Welkom in onze showroom. Of je nu op zoek bent naar inbouwapparatuur voor jouw keuken, een nieuwe wasmachine of klein huishoudelijke apparatuur: we leiden je graag rond langs alle nieuwste series producten. Onze adviseurs staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Je krijgt alleen vrijblijvend advies; je kunt geen apparaten bij ons in de showroom kopen.

Heb je vragen? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op: 0172-468468.

Verbouwing

In verband met de verbouwingen aan ons hoofdkantoor kun je vanaf 31 augustus geluids- en parkeeroverlast ondervinden. De showroom en cookingclub zijn geopend voor geplande afspraken en workshops. Je bent uiteraard nog steeds van harte welkom in onze showroom indien je een afspraak hebt inpland. De showroom is te bereiken via de verplaatste hoofdingang, volg hiervoor de bewegwijzering op het terrein.

Excuses voor het ongemak en we zien je graag binnenkort tegemoet in ons nieuwe pand.

Onze apparaten en series

In onze showroom vind je niet alleen huishoudelijke apparaten van AEG, maar ook van ons andere topmerk: Zanussi. Je vindt er al de nieuwste series, zowel vrijstaande apparaten als inbouw, maar niet altijd alle modellen. Als je specifiek naar iets op zoek bent is het verstandig om even contact met ons op te nemen.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

 

Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur
Bezoek aan de showroom alleen op afspraak via tel.nr 0172-468468 (optie 3 selecteren) of via showroom@electrolux.nl

Zaterdag gesloten
(Op zon- en feestdagen gesloten.)

Bezoekadres showroom
Vennootsweg 1
2404 CG  Alphen aan den Rijn