AEG Showroom

Showroom geopend

De showroom is geopend! Voor het beste advies op maat door één van onze adviseurs kun je een afspraak inplannen via deze link. Daarnaast is het ook mogelijk om een videocall in te plannen of voor vragen telefonisch contact op te nemen via 0172-468468 (optie 3 selecteren).

Let op! Zaterdag 2 juli is de showroom gesloten.

Onze apparaten en series

In onze showroom vind je niet alleen huishoudelijke apparaten van AEG, maar ook van ons andere topmerk: Zanussi. Je vindt er al de nieuwste series, zowel vrijstaande apparaten als inbouw, maar niet altijd alle modellen. Als je specifiek naar iets op zoek bent is het verstandig om even contact met ons op te nemen.

Virtuele tour door onze showroom

In onze vernieuwde showroom worden alle AEG apparaten uit de verschillende productfamilies tentoongesteld. Van de nieuwste generatie combi-stoomovens en inductiekookplaten tot de meest gebruiksvriendelijke vaatwassers en wasmachines. Kortom van wassen, drogen, koken, koelen, afwassen, stofzuigen tot luchtreinigers krijgen er de nodige aandacht. In deze 360° opname kun je virtueel 'rondlopen'. Dit doe je door gewoon ergens in de site te klikken. Op deze manier komt steeds een ander gedeelte van de showroom in beeld. Hou je muis ingedrukt, dan kun je het beeld verschuiven. Nieuwsgierig geworden?

AEG Accessoires

In de showroom is een nieuwe ruimte speciaal ingericht om een groot deel van onze accessoires voor AEG producten te bekijken. Van wasmachines tot stofzuigers, we hebben het allemaal om nog meer uit je product te halen. 

De accessoires kunnen ook direct aangeschaft worden in onze webshop.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Let op! Zaterdag 2 juli is de showroom gesloten.

Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur
Bezoek aan de showroom alleen op afspraak via tel.nr 0172-468468 (optie 3 selecteren) of via showroom@electrolux.nl

Zaterdag op afspraak geopend
(Op zon- en feestdagen gesloten.)

Bezoekadres showroom
Vennootsweg 1
2404 CG  Alphen aan den Rijn