AEG SHOWROOM

Maatregelen coronavirus: Opening showroom!

Vanaf 25 mei 2020 zal de showroom in Alphen aan den Rijn weer gedeeltelijk haar deuren openen voor iedereen die alleen op afspraak langs wil komen. Daarnaast starten we met adviesgesprekken via video (Facetime, Whatsapp of Skype), zodat je niet fysiek naar de showroom hoeft te komen. Een afspraak voor een adviesgesprek kan worden gemaakt per email - showroom@electrolux.nl - of telefoon - 0172-468468 (optie 3 selecteren) in vaste tijdslots. Tijdens dit gesprek kun je duidelijk maken of je fysiek langs wil komen of via een videoverbinding. De adviseur zal dit ook kenbaar maken per mail of telefoon als de aanvraag van een adviesgesprek binnen komt.

Voorwaarden & Maatregelen
Vanwege de corona crisis hebben wij helaas diverse voorwaarden en maatregelen moeten treffen zodat we je weer kunnen ontmoeten in onze showroom:

• Bezoek showroom is alleen mogelijk op afspraak - 0172-468468 (optie 3 selecteren) of via de mail op showroom@electrolux.nl.
• Maximaal 2 bezoekers per afspraak.
• Maximaal 2 afspraken tegelijk in de showroom.
• Helaas hebben wij in de huidige situatie geen mogelijkheden om kinderen te ontvangen.
• Er zijn vaste tijdslots waarop een afspraak kan worden gemaakt. Onze adviseurs informeren je hier graag over.
• Een afspraak kan helaas niet langer duren dan het aangegeven tijdslot.
• Houd je aan de aangegeven looproute.
• Volg de aanwijzingen van de adviseur.
• Wij zorgen voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

Indien jij of huisgenoten koorts hebben of symptomen vertonen van aandoeningen aan de luchtwegen die een aanwijzing kunnen zijn van verkoudheid of griep verzoeken wij je vriendelijk de afspraak te annuleren.

Het blijft helaas nog niet mogelijk om een AEG cookingclub workshop te volgen in Alphen a/d Rijn en Librije's Atelier in Zwolle.

Heb je vragen? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op: 0172- 468 468 (optie 3 selecteren). 
Welkom

Welkom in onze showroom. Of je nu op zoek bent naar inbouwapparatuur voor jouw keuken, een nieuwe wasmachine of klein huishoudelijke apparatuur: we leiden je graag rond langs alle nieuwste series producten. Onze adviseurs staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Je krijgt alleen vrijblijvend advies; je kunt geen apparaten bij ons in de showroom kopen.

Heb je vragen? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op: 0172-468468. Je bent altijd welkom in de showroom, echter het wordt aanbevolen om telefonisch een afspraak te maken.

Verbouwing

In verband met de verbouwingen aan ons hoofdkantoor kun je tijdelijk enig geluids- en parkeeroverlast ondervinden. Excuses voor dit ongemak. Je bent uiteraard nog steeds van harte welkom in onze showroom.

Onze apparaten en series

In onze showroom vind je niet alleen huishoudelijke apparaten van AEG, maar ook van ons andere topmerk: Zanussi. Je vindt er al de nieuwste series, zowel vrijstaande apparaten als inbouw, maar niet altijd alle modellen. Als je specifiek naar iets op zoek bent is het verstandig om even contact met ons op te nemen.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

 

Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur
Bezoek aan de showroom alleen op afspraak via tel.nr 0172-468468 (optie 3 selecteren) of via showroom@electrolux.nl

Zaterdag tijdelijk gesloten (werkplaats gesloten)
(Op zon- en feestdagen gesloten.)

Bezoekadres showroom
Vennootsweg 1
2404 CG  Alphen aan den Rijn