AEG SHOWROOM

Showroom open

Je bent weer van harte welkom in onze showroom deze is open en alleen op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak via showroom@electrolux.nl (graag ook even je telefoonnummer toevoegen aan de mail) of telefonisch 0172-468468 optie 3. Er kan ook gebruik gemaakt worden van een video afspraak door te bellen via whatsapp of skype. Neem hiervoor even telefonisch contact op 0172-468468 (optie 3 selecteren).

Welkom

Welkom in onze showroom. Of je nu op zoek bent naar inbouwapparatuur voor jouw keuken, een nieuwe wasmachine of klein huishoudelijke apparatuur: we leiden je graag rond langs alle nieuwste series producten. Onze adviseurs staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Je krijgt alleen vrijblijvend advies; je kunt geen apparaten bij ons in de showroom kopen.

Heb je vragen? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op: 0172-468468.

Bezoekadres showroom
Vennootsweg 1
2404 CG  Alphen aan den Rijn

Verbouwing

In verband met de verbouwingen aan ons hoofdkantoor kun je geluids- en parkeeroverlast ondervinden. De showroom is geopend voor geplande afspraken en workshops. Je bent uiteraard nog steeds van harte welkom in onze showroom indien je een afspraak hebt inpland. De showroom is te bereiken via de verplaatste hoofdingang, volg hiervoor de bewegwijzering op het terrein.

Excuses voor het ongemak en we zien je graag binnenkort tegemoet in ons nieuwe pand.

Onze apparaten en series

In onze showroom vind je niet alleen huishoudelijke apparaten van AEG, maar ook van ons andere topmerk: Zanussi. Je vindt er al de nieuwste series, zowel vrijstaande apparaten als inbouw, maar niet altijd alle modellen. Als je specifiek naar iets op zoek bent is het verstandig om even contact met ons op te nemen.

Accessoires in showroom

AEG Accessoires

In de showroom is een nieuwe ruimte speciaal ingericht om een groot deel van onze accessoires voor AEG producten te bekijken. Van wasmachines tot stofzuigers, we hebben het allemaal om nog meer uit je product te halen. 

De accessoires kunnen ook direct aangeschaft worden in onze webshop.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

 

Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur
Bezoek aan de showroom alleen op afspraak via tel.nr 0172-468468 (optie 3 selecteren) of via showroom@electrolux.nl

Zaterdag op afspraak geopend
(Op zon- en feestdagen gesloten.)

Bezoekadres showroom
Vennootsweg 1
2404 CG  Alphen aan den Rijn