AEG SHOWROOM

Welkom

Welkom in onze showroom. Of u nu op zoek bent naar inbouwapparatuur voor uw keuken, een nieuwe wasmachine of klein huishoudelijke apparatuur: we leiden u graag rond langs alle nieuwste series producten. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. U krijgt alleen vrijblijvend advies; u kunt geen apparaten bij ons in de showroom kopen.

Heeft u vragen? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op: 0172-468468. U bent altijd welkom in de showroom, echter het wordt aanbevolen om telefonisch een afspraak te maken.Verbouwing

In verband met de verbouwingen aan ons hoofdkantoor kun je tijdelijk enig geluids- en parkeeroverlast ondervinden. Excuses voor dit ongemak. Je bent uiteraard nog steeds van harte welkom in onze showroom.

Onze apparaten en series

In onze showroom vindt u niet alleen huishoudelijke apparaten van AEG, maar ook van ons andere topmerk: Zanussi. U vindt er al de nieuwste series, zowel vrijstaande apparaten als inbouw, maar niet altijd alle modellen. Als u specifiek naar iets op zoek bent is het verstandig om even contact met ons op te nemen.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

 

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Zaterdag 09.30 – 16.00 uur (werkplaats gesloten)
(Op zon- en feestdagen gesloten.)

Bezoekadres showroom
Vennootsweg 1
2404 CG  Alphen aan den Rijn