AEG SHOWROOM
Je bent weer van harte welkom in onze showroom. Maak een afspraak via het online formulier of neem telefonisch contact op via 0172-468468 (optie 3 selecteren).

Afspraak maken

Welkom in onze showroom. Of je nu op zoek bent naar inbouwapparatuur voor jouw keuken, een nieuwe wasmachine of klein huishoudelijke apparatuur: we leiden je graag rond langs alle nieuwste series producten. Onze adviseurs staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Je krijgt alleen vrijblijvend advies; je kunt geen apparaten bij ons in de showroom kopen.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies in onze showroom. Via de button hieronder kun je een afspraak maken voor een fysieke afspraak of voor een videocall. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via: 0172-468468 (optie 3 selecteren).

Bezoekadres showroom
Vennootsweg 1
2404 CG Alphen aan den Rijn

Virtuele tour door onze showroom

In onze vernieuwde showroom worden alle AEG apparaten uit de verschillende productfamilies tentoongesteld. Van de nieuwste generatie combi-stoomovens en inductiekookplaten tot de meest gebruiksvriendelijke vaatwassers en wasmachines. Kortom van wassen, drogen, koken, koelen, afwassen, stofzuigen tot luchtreinigers krijgen er de nodige aandacht. In deze 360° opname kun je virtueel 'rondlopen'. Dit doe je door gewoon ergens in de site te klikken. Op deze manier komt steeds een ander gedeelte van de showroom in beeld. Hou je muis ingedrukt, dan kun je het beeld verschuiven. Nieuwsgierig geworden?

Onze apparaten en series

In onze showroom vind je niet alleen huishoudelijke apparaten van AEG, maar ook van ons andere topmerk: Zanussi. Je vindt er al de nieuwste series, zowel vrijstaande apparaten als inbouw, maar niet altijd alle modellen. Als je specifiek naar iets op zoek bent is het verstandig om even contact met ons op te nemen.

AEG Accessoires

In de showroom is een nieuwe ruimte speciaal ingericht om een groot deel van onze accessoires voor AEG producten te bekijken. Van wasmachines tot stofzuigers, we hebben het allemaal om nog meer uit je product te halen. 

De accessoires kunnen ook direct aangeschaft worden in onze webshop.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

 

Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur
Bezoek aan de showroom alleen op afspraak via tel.nr 0172-468468 (optie 3 selecteren) of via showroom@electrolux.nl

Zaterdag op afspraak geopend
(Op zon- en feestdagen gesloten.)

Bezoekadres showroom
Vennootsweg 1
2404 CG  Alphen aan den Rijn