Ovens

Ontdek bakken, grillen en braden met een multifunctionele (stoom)oven. Beheers nieuwe smaken en besteed minder tijd aan schoonmaken met een oven die zichzelf reinigt en geniet van de voordelen die een stoomoven te bieden heeft.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Gratis AEG vacumeermachine

Van 1 juni tot en met 31 december 2020 ontvang je bij aankoop van een AEG SteamPro-oven® en/of een SensePro-kookplaat® een handige AEG vacumeermachine t.w.v. € 99,- cadeau.


De finishing touch met stoom

Vergeet eerdere regels en maak gebruik van stoom. Wanneer je vis en vlees bereidt met SteamBoost zorgt de stoom tijdens de bereiding ervoor dat het resultaat geweldig mals is. De stoom behoudt de natuurlijke kleuren van je ingrediënten.

SteamBoost

SteamBoost

  • Verken nieuwe en intensieve smaken met SteamBoost
  • Werkt op dezelfde manier als een traditionele oven, met het extra voordeel van stoom
  • Vergrendelt het natuurlijke vocht voor een hele reeks sappige en sappige gerechten

POPULAIRSTE OVENS

0

0 (0 Beoordelingen)

De 9000 CookView®-oven heeft een wifi-verbinding en interne camera. Met de lens die draadloos is verbonden met de My AEG Kitchen-app is het mogelijk in de oven te kijken. Gebruik je smartphone om elk gerecht te beheersen en te controleren, waarbij je de temperatuur en kooktijd in realtime kunt regelen. Vanaf elke plek.

0

0 (0 Beoordelingen)

Professionele chefs gebruiken 'sous vide' al lang om perfecte en consistente resultaten te bereiken. SousVide brengt technologie voor restaurantkwaliteit naar de keuken, waardoor je gerechten kunt creëren die de verwachtingen overstijgen.

4

4 (9 Beoordelingen)

Haal meer uit je kookkunsten met de SteamCrisp oven. Traditionale ovenwarmte is verbeterd door de introductie van stoom. Je krijgt dus niet alleen knapperige gouden korstjes aan de buitenkant, maar dankzij de zachte smaakbewarende aard van stoom is je voedsel ook sappig, mals en smakelijk aan de binnenkant.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN STOOMOVEN?

De meeste mensen denken bij de overweging van een stoomoven alleen aan groenten, maar hij kan zoveel meer. Het feit is dat stoomovens tientallen jaren het geheime wapen in toprestaurants is geweest. Het extra vocht in een stoomoven verbetert de smaak en textuur terwijl de knapperigheid wordt behouden - zo wordt elke maaltijd een meesterwerk.

Ontdek meer

Vind de oven die bij jouw kookstijl past

Of je nu een oven zoekt die jouw alledaagse kookactiviteit eenvoudiger maakt of een oven voor de meest ambitieuze kookkunsten, AEG heeft er een voor je die perfect bij jouw favoriete gerechten past.

Bekijk de koopgids