Ovens

Ontdek bakken, grillen en braden met een multifunctionele (stoom)oven. Beheers nieuwe smaken en besteed minder tijd aan schoonmaken met een oven die zichzelf reinigt en geniet van de voordelen die een stoomoven te bieden heeft.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

WAAROM NIET THUIS UIT ETEN?

Bestel je gerecht vanuit je eigen oven. Selecteer rood, medium of doorbakken en geniet thuis van perfecte resultaten zonder over de temperatuur te hoeven nadenken. Waarom zou je genoegen nemen met een oven die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

Ontdek combi-stoomovens

De finishing touch met stoom

Vergeet eerdere regels en maak gebruik van stoom. Wanneer je vis en vlees bereidt met SteamBoost zorgt de stoom tijdens de bereiding ervoor dat het resultaat geweldig mals is. De stoom behoudt de natuurlijke kleuren van je ingrediënten.

SteamBoost

  • Verken nieuwe en intensieve smaken met SteamBoost
  • Werkt op dezelfde manier als een traditionele oven, met het extra voordeel van stoom
  • Vergrendelt het natuurlijke vocht voor een hele reeks sappige en sappige gerechten
stoom koken

WAAROM KOKEN MET STOOM?


Waarom zou je niet koken met stoom? De meeste mensen denken bij de overweging van een stoomoven alleen aan groenten, maar hij kan zoveel meer. Of je nu wilt bakken, braden of grillen. Met stoom worden je gerechten zoveel lekkerder. Het extra vocht in een stoomoven verbetert de smaak en textuur terwijl de knapperigheid wordt behouden - zo wordt elke maaltijd een meesterwerk.

Steamify® – maak kennis met een nieuwe definitie van heerlijk

De Steamify®-functie van AEG is de kookhulp die helpt om automatisch de juiste hoeveelheid stoom toe te voegen aan jouw kookkunsten. Met Steamify® hoef je je geen zorgen te maken of je te weinig of te veel stoom gebruikt. Door te koken met Steamify® van AEG bereiken je gerechten de top op het gebied van gezondheid en smaak.

Meer informatie

Zorg altijd voor malse en sappige resultaten

De SteamCrisp® oven tilt je gerechten naar een hoger niveau. Het voegt eenvoudig stoom toe aan de gebruikelijke ovenwarmte zodat je braadstuk mals blijft, de groenten sappig blijven en alles er knapperig uitkomt.

Bekijk ovens met SteamCrisp

POPULAIRSTE OVENS

4,7

4,7 (62 Beoordelingen)

De 9000 CookView®-oven heeft een wifi-verbinding en interne camera. Met de lens die draadloos is verbonden met de My AEG Kitchen-app is het mogelijk in de oven te kijken. Gebruik je smartphone om elk gerecht te beheersen en te controleren, waarbij je de temperatuur en kooktijd in realtime kunt regelen. Vanaf elke plek.

4,6

4,6 (34 Beoordelingen)

Professionele chefs gebruiken 'sous vide' al lang om perfecte en consistente resultaten te bereiken. SousVide brengt technologie voor restaurantkwaliteit naar de keuken, waardoor je gerechten kunt creëren die de verwachtingen overstijgen.

4,4

4,4 (5 Beoordelingen)

De SteamCrisp®-oven tilt je gerechten naar een hoger niveau voor maximaal culinair genot. Aan de gebruikelijke ovenwarmte wordt stoom toegevoegd, zodat je braadstuk mals gegaard wordt, groenten sappig blijven en alle gerechten knapperig uit de oven komen.

Vind de oven die bij jouw kookstijl past

Of je nu een oven zoekt die jouw alledaagse kookactiviteit eenvoudiger maakt of een oven voor de meest ambitieuze kookkunsten, AEG heeft er een voor je die perfect bij jouw favoriete gerechten past.

Bekijk de koopgids

Google Nest Mini cadeau

Als je in de periode van 1 april tot en met 31 december 2021 een actiemodel connected oven koopt bij een erkende AEG-dealer in Nederland, ontvang je een Google Nest Mini t.w.v. € 59,- cadeau.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de actie