Ovens

Ontdek bakken, grillen en braden met een multifunctionele (stoom)oven. Beheers nieuwe smaken en besteed minder tijd aan schoonmaken met een oven die zichzelf reinigt en geniet van de voordelen die een stoomoven te bieden heeft.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Gratis AEG vacumeermachine

Van 1 juni tot en met 31 december 2020 ontvang je bij aankoop van een AEG SteamPro-oven® en/of een SensePro-kookplaat® een handige AEG vacumeermachine t.w.v. € 99,- cadeau.


De finishing touch met stoom

Vergeet eerdere regels en maak gebruik van stoom. Wanneer je vis en vlees bereidt met SteamBoost zorgt de stoom tijdens de bereiding ervoor dat het resultaat geweldig mals is. De stoom behoudt de natuurlijke kleuren van je ingrediënten.

SteamBoost

SteamBoost

  • Verken nieuwe en intensieve smaken met SteamBoost
  • Werkt op dezelfde manier als een traditionele oven, met het extra voordeel van stoom
  • Vergrendelt het natuurlijke vocht voor een hele reeks sappige en sappige gerechten

ONZE VIER SMAAKMAKERS

4,5

4,5 (143 Beoordelingen)

Ook de SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren. Vlees braden, brood bakken met stoom of desserten maken? Jij bent de chef!

4,5

4,5 (59 Beoordelingen)

Maak van elke maaltijd een belevenis met de SteamBoost. Deze oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en de combinatie van beide. Stoom gaart voedsel geleidelijk tot in de kern en houdt het heerlijk mals. Hete lucht zorgt voor een knapperig korstje en een goudgele kleur. Klaar om te stoomkoken en je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

4,5

4,5 (7 Beoordelingen)

Wil je meer smaak, kleur en textuur aan jouw gerechten toevoegen? De SteamCrisp oven met stoomfunctie zorgt met een afgemeten combinatie van hete lucht en stoom voor een krokante, goudbruine korst aan de buitenkant, terwijl de binnenkant van jouw bereidingen heerlijk sappig blijft. De perfecte mix!

4,5

4,5 (34 Beoordelingen)

Beter brood bakken met stoom? Met de SteamBake oven is dat een koud kunstje. Wat stoom toevoegen volstaat om het deeg vochtig te houden aan het oppervlak. Zo krijgt je gebak tijdens het stoomkoken een gouden kleur en heerlijke korst, terwijl het binnenin zacht en smeuïg blijft.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN STOOMOVEN?

De meeste mensen denken bij de overweging van een stoomoven alleen aan groenten, maar hij kan zoveel meer. Het feit is dat stoomovens tientallen jaren het geheime wapen in toprestaurants is geweest. Het extra vocht in een stoomoven verbetert de smaak en textuur terwijl de knapperigheid wordt behouden - zo wordt elke maaltijd een meesterwerk.

Vind de oven die bij jouw kookstijl past

Of je nu een oven zoekt die jouw alledaagse kookactiviteit eenvoudiger maakt of een oven voor de meest ambitieuze kookkunsten, AEG heeft er een voor je die perfect bij jouw favoriete gerechten past.

Bekijk de koopgids