AEG COOKING CLUB

Try before you buy

Maak kennis met de AEG multifunctionele stoomovens tijdens een workshop of demonstratie.

AEG combi-stoomoven workshops

Maak kennis met de AEG Cooking Club en ontdek een nieuwe manier van koken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten. 

AEG combi-stoomoven workshop (€ 29,- / € 49,-)

Wilt u zelf ervaren wat voor mogelijkheden de AEG multifunctionele stoomovens bieden, dan kan dat natuurlijk ook. In deze workshop krijgt u eerst een korte demonstratie van de oven en vervolgens gaat u onder leiding van onze chefkok in de kookstudio zelf aan de slag om een heerlijk voor- en hoofdgerecht te bereiden. Na afloop kunt u samen met de andere deelnemers aan tafel genieten van de klaargemaakte gerechten. Zo kunt u zien wat er precies kan met een AEG combi-stoomoven.

Deze workshop is bedoeld om u uitgebreid kennis te laten maken met de combi-stoomovens van AEG. Wordt u hierna enthousiast en schaft u in de zes maanden na de workshop een combi-stoomoven aan - of in de zes maanden ervoor, als u de oven al had - dan kunt u geld terugvragen met het restitutieformulier. Dit geldt voor AEG ProCombi, ProCombi Plus, SteamBoost en SteamPro combi-stoomovens. Restitutie vindt plaats na deelname aan de workshop tot een maximum van twee personen per boeking.

De duur van de workshop is 2 à 2,5 uur (4 uur in Librije's Atelier). Het maximale aantal deelnemers verschilt per locatie.

Lees alles over de ervaringen van andere deelnemers met de stoomoven. 

Stoomoven Recepten

De culinaire experts van Cooking Club hebben de heerlijkste recepten voor u samengesteld voor de combi-stoomoven. De verschillende stoomprogramma’s maken het mogelijk om makkelijker heerlijke en gezonde maaltijden te bereiden die de smaak, de kleur en de vitamines van uw ingrediënten beter bewaren.

Heeft u nog geen combi-stoomoven in uw bezit? Maak u geen zorgen, ook dan haalt u vast heel wat inspiratie uit deze originele recepten! Een aantal recepten maakt gebruik van de heteluchtfunctie, die natuurlijk ook gewoon op de combi-stoomoven zit.

Trots op een gemaakt gerecht? Deel het met ons op Facebook! Download ook My AEG-app met recepten voor iOS of Android.

Contact

E-mail: aeg.cookingclub@electrolux.nl

Tel: 0172 - 468 468

Wijzigingen en annuleringen onder voorbehoud. Bekijk hier de voorwaarden en bepalingen.