Productdetails

Met rechtstreekse toegang tot de handeenheid en accessoires aan boord stelt de draadloze QX6 je in staat om snel over te schakelen van het reinigen van de vloer naar die moeilijk bereikbare plekken, en weer terug, in een handomdraai.

Voordelen

AEG - Steelstofzuiger - QX6-1-45AN

Ongeëvenaarde reinigingsprestaties*, voor langere tijd.

Axiale cyclonische technologie zorgt voor ongeëvenaarde prestaties tijdens de hele reiniging, tot 45 minuten in de normale modus met de roterende PowerPro vloerzuigmond, zelfs terwijl de stofbak gevuld wordt.

*Behoudt 99% van de oorspronkelijke reinigingsprestaties naarmate de stofbak gevuld wordt, volgens IED 62885-2 editie 1.0: 5.1, 5.7 en 5.9 op de instelling voor maximaal vermogen. **Gemeten in eco-mode **Met een looptijd van maximaal 45 minuten, om meer terrein te bestrijken.

AEG - Steelstofzuiger - QX6-1-45AN

Ergonomisch ontwerp voor compleet reinigingscomfort.

Met een ergonomisch ontwerp, easy-grip-handvat en lage gewichtsverdeling ligt de QX6 lichter in de hand en zorgt zo voor comfortabelere reiniging van vloeren. Terwijl de dubbele handgreep zorgt voor comfortabele reiniging boven de vloer en wanneer je hoog moet reiken.

AEG - Steelstofzuiger - QX6-1-45AN

Vijfstaps luchtfiltering.

Het krachtige 5-staps filtersysteem met E10-filtermateriaal verwijdert tot ***99,99% van de micro-stofdeeltjes en allergenen >1 µm voor een perfect gereinigde en gezonde thuisomgeving.

***Getest volgens ISO16890.

AEG - Steelstofzuiger - QX6-1-45AN

Reinigingsaccessoires worden aan boord bewaard.

De stofborstel en het spleethulpmiddel zorgen ervoor dat je iedere hoek kunt bereiken zonder ander materieel te hoeven pakken. Wanneer ze niet gebruikt worden, worden ze op de stofzuiger zelf bewaard, zodat je het juiste gereedschap voor iedere klus bij de hand hebt.

AEG - Steelstofzuiger - QX6-1-45AN

PETPRO turbozuigmond

Verwijder de haren van uw geliefde huisdieren moeiteloos met de QX6-1-45AN. Uitgerust met een krachtige gemotoriseerde PETPRO dierenborstel dat je aansluit op de motor-unit voor diepe reiniging van haren en vezels van huisdieren van meubels en bekledingen.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels