Productdetails

De BlastChiller heeft de enige professionele technologie op de markt die in slechts 90 minuten kan koelen van 70 °C tot 3 °C, om de smaak op een snelle manier te behouden. Bij een snel-koeling van verse ingrediënten en bereide gerechten worden de oorspronkelijke smaken, texturen en aroma’s behouden.

Voordelen

AEG - Snelkoeler - KBK994519M

Behoud en bescherming van smaak en textuur

Onze compacte BlastChiller brengt verse ingrediënten en bereide gerechten in 90 minuten van 70 °C naar 3 °C, zodat de organische eigenschappen van het voedsel perfect worden bewaard en beschermd. Door het behoud van de smaken, texturen en aroma’s kunt u op het gewenste moment genieten van het voedsel alsof het nooit was ingevroren .

AEG - Snelkoeler - KBK994519M

Langer vers bewaard, in koelkast of diepvriezer

Met onze BlastChiller kan voedsel tot zeven dagen lang worden vers gehouden in de koelkast, en tot zes maanden lang in de vriezer.

AEG - Snelkoeler - KBK994519M

Minder bacteriën, meer ruimte

Uw borden moeten niet afkoelen voordat u ze in de BlastChiller plaatst. Dit voorkomt de groei van bacteriën, bevordert een goede hygiëne en maakt ruimte vrij in uw keuken.

AEG - Snelkoeler - KBK994519M

Witte wijn of schuimwijn. Klaar in twintig minuten

Champagne voor speciale gelegenheden. Een Pinot Grigio die perfect samengaat met schelp- en schaaldieren. Serveer koel en wanneer het uitkomt met de BlastChiller. In slechts 20 minuten worden flessen gekoeld tot de optimale temperatuur. Nooit meer wachten. Nooit meer lauwe wijn. Nu altijd de perfecte temperatuur.

Wat vind je ervan?
Beoordeel AEG

Wist je dat je review ons helpt om te innoveren? Deel je feedback met ons. Selecteer het aantal sterren om te beginnen met je review.

Schrijf een review

Welkom. Je kunt hier je ervaringen kwijt. Vertel ons wat je denkt. We nodigen je uit om een review te schrijven.

Schrijf een review als gast hieronder of log in op je account om een review te schrijven

{{ props.errorNickname }}

Deze tekst verschijnt naast je review. Voer niet je volledige naam in. In dit geval kan de review niet worden gepubliceerd

We hebben je e-mailadres nodig om je review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De meest waardevolle klantenbeoordelingen hebben de focus op kwaliteit, design en toegevoegde waarde van het product. Neem voor vragen over service, storingen, of andere onderwerpen contact op met onze klantenservice.

Bekijk de richtlijnen voor meer informatie: Review richtlijnen

Let op: om kans te maken op de review en win actie, zul je hieronder het blok moeten aanvinken.

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden

Hartelijk dank voor je review

Controleer je inbox voor je verificatie email.

image over a kitchen

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
red fabric in the air against dark background