Productdetails

De heteluchtventilator laat de temperatuur gelijkmatig circuleren en creëert zo de ideale omstandigheden om te bakken. Zo behaal je perfecte resultaten, wat je ook maakt.

Voordelen

Koken op meerdere niveaus. Bereid meer gerechten tegelijkertijd

De extra ringweerstand zorgt ervoor dat je gerechten perfect gegaard zijn, zelfs als er twee bakplaten in de oven staan op verschillende niveaus.

LED-timer voor nauwkeurige controle over het kookproces

Dit fornuis wordt geleverd met een LED-timer, zodat je het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden. De timer geeft je een seintje als de kooktijd om is en je kunt kiezen of je het gerecht nog wat langer laat garen, de temperatuur aanpast of het klaarmaakt om te serveren.

Schuif en hou het veilig. Met telescopische geleiders

Uitschuifbare telescopische geleiders bieden betere toegang tot gerechten in de oven. De uitschuifbare geleiders maken het mogelijk dat de ovenplaten helemaal naar buiten kunnen. Zo heb je je handen vrij om het gerecht na te kruiden of te controleren.

De vitrokeramische kookplaat. Snel en efficiënt

De vitrokeramische kookplaat is snel en gemakkelijk te reinigen met keramische zones die snel en zorgvuldig opwarmen, zodat er probleemloos kan worden gekookt.

AEG - Elektrisch fornuis - CCB6441BBW

XXL-capaciteit. Meer ruimte. Betere zichtbaarheid

Deze geavanceerde oven heeft een ruime XXL-capaciteit qua ovenruimte en een volledig glazen deur voor geweldig overzicht.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels