Productdetails

De opwarmlade is de perfecte aanvulling voor uw keuken. Borden worden voor het opdienen verwarmd om het eten langer warm te houden. Voorbereide gerechten worden op de juiste temperatuur gehouden. En maaltijden worden voorzichtig ontdooid. Dat betekent dat elke maaltijd klaar is om op te dienen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Voordelen

Luchtcirculatie. Voor een gelijkmatige warmteverdeling

Het luchtcirculatiesysteem van de opwarmlade garandeert gelijkmatige resultaten. De lucht circuleert binnenin en verdeelt de warmte gelijkmatig. Dit betekent dat elk gerecht er op de optimale temperatuur uitkomt, vanbinnen en vanbuiten.

Voorzichtig ontdooien. Smaken behouden

De opwarmlade ontdooit het eten op efficiënte wijze en behoudt de textuur en de smaak van de gerechten op lage temperatuur. Want voorzichtig ontdooien levert heerlijke gerechten op.

Deeg rijzen. Op professionele wijze

De opwarmlade levert geweldige resultaten, bij u thuis. De lage warmte laat het deeg zachtjes rijzen en creëert de ideale vorm en textuur. Dat betekent dat u altijd brood van bakkerskwaliteit kunt bakken.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels