Productdetails

De opwarmlade is de perfecte aanvulling voor uw keuken. Borden worden voor het opdienen verwarmd om het eten langer warm te houden. Voorbereide gerechten worden op de juiste temperatuur gehouden. En maaltijden worden voorzichtig ontdooid. Dat betekent dat elke maaltijd klaar is om op te dienen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Voordelen

Luchtcirculatie. Voor een gelijkmatige warmteverdeling

Het luchtcirculatiesysteem van de opwarmlade garandeert gelijkmatige resultaten. De lucht circuleert binnenin en verdeelt de warmte gelijkmatig. Dit betekent dat elk gerecht er op de optimale temperatuur uitkomt, vanbinnen en vanbuiten.

Voorzichtig ontdooien. Smaken behouden

De opwarmlade ontdooit het eten op efficiënte wijze en behoudt de textuur en de smaak van de gerechten op lage temperatuur. Want voorzichtig ontdooien levert heerlijke gerechten op.

Deeg rijzen. Op professionele wijze

De opwarmlade levert geweldige resultaten, bij u thuis. De lage warmte laat het deeg zachtjes rijzen en creëert de ideale vorm en textuur. Dat betekent dat u altijd brood van bakkerskwaliteit kunt bakken.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
red fabric in the air against dark background