SenseCook®: SenseBoil®, SenseFry® en SensePro®

Tot op de graad nauwkeurig

SenseCook inductiekookplaten

Onze SenseCook inductiekookplaten bevatten sensoren die je voorzien van informatie tijdens het koken. Ze geven de temperatuur van de inductieplaten aan, en sturen een melding wanneer de temperatuur hoog genoeg is om te beginnen met koken. Het display is gemakkelijk te bedienen met een simpele aanraking. Door het gerecht en het gewenste resultaat te selecteren behoud je de controle en bereik je optimale resultaten.

SenseBoil® inductiekookplaat

De AEG SenseBoil® inductiekookplaat detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt heeft bereikt. De boil-functie van de AEG SenseBoil® inductiekookplaat past dan automatisch de temperatuurinstelling aan. Ongeacht de grootte van de pan, met of zonder deksel. Het is dus voortaan niet meer nodig om bij de pan te blijven, overkoken behoort tot het verleden. 

SensePro® inductiekookplaat

AEG’s meest geavanceerde inductiekookplaat wordt geleverd met ‘s werelds eerste draadloze en batterijloze kerntemperatuurmeter. De kookplaat kan hierdoor tot op de graad nauwkeurig de kerntemperatuur meten, wat resulteert in perfecte gerechten. Door middel van het intuïtieve TFT scherm begeleidt de SensePro® inductiekookplaat het hele proces. Selecteer eenvoudig welk gerecht er bereid moet worden en met welk resultaat– rosé, medium of doorbakken en de kookplaat zal een signaal geven wanneer de kerntemperatuur is bereikt. De meegeleverde kerntemperatuurmeter is voorzien van kristallen die uitzetten en inkrimpen door temperatuurveranderingen. Hiermee wordt een magnetisch veld gecreëerd wat opgevangen wordt door een antenne in de kookplaat. Zo weet de kookplaat altijd de exacte temperatuur van het gerecht wat bereid wordt. Een bijkomend voordeel is dat de kerntemperatuurmeter van de AEG SensePro® inductiekookplaat hierdoor draadloos is, nooit opgeladen hoeft te worden en niet voorzien is van kwetsbare elektronica.

SenseFry® inductiekookplaat

Met de AEG SenseFry® inductiekookplaat behoren inschattingen met betrekking tot de juiste temperatuur van de pan tot het verleden. De baksensor weet precies wanneer de pan op de juiste temperatuur is en zal een seintje geven wanneer er iets in de pan kan. De baksensor van de AEG SenseFry® inductiekookplaat zorgt er ook voor dat de temperatuur constant blijft. Waarbij deze rekening houdt met de warmte afgifte van de pan en het soort gerecht dat je aan het bereiden bent. Selecteer in het intuïtieve aanraakscherm simpelweg het ingrediënt wat je wilt bereiden en het gewenste eindresultaat (rosé, medium, doorbakken) en de kookplaat doet de rest.