Productdetails

S-bag® Long Performance gaat 50% langer mee dan een traditionele papieren stofzak

Voordelen

60% meer zuigkracht

Het resistente, synthetische materiaal van s-bag® Classic Long Performance zorgt voor een optimale luchtdoorstroming en geeft uw stofzuiger constante zuigkracht wanneer de stofzuigerzak zich vult.

Design in 3 lagen

Verschillende materialen om een optimale balans te hebben tussen prestatie en filtratie, zodat de stofzak continu een hoge performance heeft gedurende de complete stofzuigbeurt zonder dat deze verzadigd en met een hoge filtratie efficiëntie.

Powerflow™ Design

Powerflow™ s-bag® is ontworpen met een speciale vouw die meer capaciteit toevoegt t.a.v een platte zak. Powerflow maakt de zak flexibeler en makkelijker om in uw stofzuiger te passen.

Verbeterd sluitsysteem - duurzaam en hygiënisch

Het sluitsysteem is opnieuw ontworpen, en beter gemaakt door het gebruik van sterker materiaal en een nieuwe afsluit technologie. Gezien de stofzak zich automatisch sluit tijdens het verwijderen, maakt dit het verwisselen eenvoudig, snel en hygiënisch.

TÜV-gecertificeerd

De TÜV Rheinland Group heeft de s-bag® Classic Long Performance onafhankelijk getest en gecertificeerd. Op www.tuv.com vindt u hierover meer informatie.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires
man folding towels