Productdetails

S-bag® Long Performance gaat 50% langer mee dan een traditionele papieren stofzak

Voordelen

AEG - Stofzak - GR201SM

60% meer zuigkracht

Het resistente, synthetische materiaal van s-bag® Classic Long Performance zorgt voor een optimale luchtdoorstroming en geeft uw stofzuiger constante zuigkracht wanneer de stofzuigerzak zich vult.

Design in 3 lagen

Verschillende materialen om een optimale balans te hebben tussen prestatie en filtratie, zodat de stofzak continu een hoge performance heeft gedurende de complete stofzuigbeurt zonder dat deze verzadigd en met een hoge filtratie efficiëntie.

AEG - Stofzak - GR201SM

Powerflow™ Design

Powerflow™ s-bag® is ontworpen met een speciale vouw die meer capaciteit toevoegt t.a.v een platte zak. Powerflow maakt de zak flexibeler en makkelijker om in uw stofzuiger te passen.

AEG - Stofzak - GR201SM

Verbeterd sluitsysteem - duurzaam en hygiënisch

Het sluitsysteem is opnieuw ontworpen, en beter gemaakt door het gebruik van sterker materiaal en een nieuwe afsluit technologie. Gezien de stofzak zich automatisch sluit tijdens het verwijderen, maakt dit het verwisselen eenvoudig, snel en hygiënisch.

AEG - Stofzak - GR201SM

TÜV-gecertificeerd

De TÜV Rheinland Group heeft de s-bag® Classic Long Performance onafhankelijk getest en gecertificeerd. Op www.tuv.com vindt u hierover meer informatie.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires
red fabric in the air against dark background