Review & Get Pods

SCHRIJF EEN BEOORDELING EN KRIJG GRATIS ARIEL PODS®

Door jouw feedback te delen, help je ons om de grenzen van technologie en design te verleggen en je helpt andere bij de aanschaf van een nieuw product. Daarom nodigen we je graag uit om een review te schrijven van je onlangs gekochte wasmachine. Als dank voor je mening sturen we je gratis Ariel PODS®.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

  • {{ errorText }}

Hartelijk dank voor je review

Controleer je inbox voor je verificatie email.

{{ props.errorNickname }}

Deze tekst verschijnt naast je review. Voer niet je volledige naam in. In dit geval kan de review niet worden gepubliceerd

We hebben je e-mailadres nodig om je review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De meest waardevolle klantenbeoordelingen hebben de focus op kwaliteit, design en toegevoegde waarde van het product. Neem voor vragen over service, storingen, of andere onderwerpen contact op met onze klantenservice.

Bekijk de richtlijnen voor meer informatie: Review richtlijnen

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden

Word lid van MyAEG en word beloond met onze beste aanbiedingen

Feedback

We verzamelen beoordelingen van producten met vergelijkbare functies om je feedback te geven van zoveel mogelijk consumenten en jou te helpen bij de aanschaf van een nieuw product. 

Meerdere talen

We laten beoordelingen zien in meerdere talen met de optie om elke beoordeling in je lokale taal te vertalen. Omdat we onze producten in heel Europa verkopen, kunnen we ook internationale beoordelingen met je delen.

Winkel met vertrouwen

We doen ons uiterste best om beoordelingen eerlijk en transparant te houden. Beoordelingen worden op geen enkele manier gewijzigd door iemand anders dan de oorspronkelijke auteur.