Productdetails

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de ChillFlex Pro: een mobiele airconditioner van 12 000 BTU die efficiëntie met elegantie combineert. Het behoud precies de juiste temperatuur in huis - koel en fris wanneer het buiten heet is.

Voordelen

Efficiënt koelen

De mobiele airconditiner koelt efficiënt met minimale energie consumptie. Energieklasse A+ voor koelen: ideale prestaties met een laag energieverbruik.

Hoog koelvermogen

De ChillFlex Pro AXP35U538CW heeft een koelcapaciteit van 3500W, dus biedt hij 30% meer koelcapaciteit (dan een 2600W). Om het juiste vermogen te kiezen, spelen veel parameters een rol, zoals de oriëntatie en volume van de ruimte, het aantal m² beglaasd oppervlak, de isolatie van de ruimte, enz.

Duurzame oplossing

Deze mobiele airconditioner gebruikt duurzaam gas R290. Verminderd het broeikaseffect potentieel (GWP) aanzienlijk met 99.8% vergeleken met R410a. Het bereiken van de optimale temperatuur zonder afbreuk te doen aan het milieu.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires
man folding towels