Productdetails

De nieuwe connected luchtreiniger past zich aan de veranderingen in je omgeving aan.

Voordelen

Filtratie op maat

Configureer je AX9 op basis van je persoonlijke en seizoensgebonden behoeften met onze 360 filters en 5-staps filtratie. Ieder filter heeft een unieke slimme tag die het gebruik ervan bijhoudt. Zelfs als je een filter verwijdert en het volgende seizoen opnieuw installeert, herkent deze automatisch de resterende levensduur.

Slimme sensoren voor intelligente zuivering

Scant de lucht continu om ultrafijne PM2.5 deeltjes te detecteren. Meldt de luchtkwaliteit in realtime en kiest op intelligente wijze de juiste snelheid voor je huis (in de SMART-modus). De unieke responsieve PureSense-technologie meet constant de luchtkwaliteitsniveaus binnenshuis.

Monitoring en bediening met de app

Houd de luchtkwaliteit in de gaten en bedien je luchtreiniger altijd en overal met de AEG-app. Zowel thuis als onderweg kan je de luchtkwaliteit in je woning controleren en optimaliseren via de AEG app, of erop vertrouwen dat AX9 dit voor jou doet.

Krachtige prestaties, geschikt voor ruimten tot 91m²

De 360°-luchtstroom bestrijkt ruimten tot 91 m² en verspreidt schone lucht naar elke hoek van de kamer. Dit verhoogt de prestaties tot een CADR (Clean Air Delivery Rate) van 438 m³/u. In slechts 5 minuten wordt 15 m² gezuiverd. Het AirSurround-systeem creëert een zachte beweging van de lucht.

Uiterst stille werking

In de manuele-stand kan het licht van het display gedimd worden en doet de luchtreiniger zijn werk in bijna complete stilte, voor schone lucht. Met een minimaal geluidsniveau van slechts 17 dB(A) werkt jouw AX9 zo stil dat je deze nauwelijks opmerkt.

Allergie vriendelijk, getest op kwaliteit

Ons product is volledig gecertificeerd door de European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF). Het ECARF-zegel certificeert producten en diensten die een deel van de vreugde terug kunnen brengen in het leven van mensen met allergieën. Een product krijgt het keurmerk wanneer via externe audits of onderzoeken kan worden aangetoond dat aan de criteria is voldaan.

 
Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires
man folding towels