Productdetails

Robotstofzuiger, Smartphone Connection, Gyroscope + camera, tot 120 min gebruikstijd, dweilfunctie, virtuele muren

Voordelen

AUTONOOM SCHOONMAKEN – MAAK  SCHOON VAN WAAR JE OOK BENT VIA DE INTUÏTIEVE APP

Maak schoon wanneer je wilt. Met de 6000 robotstofzuiger plan je zelf de schoonmaakmomenten via de app. Op de kaart kun je ook zien wat al schoongemaakt is en waar de robot bezig is. Voor perfect schone vloeren wanneer je maar wilt en waar je ook bent.

VOLG HET SCHOONMAAKPROCES EN HET RESULTAAT VIA JE SMARTPHONE

Even je robotstofzuiger checken? Geen probleem. Met de Live Cleaning Map kun je via de AEG app zien waar er al is schoongemaakt en waar de robot momenteel bezig is. Bovendien kun je de datum en het tijdstip van de schoonmaakbeurt instellen.

DWEILEN EN STOFZUIGEN IN ÉÉN

Het beste van twee werelden. Deze robotstofzuiger kan ook vloeren dweilen. Met de ingebouwde dweilfunctie maak je je woning nog efficiënter schoon. Doordat de robotstofzuiger ook dweilt, hoef jij dat niet meer te doen.

EEN VOLLE LADING BIEDT EEN CONTINUE WERKINGSDUUR TOT 120 MINUTEN*

Als de robot volledig opgeladen is, bedraagt de werkingsduur tot 120 minuten*, zodat de stofzuiger niet stopt midden in een schoonmaakbeurt. Voor een grondige reiniging van de vloeren in je woning.

*Interne testen ondersteunen gebruik tot 120 minuten op de minimale modus, wat gelijk staat aan een berekend vloeroppervlak van maximaal 84 m².

KRACHTIGE REINIGING VAN ZELFS KLEINE DEELTJES, ZOALS HUISDIERHAREN 

Deze robotstofzuiger biedt je een uitstekend schoonmaakresultaat. De geavanceerde prestaties zijn doeltreffend voor middelgroot en groot vuil van 2-7 mm*, zoals broodkruimels, rijst en huisdierharen.

* Gebaseerd op interne testen volgens IEC 62885-7

LAAD AUTOMATISCH OP – DE ROBOT WERKT VOORT WAAR HIJ GESTOPT WAS

Als de batterijcapaciteit onder 20% zakt, rijdt de robot automatisch naar het oplaadstation. Na de laadbeurt keert hij terug naar waar hij was gestopt en doet hij voort, zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels