Cashback op AEG EcoLine stofzuigers en luchtreinigers

Tot 100,- cashback bij geselecteerde AEG Ecoline stofzuigers en luchtreinigers.

Registratie en voorwaarden

Koop in de periode 1 maart t/m 16 juni een deelnemende AEG Ecoline stofzuiger of luchtreiniger bij een erkende AEG-dealer in Nederland en ontvang tot € 100,- cashback retour.

Bekijk de deelnemende modellen

Bekijk de actievoorwaarden

Deelnemende productcategorieën

Bekijk hier alle steelstofzuigers, stofzuigers met zak, luchtreinigers, waar diverse producten meedoen aan deze cashback actie.

DOE MEE IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Koop een deelnemende AEG apparaat in de periode 1 maart t/m 16 juni bij een erkende AEG-dealer in Nederland. Bewaar het aankoopbewijs goed. Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt het ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag de cashback aan

Registreer je nieuwe apparaat uiterlijk 30 juni 2024 via deze link met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Retourstorting

Houd voor retourstorting van de cashback rekening met een verwerkingstijd van zes tot acht weken nadat de online registratie met een kopie van het aankoopbewijs is ontvangen.

Neem contact met ons op

Wanneer je de promotie reeds hebt aangevraagd en vragen hebt over de status van je aanvraag of over de verzending van je cadeau kun je een mail sturen naar aeg@promocontact.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 085 0861931 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie.

Indien je hulp nodig hebt bij het registreren van je apparaat, kun je een mail sturen naar aeg@promocontact.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 085 0861931 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie.