Cashback op stofzuigers en luchtreinigers

Tot 100,- cashback bij geselecteerde AEG stofzuigers en luchtreinigers.

Tot €100,- cashback op geselecteerde stofzuigers en luchtreinigers

Koop in de periode 1 maart t/m 16 juni een deelnemende Ecoline stofzuiger of luchtreiniger bij een erkende AEG-dealer in Nederland en ontvang tot € 100,- cashback retour.

Bekijk de actievoorwaarden

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Koop een deelnemende AEG stofzuiger of luchtreiniger in de periode 1 maart t/m 16 juni 2024 bij een erkende AEG-dealer in Nederland. Bewaar het aankoopbewijs goed. Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt het ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag de cashback aan

Registreer je nieuwe apparaat uiterlijk 30 juni 2024 via deze link met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Retourstorting

Houd voor retourstorting van de cashback rekening met een verwerkingstijd van zes tot acht weken nadat de online registratie met een kopie van het aankoopbewijs is ontvangen.

Neem contact met ons op

Wanneer je de promotie reeds hebt aangevraagd en vragen hebt over de status van je aanvraag of over de verzending van je cadeau kun je een mail sturen naar aeg@promocontact.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 085 0861931 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie.

Indien je hulp nodig hebt bij het registreren van je apparaat of bij het aanmaken van een account, kun je ons bereiken via het contactformulier of ons telefonisch contacteren op het nummer 0172 468 172 (ma-vr: 8u-17u, druk "4" in het keuzemenu voor vragen over registratie op de website).