Cashback op stofzuigers

Tot 50,- cashback bij geselecteerde AEG stofzuigers.

AEG VX8.2 series stofzuigers met zak
Onze stilste stofzuigers, slechts 57dB(A), op harde vloeren en tapijt met een uitstekende zuigkwaliteit. Deze stofzuigers hebben een lange actieradius van 12 meter. Alle stofzuigers uit deze series hebben een extra 5 jaar garantie na registratie.

AEG 8000 series steelstofzuigers
Combineer kracht met gebruiksgemak om je hele huis in een keer brandschoon te maken. Een veelzijdige en krachtige steelstofzuiger met een geintegreerde handstofzuiger om andere en moeilijker bereikbare plekken te zuigen.

Bekijk hier de actievoorwaarden en de deelnemende stofzuigers

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Koop een deelnemende AEG stofzuiger in de periode 1 oktober t/m 31 december 2023 bij een erkende AEG-dealer in Nederland. Bewaar het aankoopbewijs goed. Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt het ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag de cashback aan

Registreer je nieuwe apparaat uiterlijk 15 januari 2023 via deze link met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Retourstorting

Houd voor retourstorting van de cashback rekening met een verwerkingstijd van zes tot acht weken nadat de online registratie met een kopie van het aankoopbewijs is ontvangen.

Neem contact met ons op

Wanneer je de promotie reeds hebt aangevraagd en vragen hebt over de status van je aanvraag of over de verzending van je cadeau kun je een mail sturen naar aeg@promocontact.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 085 0861931 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie.

Indien je hulp nodig hebt bij het registreren van je apparaat of bij het aanmaken van een account, kun je ons bereiken via het contactformulier of ons telefonisch contacteren op het nummer 0172 468 172 (ma-vr: 8u-17u, druk "4" in het keuzemenu voor vragen over registratie op de website).