Productdetails

De 3000 reiniger met zak is onze meest compacte stofzuiger tot nu toe, voor krachtige stofopname bij elke beweging. De accessoires zijn aan boord opgeslagen, altijd binnen handbereik, en het DustPro-mondstuk zorgt voor vlekkeloze vloeren.

Voordelen

Vermogen om elke vloer moeiteloos te stofzuigen

Met een combinatie van sterke zuigkracht en het nieuwe DustPro-mondstuk verwijdert deze stofzuiger met elke beweging stof en vuil van alle soorten vloeren.

Eenvoudig wendbaar, vol vertrouwen reinigen

Ervaar het gemak van reinigen zonder onderbreking. Dankzij de grote wielen is het gemakkelijk te manoeuvreren en met een reinigingsradius van 7,5 meter kun je een groter oppervlak bestrijken zonder van stopcontact te wisselen.

Een in hygiënisch opzicht schoner huis

Het hoge filtersysteem kan tot 99,99%* van de deeltjes tot maar liefst 1 micron filteren. Dat is de grootte van fijne stof en huisstofmijt. Zo ontstaat een schonere lucht.

*Gebaseerd op interne tests op filtratie van microstofdeeltjes met een grootte van 0,3-10 micron op basis van standaard IEC62885-2:2021, 5.14 met gebruik van standaard zand-/stofdeeltjes.

Een bewustere keuze

De 3000 reiniger met zak en het hoofdmondstuk van dit product zijn gemaakt van maximaal 31% gerecycled plastic*.​

"*Exclusief extra accessoires​ *Aanvullende disclaimer voor Frankrijk - Reiniger, inclusief alle accessoires, gemaakt met maximaal 16% gerecycled materiaal van het totale gewicht, samengesteld uit gerecycled plastic"

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels