Productdetails

De reiniger biedt superieure stofopname – op alle oppervlakken. Het past automatisch het zuigvermogen aan als je van de vloer naar het tapijt gaat. Met het AllFloor Auto LED-mondstuk, het digitale display en een lang snoer is het ook nog eens eenvoudig te gebruiken.

Voordelen

De beste reinigingsprestaties* in zijn categorie**

De 8000 reiniger met zak heeft de beste reinigingsprestaties* vergeleken met andere stofzuigers in dezelfde categorie**. Het geoptimaliseerde luchtstroomsysteem zorgt voor een sterke zuigkracht om fijn stof en vuil effectief van tapijten en harde vloeren te verwijderen

"*Gebaseerd op externe tests volgens IEC 62885-2 met berekend gemiddeld resultaat voor reinigen van vloeren in overeenstemming met 5.2, 5.3 (beide richtingen), 5.4 en 5.5 (beide richtingen). **In vergelijking met top drie verkopers in 17 Europese landen in het prijsbereik boven EUR 300 (Gfk 2022)"

Auto-modus. Past het vermogen aan elk vloertype aan

De intuïtieve Auto-modus helpt de efficiëntie tijdens het reinigen te maximaliseren en bespaart tot 46% energie*. Selecteer de modus met de afstandsbediening op het handvat en past automatisch het zuigvermogen aan bij het verplaatsen van harde vloeren naar tapijten.

*Gebaseerd op interne tests volgens de norm IEC 62885-2, waarbij het energieverbruik bij gebruik van de maximum modus wordt vergeleken met de Auto-modus bij het reinigen van tapijt.

Eenvoudig reinigen met het AllFloor Auto LED-mondstuk

Het AllFloor Auto LED-mondstuk met innovatieve rubberen driehoeken* en zachte borstel tilt stofzuigen naar een hoger niveau. Maak elk oppervlak efficiënt schoon, van tapijten tot harde vloeren, met 100%** stofopname in spleten.

"*Patent aangevraagd **Gebaseerd op interne test volgens norm IEC62885-2:2021​"

Een in hygiënisch opzicht schoner huis

Het HEPA-filtratiesysteem kan tot 99,999%* van de deeltjes tot maar liefst 0,3 micron filteren. Dat is de grootte van fijn stof, huisstofmijten en allergenen. Zo ontstaat een schonere lucht.

*Gebaseerd op externe tests op filtratie van microstofdeeltjes met een grootte van 0,3-10 micron op basis van standaard IEC62885-2:2021, 5.14 met gebruik van standaard zand-/stofdeeltjes.

Geen huisdierharen meer op vloerkleden en tapijten

Geniet van je huisdieren zonder je zorgen te maken over verharing. Het Pet XL-mondstuk is ontworpen om huisdierharen gemakkelijk te verwijderen, zowel op tapijten als vloerkleden. De door een turbine aangedreven borstels verwijderen effectief vezels en haar, waardoor je huis vlekkeloos blijft.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels