Productdetails

Krachtige stofzuiger voor alle vloertypes uitgerust met Power Pro system™ & 360° Motion Technology™ -wielen, voor een gebruiksvriendelijke stofzuigbeleving met optimaal resultaat. De VX6-2-ÖKOX is geleverd met een extra parketzuigmond en is geproduceerd uit 60% gerecycled kunststof.

Voordelen

Power Pro System™ voor moeiteloze reiniging van alle vloeren

VX6 wordt geleverd met de Power Pro System™ voor perfecte reinigingsresultaten. Power Pro System™ combineert een efficiente motor en het DustMagnet Silent™-mondstuk, zodat je overal perfect schoon kunt maken, zowel op tapijt als harde vloeren. De stofzuiger is geleverd met een extra parketzuigmond.

Makkelijk de bochten om met 360° Motion Technology™

De unieke 360° Motion Technology™ wielen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid. De VX6 stofzuiger met zak is voorzien van draaiwieltjes, rondom zwenkbaar, die ideaal zijn om om objecten heen makkelijk te stofzuigen en waarmee op moeilijk bereikbare plaatsen gezogen kan worden.

180° Access™-deksel voor volledige toegang en snelle vervanging van de stofzak

De stofzuigerzak vervangen of de filter onderhouden? Dit doe je moeiteloos en snel dankzij het 180° Access™-toegangsdeksel die je makkelijk opent. Daarmee heb je direct volledige toegang tot de behuizing van de stofzuiger, zodat je de stofzuigerzak kunt vervangen of de filter kunt onderhouden.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels