Productdetails

De Sense Boil & Fry slimme sensoren passen de temperatuur automatisch aan om overkoken te voorkomen en zorgen voor precies de juiste temperatuur voor je gerecht. Je krijgt uitstekende resultaten en bespaart energie, of je nu pasta kookt of een biefstukje bakt.

Voordelen

AEG - Inductiekookplaat - NIK85M30FB

Kookassistentie met Sense Boil & Fry

De slimme sensoren Sense Boil & Fry zijn de perfecte assistent in de keuken De kookplaat stelt zichzelf automatisch in op de juiste temperatuur om overkoken te voorkomen. Dus een eitje koken of een stoofschotel maken is geen enkele moeite meer.

AEG - Inductiekookplaat - NIK85M30FB

Intuïtieve bediening voor 5 verschillende zones

De bediening voor 5 verschillende zones geven je de flexibiliteit die je nodig hebt in de keuken. Bedien elk van de vijf kookzones apart met de intuïtieve interface. Stel verschillende timers in, activeer het kinderslot en meer.

AEG - Inductiekookplaat - NIK85M30FB

Flexibel koken met de brugfunctie

Met de brugfunctie kun je twee aparte kookzones met elkaar verbinden en zo één grote kookzone maken. Zo wordt de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak verdeeld, en dat is handig voor grote pannen of een planchagrill.

AEG - Inductiekookplaat - NIK85M30FB

Met Hob2Hood® ruikt je keuken altijd fris

De Hob2Hood® functie verbindt je kookplaat aan je afzuigkap, zodat je tijdens het koken altijd een frisse keuken blijft houden. De ventilator past automatisch de snelheid aan om ongewenste geurtjes uit te schakelen. Zo kun jij je richten op het koken.

AEG - Inductiekookplaat - NIK85M30FB

Koken met PowerBoost

De PowerBoost-functie zorgt voor onmiddellijke warmte zodat je gerecht snel klaar is. Handig als je snel water moet koken, groenten wil wokken of vis of vlees wil dichtschroeien.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels