Productdetails

De 7000 GreenZone+ heeft een afgedichte lade die een optimale luchtvochtigheid creëert voor de bescherming van groenten en fruit. Het luchtvochtigheidsmembraan voorkomt overmatige condensatie.

Voordelen

Bescherm fruit en groenten met de GreenZone+ lade

De perfecte omgeving voor gezonde groenten en fruit. Het afsluitdeksel en het luchtvochtigheidsmembraan van de GreenZone+ lade zorgen samen voor een optimale luchtvochtigheid en het behoud van verse groenten.

TwinTech NoFrost: Optimale koelkastvochtigheid, vorstvrije vriezer

TwinTech® NoFrost heeft een geavanceerd, dubbel koelsysteem voor de koelkast en vriezer. Dit zorgt voor een optimale luchtvochtigheid in de koelkast om te voorkomen dat voedsel uitdroogt, terwijl de vriezer vorstvrij blijft.

Stabiele temperaturen, met MultiFlow

MultiFlow beschermt de kwaliteit van het voedsel door een stabiele temperatuur en vochtigheidsgraad in de hele koelkast te handhaven. Meerdere luchtkanalen maken een actieve circulatie van koude lucht mogelijk die elke hoek bereikt.

Extra Chill-lade. Voor fijne verse vleeswaren

Vertraag de rijping van uw favoriete kazen en vleeswaren door ze in de Extra Chill-lade te bewaren. De zone heeft een lagere temperatuur dan de rest van de koelkast.

Tien jaar gemoedsrust

Voor jouw gemoedsrust wordt dit toestel geleverd met tien jaar garantie op de compressor. Registreer je toestel op de AEG website om van dit voordeel te kunnen genieten. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels