Meer weten over onze koel-vriescombinaties

Ons assortiment koel-vriescombinaties zijn geoptimaliseerd om gezond eten eenvoudig en duurzaam te maken, zodat je kunt beschermen wat belangrijk is - eten, je gezondheid en de planeet. Wij beschermen de kwaliteit van voedsel door te voldoen aan de drie belangrijkste factoren voor een langere houdbaarheid. Stabiele temperaturen, juiste vochtigheid en een afgesloten omgeving.

Lees meer

Innovaties die vandaag de dag opvallen en helpen om een betere toekomst op te bouwen

Wij ontwikkelen oplossingen die de voedselkwaliteit met nauwkeurigheid beschermen, zodat je minder verspilt. Maak kennis met de functies die het bewaren van voedsel naar een heel nieuw niveau tillen en je helpen voedselverspilling te beperken, terwijl je meer geniet.

 • Verse groenten
  Tot 20% minder voedselverspilling met ColdSense

  Temperatuurveranderingen als gevolg van het openen van de deur of het plaatsen van warm eten in de koelkast, hebben negatieve effecten en kunnen het voedsel aantasten. De reactieve sensoren van ColdSense passen de temperatuur snel aan na elke schommeling, en koelen 40% sneller af dan standaard koelkasten, zodat het voedsel minder stress en schade ondervindt.

 • Appels
  Voedsel blijft 60% sappiger en droogt minder uit met TwinTech No Frost

  Geavanceerde dubbele koeltechnologie en onafhankelijke luchtcirculatie zorgen ervoor dat bevroren droge lucht uit het vriesvak niet gebruikt wordt om de koelkast te koelen zoals in standaard koelkasten. En volledige NoFrost betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien.

 • Groentelade
  Tot 95% vitaminebehoud met GreenZone

  De afgesloten GreenZone lade houdt de juiste luchtvochtigheid voor groenten en fruit actief op peil. De afsluiting zorgt ervoor dat de producten beschermd worden tegen verwelking en verlies van kostbare mineralen.

 • Fruit en groenten in de koelkast
  Voedsel beschermd in elke hoek met Cooling 360°

  Je voedsel overal bewaren in de koelkast en bescherm de kwaliteit ervan met de meest stabiele temperatuur en vochtigheid in de hele koelkast. Geavanceerde luchtcirculatie in de achterwand maakt een actieve verspreiding van koude lucht mogelijk die alle hoeken bereikt. Een 40% betere temperatuurverdeling dan in een standaard koelkast zonder ventilator, zorgt ervoor dat elk voorwerp correct gekoeld wordt, waar het ook ligt.

 • Vacuümbakken
  Vacuümbakken voor minder afval

  Het sterke vacuüm in combinatie met de luchtdichte voedselverpakkingen helpt om voedsel en voedingsstoffen langer te bewaren en vermindert de voedselverspilling thuis. Goed voor je gezondheid en voor het milieu. Bij rood vlees kan het gebrek aan zuurstof een bruine kleur geven, dit is natuurlijk en geen teken van bederf.

 • AEG-ecoprogramma
  De gebruikersinterface van ECO programma

  De intuïtieve bediening geeft het niveau van energieverbruik aan volgens de gekozen instellingen en stuurt voorzichtig naar een meer verantwoorde en zuinige keuze. Maak betere keuzes voor het milieu, zonder concessies te doen aan de bescherming van de kwaliteit van je voedsel.

Oplossingen opnieuw uitdenken. Voor een betere toekomst.

 • 20% minder CO₂-uitstoot
  Tot 20% minder CO₂-uitstoot dan vorige producten

  Onze nieuwe koellijn vermindert de CO₂-uitstoot met trots tot 20%* minder in vergelijking met de vorige modellen.

  *Met de CO₂-impact in aanmerking genomen van materialen, proces en gebruik. De energie-impact wordt vergeleken met het instapniveau van energieklasse F, zoals beoordeeld door de Universita’ Politecnica delle Marche.

 • Unieke AEG koelkast met gerecycled kunststof
  Unieke koelkast met gerecycled kunststof

  Een nieuw tijdperk van koeling is aangebroken. Maak kennis met onze koel-vriescombinatie met een binnenbekleding van 70%* gerecycled kunststof. Het plastic van afgedankte koelkasten wordt gebruikt om nieuwe koelkasten te maken, wat bijdraagt aan het verminderen van afval dankzij circulariteit.

  *Binnenvoering rHIPS gemaakt met tot 70% gerecycled kunststof, wat 13% van het totale koelkastkunststof is.

  In samenwerking met Coolrec, EU-marktleider in WEEE-recycling en EcolStudio.

 • Geen afvalstorting
  Geen afval bij onze fabrieken

  We zijn er trots op dat we voor onze fabriek een zero stortcertificatie bereikt hebben. Dit betekent voortdurend zoeken naar mogelijkheden voor hergebruik en recycling van materialen en de hoeveelheid verwijderd afval te verminderen.

Kijk naar de RELENTLESSLY RESPONSIBLE badge op onze producten

Dit zijn geen gewone koelkasten. De badge duidt op een bewustere keuze met een geringer effect op het milieu. Producten die gemaakt worden in een fabriek waar geen afval ontstaat en waar de nadruk ligt op het verminderen van de CO2-uitstoot, waardoor een betere impact op onze omgeving mogelijk is.

Geworteld in Berlijn, nooit tevreden met goed genoeg

 • Groenten en afval
  Innovaties die de impact op het milieu tot een minimum beperken

  Als merk met een compromisloze benadering van innovatie, dat zichzelf en de verwachtingen van de industrie voortdurend op de proef stelt, kiezen we materialen en afwerkingen op basis van functie, kwaliteit en minimale invloed op het milieu. Deze producten zijn gemaakt van materialen die veilig zijn verklaard voor contact met voedsel en hebben duurzame en hoogwaardig design.

 • Binnenkant van een koelkast
  Onophoudelijk verantwoordelijk

  Wij richten ons op het stimuleren van duurzaamheid door technische innovatie, duurzame kwaliteit en oplossingen die zuinig zijn met grondstoffen. We hanteren strenge wettelijke voorschriften, en al onze producten worden getest om te voldoen aan internationale normen voor duurzaamheid.

Hoe je minder voedsel verspilt en het langer lekker houdt

Hoe kun je voedsel langer bewaren?

Gebruik de diepvries, gebruik betere verpakkingen en droog je producten.

 • Voor wortelgroenten, knollen enzovoorts: Ongeveer 12-16 °C, donker en liefst niet te vochtig.
 • Voor sterk ademende groenten en bladgroenten: Een hoge luchtvochtigheid en een temperatuur rond de 3-4 °C.
 • Voor gedroogde producten: Een lage luchtvochtigheid, liefst donker en niet te warm.
 • Conserveringsmethode voor fruit, bessen en groenten: Kan in de lucht, in de zon, in een oven, in een voedseldroger of door middel van vriesdrogen.

Invriezen in een luchtdichte zak is beter dan zonder verpakking, invriezen in vacuüm is nog beter. Vacuüm verpakken voorkomt vriesbrand.

Voedselverspilling

Veel van onze voeding kan op verschillende manieren gered worden:

• Groente en fruit wordt makkelijk verkeerd geplaatst en vergeten;

• Brood kan ingevroren worden;

• Kaas kan ook ingevroren worden of gebruikt worden in gerechten/baksels;

Veel voorkomende fouten die tot voedselverspilling leiden:

• Te veel kopen en niet alles opeten;

• De neiging hebben om de verse etenswaren/restjes te vergeten;

• De onjuiste bewaarmethode (verpakking, temperatuur) gebruiken;

• Niet op onze eigen zintuigen vertrouwen – Al het voedsel weggooien (ook al is het in goede staat) als de houdbaarheidsdatum nadert.

Open koel-vriescombinatie van AEG

Ultieme flexibiliteit in de koelkast

De 9000 serie MultiChill 0°C biedt ultieme flexibiliteit voor het bewaren van voedsel. Optimaliseer de koeling in de speciale MultiChill 0°C lade en de vochtigheid in de afgesloten GreenZone+ lade. Je zult zien dat iedereen vol lof is over jouw kookkunsten. Er is zelfs een app die je helpt de mooiste gerechten te bereiden.

Flexibiliteit en een app

Flexibiliteit en een app

 • MultiChill 0°C lade voor optimale temperatuurregeling.
 • Je kunt veilig ontdooien, vlees marineren, restjes bewaren of deeg laten rijzen via de app.
 • Je kunt de vochtigheid aanpassen voor fruit en groenten in de GreenZone+ groentelade.

Kenmerken van de 9000 serie MultiChill 0°C

 • Voedsel in vriezer
  MultiChill-pictogram
  MultiChill 0°C

  In de onafhankelijke, temperatuurgeregelde MultiChill 0°C lade kun je voedsel optimaal bewaren. Kies de perfecte temperatuur voor vlees, vis en kaas, voor het marineren van vlees, veilig ontdooien, het koelen van dranken, en zelfs het bewaren van bevroren producten.

 • Smartphone voor een koelkast
  Pictogram van het voedselprogramma
  Hulp bij het koken via de app

  Koken begint in de koelkast met ingrediënten in perfecte conditie. Met behulp van de AEG app kun je de MultiChill lade instellen om veilig te ontdooien, ingrediënten te marineren, restjes te bewaren op een ideale temperatuur van 2⁰, of deeg te laten rijzen op een hogere temperatuur van 5⁰, voor een perfect brood bij het ontbijt.

 • Fruit en groenten
  GreenZone-icoon
  GreenZone+ groentelade

  Houd fruit en groenten in perfecte staat met de optimale vochtigheidsgehalte in de GreenZone+ groentelade. Dit creëert de perfecte omgeving voor het bewaren van verse producten, wat eraan bijdraagt dat smaak, textuur en kleur behouden blijven.

 • Bevroren en gekoeld voedsel in AEG koelkast
  Pictogram koelen of vriezen
  Koelen of vriezen. De keuze is aan jou

  Het MultiSwitch vriesvak is volledig transformeerbaar. Je kan het vriesvak op +4°C instellen om je koelkastruimte te vergroten, of hem op de gebruikelijke temperatuur tussen -15°C en -24°C blijven gebruiken.

 • Gerecycelde AEG koel-vriescombinatie
  Recycle-pictogram
  Gerecycelde binnenkant

  Het nieuwe tijdperk van koelen is aangebroken. Nu is er de koel-vriescombinatie met een binnenkant die gemaakt is van 70% gerecycled plastic. Het plastic van afgedankte koelkasten wordt gebruikt om nieuwe koelkasten te maken, wat bijdraagt aan het verminderen van afval dankzij circulariteit.

8000 Cooling 360 koel-vriescombinatie

Koelt elke hoek. Helpt verspilling te verminderen*

De 8000 Cooling 360° koel-vriescombinatie heeft meerdere luchtkanalen voor consistente koeling. Dit beschermt voedsel op elke schap en kan helpen om voedselverspilling met 28% te verminderen.* Roestvrij staal zorgt voor een elegante en hoogwaardige look in je keuken.

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°

 • Minder voedselverspilling dankzij de 30% verbeterde temperatuurverdeling met Cooling 360°. ¹
 • Tot 95% vitaminebehoud met GreenZone. ²
 • TwinTech® No Frost helpt voedsel sappig en vochtig te blijven.

Kenmerken van de 8000 Cooling 360°

 • Geopende koelkastdeur
  Cooling 360-icoon
  Cooling 360°

  De Cooling 360 koel-vriescombinatie helpt voedselverspilling te verminderen dankzij de geavanceerde luchtcirculatie die elke hoek bereikt en de 30% verbeterde temperatuurverdeling op elke plank en de roestvrijstalen binnenkant geven het een chique uitstraling.

 • Groene groenten in afgesloten lade
  GreenZone-icoon
  Afgesloten lade - GreenZone*

  De GreenZone-lade elimineert overtollig vocht en handhaaft tegelijkertijd de juiste hoeveelheid vocht voor je groenten. Tot 95% van de vitaminen blijft na 11 dagen behouden, doordat de producten worden beschermd met de juiste hoeveelheid vocht. ²

 • Twee appels
  TwinTech-icoon
  TwinTech® No Frost

  Met de TwinTech® No Frost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt voedsel 60% vochtiger dan koelkasten met één verdamper. Door geen droge vrieslucht te gebruiken, behoudt het een ideale luchtvochtigheid en droogt voedsel niet uit.

 • Aardbeientaart
  ExtraChill-icoon
  ExtraChill*

  Vertraag de rijping van je favoriete kazen en vleeswaren en bewaar ze in de Extra Chill-lade. Dit gedeelte heeft een lagere temperatuur dan de rest van de koelkast.

 • Aardbeien en chili
  CustomFlex*
  CustomFlex*

  Het bij de hand houden van al jouw verse ingrediënten is essentieel voor de bereiding van verse, heerlijke gerechten. Met CustomFlex® kun je de opbergruimte in de koelkast indelen zoals jij dat wilt. De bakken kunnen snel en eenvoudig worden verplaatst om de opbergruimte te optimaliseren. De koelkast die zich aan je wensen aanpast.

 • Hoge koelvriescombinatie
  MultiSpace-icoon
  MultiSpace*

  MultiSpace is hoger dan een standaard koelkast, waardoor er meer ruimte is om ingrediënten op te bergen.

*Vergeleken met de 5000 ColdSense koelkast. Gebaseerd op externe tests over de houdbaarheid van zachte kaas en gekookte ham in rekken. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van het type voedsel. Geschatte mogelijke vermindering van voedselverspilling is gebaseerd op de prestaties van het toestel alleen en houdt geen rekening met het gebruikersgedrag.
¹ Vergeleken met het eigen product met cycluscontrole op basis van een interne test.
² De vitamine conserveringsgraad is gebaseerd op een externe test van vitamine C-retentie in blauwe bessen na 11 dagen in een Greenzone-compartiment.
*Beschikbaar voor een beperkt aantal modellen

Behoudt voedingsstoffen langer, houdt elke hap gezond

De 7000 GreenZone-koelvriescombinatie heeft een speciale afgesloten lade die de vochtigheid op een ideaal niveau houdt, waardoor overtollige condensatie wordt tegengehouden en voedsel wordt beschermd tegen bederf. Hierdoor blijven tot 95% van de vitaminen behouden door de producten met de juiste hoeveelheid vocht te beschermen.*

De 7000 GreenZone

De 7000 GreenZone

 • Tot 95% vitaminebehoud met GreenZone.*
 • Stabiele temperatuur en koude lucht overal in de koelkast, met DynamicAir.

Kenmerken van de 7000 serie GreenZone

 • Afgesloten omgeving icoon
  Afgesloten lade - GreenZone

  De GreenZone-lade elimineert overtollig vocht en handhaaft tegelijkertijd de juiste hoeveelheid vocht voor je groenten. Tot 95% van de vitaminen blijft na 11 dagen behouden, doordat de producten worden beschermd met de juiste hoeveelheid vocht.*

 • TwinTech® NoFrost

  Met de TwinTech® NoFrost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt voedsel 60% vochtiger dan koelkasten met één verdamper. Door geen droge vrieslucht te gebruiken, behoudt het een ideale luchtvochtigheid en droogt voedsel niet uit.

 • Groenten in de koelkast
  ExtraZone-icoon
  ExtraZone-lade

  Houd de koelkast overzichtelijk en voorkomt dat alle soorten voedsel die bewaard worden door elkaar liggen met de ExtraZone-lade. Ideaal om de bereikbaarheid van verschillende soorten voedsel te verbeteren, terwijl verse ingrediënten steeds binnen handbereik en zicht blijven.

 • DynamicAir

  DynamicAir houdt een constante luchtstroom in stand om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. Elke legplank wordt gelijkmatig gekoeld, om warmere zones te voorkomen. Verhindert de groei van bacteriën. Verse ingrediënten bewaren.

 • Koelkast met MaxiSpace
  MaxiSpace-icoon
  MaxiSpace**

  Dankzij de MaxiSpace krijg je 45% meer capaciteit dan een standaard koelkast met vriesvak.** Hij is groter en breder dan gewone koelkasten, waardoor er extra ruimte is om meer spullen op te bergen.

  **Vergeleken met onze standaard koelkast met vriesvak.

*De vitamine conserveringsgraad is gebaseerd op een externe test van vitamine C-retentie in blauwe bessen na 11 dagen in een Greenzone-compartiment. **Beschikbaar voor een beperkt aantal modellen

6000 TwinTech® NoFrost

Het eten droogt niet uit

De 6000 serie TwinTech® NoFrost koel-vriescombinatie, houdt voedsel 60% sappiger dan koelkasten met één verdamper. Zijn dubbele koelsysteem handhaaft de ideale vochtigheid en voorkomt dat de levensmiddelen uitdrogen. Waardoor je ook de vriezer niet meer hoeft te ontdooien.*

6000 TwinTech® NoFrost

6000 TwinTech® NoFrost

 • TwinTech® NoFrost helpt voedsel sappig en vochtig te blijven.
 • Stabiele temperatuur en koude lucht op elke legplank, met DynamicAir.
 • Met CustomFlex® kun je de opbergruimte in jouw koelkast indelen zoals jij dat wilt.

Kenmerken van de 6000 serie TwinTech® NoFrost

 • Appels
  TwinTech-icoon
  TwinTech® NoFrost

  Met de TwinTech® NoFrost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt voedsel 60% vochtiger dan koelkasten met één verdamper. Door geen droge vrieslucht te gebruiken, behoudt het een ideale luchtvochtigheid en droogt voedsel niet uit.

 • DynamicAir**
  DynamicAir-icoon
  DynamicAir**

  DynamicAir houdt een constante luchtstroom in stand om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. Elke legplank wordt gelijkmatig gekoeld, om warmere zones te voorkomen. Verhindert de groei van bacteriën. Verse ingrediënten bewaren.

 • Man die een koelkast opent
  Customflex-icoon
  CustomFlex**

  Met CustomFlex kun je de ruimte in je koelkast precies inrichten zoals je wilt. De bakjes kunnen snel en eenvoudig worden verplaatst om zo de opbergruimte te maximaliseren.

 • Groenten
  MultiFlow**

  MultiFlow beschermt de kwaliteit van het voedsel door een stabiele temperatuur en vochtigheidsgraad in de hele koelkast te handhaven. Meerdere luchtkanalen maken een actieve circulatie van koude lucht mogelijk die elke hoek bereikt.

 • Groenten in de koelkast
  ExtraZone-lade**

  Houd de koelkast overzichtelijk en voorkom dat bewaarde soorten voedsel door elkaar liggen met de ExtraZone-lade. Ideaal om de bereikbaarheid van verschillende soorten voedsel te verbeteren, terwijl verse ingrediënten steeds binnen handbereik en zicht blijven.

 • Gebakjes in de koelkast
  ExtraChill**

  Vertraag de rijping van jouw favoriete kazen en vleeswaren en bewaar ze in de Extra Chill-lade. Dit gedeelte heeft een lagere temperatuur dan de rest van de koelkast.

*Interne test van de TwinTech-technologie met een interne testmethode die het vochtgehalte na 9 dagen opslag meet, vergeleken met een eigen product met één verdamper. **Beschikbaar voor een beperkt aantal modellen

De 5000 ColdSense-koelvriescombinatie

Bescherm de kwaliteit van voedsel

De 5000 serie ColdSense koel-vriescombinatie maakt gebruik van nauwkeurige temperatuursensoren om de koelkast snel terug te brengen naar de juiste temperatuur na het openen en sluiten van de deur. Dit helpt temperatuurschokken en voedselbederf te voorkomen voor totale voedselbescherming.

De 5000 ColdSense geïntegreerde koel-vriescombinatie

De 5000 ColdSense geïntegreerde koel-vriescombinatie

 • ColdSense helpt voedselverspilling tot 20% te verminderen.*
 • Beperkt de vorming van rijp en ijs tot een minimum met LowFrost-technologie.
 • Stabiele temperatuur en koude lucht op elke legplank, met DynamicAir.

Kenmerken van de 5000 serie ColdSense

 • Verse groenten
  TwinTech-icoon
  ColdSense

  ColdSense gebruikt nauwkeurige temperatuursensoren om de koelkast met vriesvak snel weer op de juiste temperatuur te brengen na het openen en sluiten van de deur. Dit helpt om temperatuurschokken en voedselbederf te voorkomen, en helpt voedselverspilling tot 20% te verminderen.*

 • Bevroren aardbeien
  Laagvries-icoon
  LowFrost

  Efficiënte koel-vriescombinatie met geavanceerde Low Frost-technologie die het werk van ontdooien makkelijker maakt en die minder vaak nodig is dankzij het gebruik van verborgen koelcircuits, die de vorming van rijp en ijs tot een minimum beperken.

 • Aardbeien en melk in de keuken
  DynamicAir
  DynamicAir**

  DynamicAir houdt een constante luchtstroom in stand om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. Elke legplank wordt gelijkmatig gekoeld, om warmere zones te voorkomen. Verhindert de groei van bacteriën. Verse ingrediënten bewaren.

*Gebaseerd op een interne testmethode waarbij de kwaliteit van het voedsel na 6 dagen opslag wordt gemeten in vergelijking met een concurrerend product met vergelijkbare elektronische controle. **Beschikbaar voor een beperkt aantal modellen

AEG EcoLine

AEG EcoLine koel-vriescombinaties zijn onze meest energiezuinige modellen. Ze besparen grondstoffen en verminderen voedselverspilling. Ze bevatten ook een uniek interieur van gerecycled kunststof en een ecometer, die je naar energiezuinigere instellingen leidt en tegelijkertijd voedselverspilling tegengaat*.

Meer informatie over onze koel-vriescombinaties

Vind de juiste koel-vriescombinatie voor jouw behoeften met onze koopgids!

Welk type?

Welk type koel-vriescombinatie past perfect in je keuken?

Side-by-Side – een koelkast en vriezer op gelijke hoogte voor een grote capaciteit, met optioneel een ijs- en waterdispenser.

Combi – een op elkaar gestapelde combinatie van koelkast en vriezer met elk een aparte deur. Keuze tussen de vriezer boven of onder.

Geïntegreerd/inbouw – verborgen achter een kastdeur, passend bij je keukenontwerp, keuze uit een koel-vriescombinatie of aparte koelkast en vriezer. Afmetingen kunnen variëren, dus bekijk het hele assortiment voor de maat en stijl die het beste bij jou past.

Afmetingen en capaciteit

Inbouw koel-vriescombinaties zijn er meestal in een standaardformaat, zodat ze achter de kastdeurtjes van de keuken passen. Vrijstaande modellen kunnen variëren naargelang hoogte en breedte. Onze afmetingen variëren van 60 cm tot 75 cm breedte en tot 190 cm hoogte, zoals onze MaxiSpace koel-vriescombinatie, waar u 45% meer capaciteit krijgt dan met een standaard koel-vriescombinatie. Alle afmetingen zijn te vinden op onze productpagina's.

Snelste installatie op de markt

Installeer je nieuwe koelkast snel en foutloos. Onze nieuwe ingebouwde koellijn wordt geleverd met slechts 73 installatiestappen om de koelkast te installeren. Het ontwerp van de deur is gereduceerd in breedte, om ervoor te zorgen dat de koelkast geïnstalleerd kan worden zonder tegen het omringende meubilair te botsen. Het nieuwe ingebouwde platform biedt een nauwkeurige installatie zonder dat je hoeft te meten. Dit is te danken aan de meegeleverde sjablonen met vaste afmetingen, die helpen om het apparaat nauwkeurig te plaatsen, voor een probleemloze installatie. Bekijk de video

Geluidsniveau

Voor een plezierige keukenomgeving met minder geluidsoverlast, kies je een koelapparaat met een lage decibelwaarde (dB). Het geluidsniveau van koelvriescombinaties hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte, het gewicht, de trillingen, de leidingen en de compressor, die allemaal van model tot model kunnen verschillen. AEG biedt stille koel-vriescombinaties aan tussen 33-35 dB (A).

Stillere producten

Verminder het geluidsniveau met 1 dB(A) met onze nieuwe serie, vergeleken met vorige producten, dankzij 7 keer minder trillingen dan vorige producten. Dit alles dankzij nieuwe methodes om het geluid vanuit waarnemingsoogpunt te verbeteren.

Energiezuinigheid

Een hoog energierendement betekent dat je minder geld kwijt bent aan de energierekening. De energieklasse van alle koelvriescombinaties loopt van C-F. Waarbij C het meest energiezuinig is.

Belangrijke tip: Verlaag het energieverbruik van je koelkast door hem niet in de buurt van radiatoren of de oven te plaatsen.

Wat wil je in jouw koel-vriescombinatie bewaren?

Vers fruit en groenten – Zoek een koelkast met speciale laden voor sla en diepe laden voor groenten die meer plaats innemen. Als je veel vers voedsel in de koelkast bewaart, heb je meer koelruimte nodig dan vriesruimte.

Vlees en vis – Een model met LongFresh-compartiment houdt vlees en vis langer vers.

Dranken – Denk aan wijnrekken en verstelbare plateaus voor flessen. Sommige koel-vriescombinaties hebben een ingebouwde ijsdispenser.

 

Meer informatie over onze koel-vriescombinaties

Vind de juiste koel-vriescombinatie voor jouw behoeften met onze koopgids!

Klaar om te kopen?
Of ga verder met het bekijken van de volgende series