Koopgidsen

Zoek de ideale koel-vriescombinatie

Perfect georganiseerd

Een perfect georganiseerde koelkast betekent eenvoudiger toegang tot ingrediënten en een efficiëntere manier van koken. Koelkasten en vriezers van AEG hebben een reeks innovatieve opslagoplossingen die aan jouw behoeften voldoen.

Flexibele opbergoplossingen met MultiSpace

MultiSpace, AEG's grote koel-vriescombinatie, bevat extra opslagruimte in de anders ongebruikte ruimte aan de bovenkant van het apparaat. 120mm hoger dan de traditionele ontwerpen die beschikbaar zijn. Wat meer ruimte betekent voor een grotere variatie van verse ingrediënten. De uitneembare plank en de verwijderbare lade maken deze koel-vriescombinatie tot een van de meest flexibele opbergoplossingen die op de markt zijn. Klaar om smaak naar gedurfde nieuwe hoogten te brengen.

Bekijk koelkast met MultiSpace

 • 1
  Verplaatsbaar rek met flexibele bakken*

  Het verplaatsbare rek met flexibele bakken maakt het organiseren van voedsel gemakkelijk en zorgt ervoor dat artikelen toegankelijk zijn wanneer u ze nodig heeft. Perfect om kleinere producten vers te houden en de afneembare deksels houden de ingrediënten vers.

 • 2
  Uittrekbare lade en uitneembare lade*

  De uitschuifbare plank met verwijderbare bak biedt gemakkelijke toegang tot alles in de koelkast. Bewaar ingrediënten voor een complete maaltijd in de verwijderbare bak en draag de bak naar de werkplaats wanneer je klaar bent om te koken.

 • 3
  120 mm hoger

  De extra 120 mm hoogte in de MultiSpace koelkast betekent meer ruimte voor een breder scala aan verse ingrediënten om recepten te verfijnen.

  * afhankelijk van het model

AANPASBAAR AAN IEDERS SMAAK

Pas je koelkast naar wens aan met het CustomFlex® modulaire opslagsysteem. De deurcompartimenten kunnen binnen enkele seconden worden gewijzigd en verplaatst, waardoor je volledige flexibiliteit heeft. Clips voor kruiden. Doorzichtige dozen voor kazen. Veilige schappen voor zuivel, sauzen en specerijen. Orden de opslagruimte van jouw koelkast op de manier die jij wilt en maximaliseer die opslagruimte.

Bekijk de CustomFlex® koel- vries combinatie

Altijd binnen handbereik

Dankzij onze koelkasten met SpinView® kun je eenvoudig bij al je etenswaren in jouw koelkast. De revolutionaire plaat in de koelkast draait 360 graden in elke richting. Hierdoor krijg je ook toegang tot items die achterin staan. Geen gezoek meer. Al je ingrediënten onmiddellijk binnen handbereik.

Koel-vriescombinatie met SpinView® bekijken

Vers dat langer goed blijft

Het maken van fantastisch voedsel vereist de meest smaakvolle ingrediënten. Het is de basis van iedere geweldige maaltijd. En als het op smaak aankomt, komt het op versheid aan - en de manier waarop je jouw voedsel bewaart. Vertrouw op de innovatieve koelkasten en vriezers van AEG om ingrediënten op hun best te bewaren.

Het is bewezen dat vlees en vis tot 3 dagen langer meegaan op bijna nul graden dan bij standaardkoeling.

Koelen met precisie voor uitzonderlijk koken

Een heerlijke maaltijd begint met onberispelijke ingrediënten. Voedingsmiddelen zoals vlees en vis behouden hun smaak het best bij een bepaalde temperatuur - dicht bij 0 graden. Onze koel-vriezers hebben een speciaal vak voor Zero Degree, zodat je ingrediënten precies de temperatuur hebben die ze nodig hebben. Zo kun je genieten van het meest verse vlees of de meest verse vis en smullen van elke laatste hap.

Natuurlijke smaken op hun best

Ons TwinTech koelingssysteem zorgt ervoor dat de beste smaken die de natuur te bieden heeft, optimaal op temperatuur blijven. Alles, van boerenkool tot komkommer, blijft langer vers. Bladeren blijven krokanter, appels blijven knapperiger en alles is smakelijker. De ruime lade betekent ook dat als je veel verse producten koopt, er altijd ruimte is om het op die manier te behouden.

Met het TwinTech-koelsysteem werken de koel- en vriescompartimenten onafhankelijk om de optimale temperatuur en vochtigheid te behouden, zodat voedsel vers of bevroren blijft.

SMAKEN UIT DE NATUUR IN EXCELLENTE CONDITIE


Bescherm smaak, vergeet vorst. Houd verse en diepvriesproducten op hun best met het TwinTech + -systeem van AEG. Het houdt de temperatuur en luchtvochtigheid vakkundig in stand, met minimale schommelingen, zodat uw vriezer vorstvrij blijft en de kwaliteit van vers voedsel niet verslechtert. Fruit en groenten blijven knapperig en barst van smaak. Vlees en vis blijven zo fris en vers als de dag dat ze werden gekocht.

Optimale groente opslag

De verzegelde UltraFresh + crisper lade behoudt het beste vochtigheidsniveau voor verse ingrediënten. Het verwijdert alle extra condens en voorkomt dat fruit en groente uitdroogt. Zodat alle voedingsstoffen en smaken bewaard blijven op hun best.

Bekijk koel-vries combinatie met UltraFresh+

NoFrost

Met de AEG NoFrost is het makkelijker en sneller dan ooit tevoren. Standaard systemen moeten regelmatig ontdooid worden. NoFrost technologie verstopt de koelingscircuits achter de omliggende muren, wat resulteert in minder ijs en makkelijkere ontdooiing, wat tijd en moeite bepaard.

Bekijk NoFrost koelkasten

FOOD

Wat bewaar je in jouw koel-vriescombinatie?

Vers fruit en groenten – Zoek koelkasten met saladehouders en diepe laden voor grote groenten. Als je veel vers voedsel heeft, wil je mogelijk een groter koelkastcompartiment dan vriezer.

Vlees en vis – Een model met een 0-graden compartiment houdt het vlees en vis langer vers.

Dranken – Overweeg wijnrekken, verstelbare rekken voor de flessen of zelfs een ingebouwde wijnkoeler. Sommige American style koelkast-diepvriezers hebben een ijsdispenser in de deur om jouw dranken te koelen.

Bevroren voedsel – Als je veel voedsel invriest, overweeg dan een koel-vriescombinatie met eenzelfde diepvriezercapaciteit als de koelkast.

OPPERVLAK

Welk type koel-vriescombinatie past het beste in jouw keuken?

Combinatie koel-vriescombinatie – en gestapelde combinatie van diepvriezer en koelkast met een afzonderlijke deur voor elk. Combi-top en combi-onder verwijst naar de positie van de diepvriezer.

Ingebouwde diepvries-koelkast – verborgen achter een kastdeur om bij jouw keukenontwerp te passen, overweeg ofwel koel-vriescombinatie ofwel afzonderlijke eenheden (diepvries en koelkast).

Hoogte, breedte en diepte kan allemaal verschillen, dus blader in het volledige assortiment om de maat en stijl te kiezen die het best bij jouw keuken past.

CAPACITEIT

De koel-vriescombinatie capaciteit wordt gemeten in liter:

Tot 200 liter – geschikt voor een huishouden van 1-2 personen. 
200-300 liter – Werkt goed voor 3-4 mensen.
300-400 – Ideaal voor grotere huishoudens van 5 of meer.

Top-tip: Zorg dat je jouw koelkast niet overvult, zodat de lucht ruimte heeft om te circuleren voor efficiënte koeling.

INTELLIGENTE FUNCTIES

Optimale temperatuur – De CoolMatic-functie brengt jouw verse boodschappen snel op de gewenste koeltemperatuur. 

Consistent klimaat – De DynamicAir-technologie zorgt dat de temperatuur in de koelkast overal gelijkt blijft.

Veilige opslag voor zware voorwerpen – Zoek een koelkast met extra stevige leggers van veiligheidsglas.

Opslag op maat – Het CustomFlex® modulaire systeem stelt je in staat om de deurcompartiment opnieuw te rangschikken.

Vakantiemodus – Behoudt interne temperatuur op 15ºC wanneer je weg van huis bent, om geurtjes in de lege koelkast te voorkomen.

Picto alarmes

ALARMEN DIE JOUW VOEDSEL BESCHERMEN

Om de koelkast goed te laten werken en etenswaren optimaal te kunnen bewaren, moet de temperatuur constant zijn. Sommige koel-vriescombinaties zijn uitgerust met een alarm:

Akoestisch en visueel alarm bij abnormale temperatuurstijging

Bij een temperatuurstijging in het vriesvak (bijvoorbeeld door een eerdere stroomstoring) knipperen de alarm- en vriestemperatuurindicatoren en gaat het geluid aan.

Akoestisch en visueel alarm bij langdurig openen van de deur

Als de deur van de koelkast gedurende ongeveer 5 minuten open blijft staan, klinkt er een geluid en gaat het alarmcontrolelampje knipperen. Het alarm stopt als de deur wordt gesloten.

KIES JE APPARAAT

Gekoelde zalm, fruit of een kruidentuiltje – AEG koelkast-diepvriezer zorgt dat je meest delicate boodschappen langer natuurlijk vers blijven.

Koelkast-diepvriezers bekijken