Ontdek smaak

Ontdek smaak

Lekker eten draait om meer dan alleen maar het eindresultaat. Het draait om de sensatie van het maken van iets bijzonders. Onze apparaten zitten boordevol met de nieuwste technologie, zodat je optimaal aan de slag kunt gaan. 

FUNCTIONELE ELEGANTIE

De MattBlackLine voegt een nieuwe tastbare afwerking toe aan de AEG
Mastery Range. Matglas zorgt voor een nieuwe look en verbeterde functionaliteit
in een steeds geavanceerdere keuken.

Ervaar het nieuwe koken

Bereid moeiteloos een restaurantwaardig diner dankzij onze sensorgestuurde keukeninbouwapparaten. De SensePro® met draadloze temperatuursensor voelt het kookproces heel precies aan en zorgt voor een consistente hitte, zodat biefstuk altijd perfect gegaard is. Koken met stoom? Door te kiezen voor een volwaardige AEG stoomoven die zowel 100% stoom aanbiedt als combinatiemogelijkheden met hete lucht, maak je de meest verfijnde gerechten in een handomdraai klaar.

Maak indruk op je vrienden en familie en wordt meesterchef in je eigen keuken.

 

SMAAK OP JOUW MANIER

Stap in 's werelds eerste echte, responsieve kookervaring.

Gourmet 7 Collectie

Met een Gourmet 7 Blender haal je het meeste uit elk ingrediënt. Behandel de ingrediënten met het respect. Ontdek je nieuwe manier van blenden met slechts één druk op de knop.

TAKING TASTE FURTHER 

Bij geweldige smaak draait het om het beheersen van de details.

Taste of Tomorrow

Wat als we de nieuwe foodtrends konden ontdekken voor ze bekend zijn bij het grote publiek? We nodigen je uit om, samen met AEG, de vernieuwende, toekomstige smaken te ontdekken.