Ontdek smaak

Lekker eten draait om meer dan alleen maar het eindresultaat. Het draait om de sensatie van het maken van iets bijzonders. Onze apparaten zitten boordevol met de nieuwste technologie, zodat je optimaal aan de slag kunt gaan. 

FUNCTIONELE ELEGANTIE

De MattBlackLine voegt een nieuwe tastbare afwerking toe aan de AEG Mastery Range. Matglas zorgt voor een nieuwe look en verbeterde functionaliteit in een steeds geavanceerdere keuken.

BESCHERM VOEDSEL MET PRECISIE. VERANTWOORDELIJK.

Onze inbouw koel-vriescombinaties beschermen wat belangrijk is - je etenswaren, je gezondheid en de planeet - door intelligente temperatuur- en vochtigheidsregelaars en speciale zones voor verschillende etenswaren in afgesloten compartimenten te bieden.

Praktische tips en tricks

Zorg voor buitengewone smaken en dit met behulp van onze AEG apparaten. Vanaf nu kook je met plezier! Ontdek al onze praktische tips voor het gebruiken en onderhouden van al je keukenapparaten!

Koken met stoom

Waarom zou je niet koken met stoom? Of je nu wil bakken, braden of grillen. Of je nu brood, vlees, vis of groenten wil klaarmaken. Met stoom worden je gerechten zoveel lekkerder. Bovendien maken we het je met onze stoomovens graag héél gemakkelijk. Klaar om alle verwachtingen te overtreffen?

Ervaar het nieuwe koken

Bereid moeiteloos een restaurantwaardig diner dankzij onze sensorgestuurde keukeninbouwapparaten. De SensePro® met draadloze temperatuursensor voelt het kookproces heel precies aan en zorgt voor een consistente hitte, zodat biefstuk altijd perfect gegaard is. 

Maak indruk op je vrienden en familie en wordt meesterchef in je eigen keuken.

 

Sous-vide

Sous-vide koken heeft vele voordelen. Je hoeft niet constant voor het fornuis te staan. Gerechten zijn smaakvoller omdat natuurlijke aroma's behouden blijven. Het is onmogelijk om eten te lang te koken omdat het op exacte temperatuur wordt gebracht. De gerechten zijn ook gezonder doordat het eten op lagere constante temperatuur wordt klaar gemaakt en je hebt geen olie of boter nodig. Het eten wordt ook gelijkmatig bereid en groenten houden hun kleur.

AEG Recepten

Ontdek onze culinaire stoomoven recepten. Hier kun je overheerlijke hoofdgerechten, bijgerechten, voorgerechten en nagerechten vinden om o.a. in de AEG stoomoven te creëren. 

 

SMAAK OP JOUW MANIER

Stap in 's werelds eerste echte, responsieve kookervaring.

TAKING TASTE FURTHER 

Bij geweldige smaak draait het om het beheersen van de details.

Taste of Tomorrow

Wat als we de nieuwe foodtrends konden ontdekken voor ze bekend zijn bij het grote publiek? We nodigen je uit om, samen met AEG, de vernieuwende, toekomstige smaken te ontdekken.