AEG Totalflex inductiekookplaat

Één kookplaat. Oneindige inspiratie

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De TotalFlex-inductiekookplaat beschikt over Hob2Hood, een handige functie die tijdens het koken automatisch het afzuigvermogen en de verlichting van de afzuigkap regelt. Zo heb jij je handen vrij om je gerechten te perfectioneren. Maar als je liever zelf het afzuigvermogen regelt, dan kan dat natuurlijk ook.

AEG Totalflex inductiekookplaat 80 cm

De AEG TotalFlex inductiekookplaat 80 cm stelt je in staat te koken met potten en pannen van verschillende vormen en maten. Doordat de inductiekookplaat 80 cm breed is, heb je de mogelijkheid om potten en pannen vrij te bewegen over het responsieve glazen oppervlak zonder dat het kookproces wordt verstoord.

Inductiekookplaat met flexzones

Op de TotalFlex-inductiekookplaat kun je koken met kookgerei in verschillende vormen en maten. Daarnaast is het mogelijk om twee zones te combineren tot één grotere. Op deze manier kun je al je pannen – van 10 tot 35 cm – probleemloos gebruiken.

ActiveTouch, intuïtieve bediening

Schakel de kookplaat in en plaats een pan op een plek die jij handig vindt. De pan wordt automatisch gedetecteerd en het bij het kookgebied horende bedieningselement licht op. Zo weet je meteen welk bedieningselement je moet gebruiken.

Elke kookzone individueel getimed

Zodra een kookzone in gebruik is, kan de timer van iedere positie snel en gemakkelijk worden opgeroepen via het touchscreen display. En omdat elk gerecht afzonderlijk en nauwkeurig wordt getimed, is absolute controle over het kookproces verzekerd.

DE PERFECTE FIT

AEG heeft de TotalFlex-inductiekookplaat ontworpen met optimale installatie als één van de uitgangspunten. Het resultaat: de slankste kookplaat van AEG die perfect in elk werkblad past. Bovendien kan hij 3x sneller worden geïnstalleerd dan kookplaten van andere merken.

Uitzonderlijke installatievoordelen

 • Slim-fit design

  Het slanke, ruimtebesparende ontwerp betekent dat de kookplaat kan worden ingebouwd in een werkblad van minimaal;

  - 12 mm wanneer er een lade onder wordt geïnstalleerd is, zonder dat ventilatie aan de voorkant nodig is
  - 28 mm met een AEG oven eronder

  Omdat er géén scheidingspaneel nodig is, wordt elke centimeter van de ruimte optimaal benut.

 • OptiFix™ installatie

  Dankzij OptiFix™ hoeft alleen nog maar een uitsparing in het werkblad te worden gemaakt om de kookplaat te kunnen plaatsen. Al het overige is voorgemonteerd. Dit zorgt voor de snelste en meest efficiënte montage.