ComfortLift®

TILT JE VAAT NAAR EEN HOGER NIVEAU

AEG Comfortlift vaatwasser

De vaatwasser in- en uitruimen is niet altijd fijn om te doen, daarom introduceert AEG de ComfortLift vaatwasser. De Comfortlift vaatwasser van AEG is als het ware een vaatwasser met lift: het is de eerste vaatwasser ter wereld waarvan je de onderste mand naar boven kunt verplaatsen. Je glanzende vaat en kookgerei worden hiermee op een prettige werkhoogte gebracht. Zo kun je efficiënter uitladen en effectiever de vaatwasser inruimen. Met de Comfortlift vaatwasser til je jouw vaat letterlijk naar een hoger niveau. 

 

 

Geen beschadiging van je glaswerk met de AEG Comfortlift

De AEG Comfortlift vaatwasser helpt niet alleen jou eenvoudiger de vaat te doen, maar zorgt ook optimaal voor je glaswerk en borden. De Comfortlift bevat namelijk een speciale Comfortrails. Met behulp van deze rails glijdt de mand heel soepel in zijn plaats zonder je glaswerk of borden te laten rammelen. Bovendien kun je het niveau van de bovenkorf eenvoudig aanpassen aan de vaat in de bovenste of onderste korf. Hierdoor kan de ruimte in de vaatwasser optimaal benut worden.

AEG Comfortlift met wifi

Om de Comfortlift vaatwasser in optimale staat te behouden is het belangrijk om hem op de juiste manier te onderhouden. Ook hier helpt AEG je bij. Met behulp van de My AEG Kitchen App houd je je vaatwasser in topvorm. De App stuurt onderhoudsberichten en duidelijke stap-voor-stap instructies. Hiermee schakel je het Machine Care-programma in en ben je ervan verzekerd dat je Comfortlift vaatwasser de beste prestaties blijft leveren. 

 

De Comfortlift: extreem stil en snel klaar

We kennen allemaal het geluid van de vaatwasser. Soms kan dit geluid storend zijn als je bijvoorbeeld in volledige concentratie ergens aan wilt werken. De Comfortlift vaatwassers bevatten een ExtraSilent optie waarmee dit probleem verleden tijd is. Met de Extrasilent functie draait de vaatwasser een extreem stil programma waarmee jij in alle rust toe komt aan al je taken. Zit je in tijdnood? Zet dan de TimeSaver functie aan. Hiermee verminder je de cyclusduur met 50%.