Welzijn begint thuis

Je woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Laat dat door niets in de weg staan. Bescherm de mensen van wie je houdt en je huis waarin je veel tijd doorbrengt met onze apparaten. Van gezuiverd water tot onberispelijke vloeren - we helpen je woning gezond en mooi te houden.

AEG ULTIMATE 8000 steelstofzuiger

Combineer kracht met gebruiksgemak om je hele huis in één keer brandschoon te krijgen met tot wel 60 minuten gebruikstijd en vele toepassingen met de meegeleverde en beschikbare accessoires.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe AEG ULTIMATE 8000 steelstofzuiger?

Ontdek 8000 series steelstofzuigers

Nieuwe Luchtreinigers

Het assortiment luchtreinigers is verder aangevuld met de AEG AX7, AX5 en AX3 series krachtige luchtreinigers voor iedere situatie. Iedere ruimte zal gereinigd worden met 4/5-staps filtetratiesysteem voor schone en gezonde  lucht in huis. Met de modellen AX7 en AX5 kan met de app via de smartphone verschillende statistieken uitgelezen worden om altijd op de hoogte te zijn van de luchtkwaliteit in huis.

Ontdek de nieuwe luchtreinigers

DE NIEUWE LINE UP STEELSTOFZUIGERS

De steelstofzuigers van AEG zullen worden voorzien van 3 nieuwe series namelijk AEG QX6, QX7 en QX8 steelstofzuigers. Zo is de line up van steelstofzuigers compleet waarin we voor iedere situatie een perfect geschikte steelstofzuiger hebben. Binnen de huidige line up hebben we al de complete series AEG QX9 en de AEG FX9 het topmodel binnen de steelstofzuigers.

Ontdek de nieuwe QX series steelstofzuigers

AEG VX82 stofzuigers met zak

Onze stilste en meest duurzame stofzuiger ooit gemaakt tot wel uit 75% gerecycled kunststof. Ongeëvenaard slim en onvoorstelbaar stil met slechts 57db voor een efficiënte reiniging. Lees hier meer over hoe onze producten je op weg helpen naar een duurzamer leven.

Ontdek de VX82 stofzuigers

AX9 luchtreinigers

Briljant stil en superieure filtratie.

QX9 stofzuigers

Volle zuigkracht, helft van het geluid.

QX8 steelstofzuigers

De nieuwe krachtige steelstofzuiger van AEG met rolborstel voor het gemakkelijk opzuigen van grote XXL deeltjes.

Ontdek de QX8

Airconditioners

Ontspan in alle comfort met de ideale temperatuur.

FX9 stofzuigers

Stofzuigen opnieuw uitgevonden.

EEN SCHONE VLOER DIE EINDELOOS SCHOON BLIJFT

Ontdek een robotstofzuiger met technologie die zo geavanceerd is dat het uw standaard van schoonmaken naar een hoger niveau zal tillen.

CX7 Animal steelstofzuigers

Dé oplossing voor het verwijderen van dierenharen.

Schoonmaken zonder compromis

Houd uw huis gezond en mooi. Of ze nu snoerloos, zonder zak of voor in de hand zijn, onze stofzuigers maken uw huis moeiteloos schoon.

s-Bag stofzuigerzakken

Lees alles over de verschillende s-Bag® stofzuigerzakken.

Schone vloeren - zo gebeurd

Steelstofzuigers bieden ultiem gemak. Snoerloos, gestroomlijnd en ontworpen om in elke kamer te kunnen zetten. Zo heeft u hem altijd bij de hand.

Soepel en nauwkeurig

De nieuwe VX9 met het PrecisionFlow-systeem staat garant voor een soepel en nauwkeurig gebruik doorheen uw woning.