Welzijn begint thuis

Je woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Laat dat door niets in de weg staan. Bescherm de mensen van wie je houdt en je huis waarin je veel tijd doorbrengt met onze apparaten. Van gezuiverde lucht tot onberispelijke vloeren - we helpen je woning gezond en mooi te houden.

Nieuw! 7000 steelstofzuigers van AEG

Met deze nieuwe range aan steelstofzuigers bieden we een complete krachtige stofzuiger die licht is in gewicht. Hierdoor maakt het langer schoonmaken eenvoudiger en leuk! Leer hier alles over deze nieuwe steelstofzuigers van AEG.

De nieuwe 6000-serie stofzuiger met zak

Dankzij de speciale zuigmond garandeert deze stofzuiger een uitstekende zuigkracht voor fijnstof. De automatische vloerstand op de zuigmond maakt het zuigen op harde vloeren en tapijt mogelijk zonder handmatig te moeten omschakelen. Deze stofzuiger heeft een handige telescopische buis waarvan de lengte eenvoudig is aan te passen. Deze stofzuiger is niet alleen krachtig, maar ook duurzaam. 50% van de gebruikte kunststof is afkomstig van gerecycled kunststof.


Waarom kiezen? Krachtig, stil en ecologisch.

De AEG VX8.2 stofzuiger met zak is de stilste in ons gamma en werkt bovendien even doeltreffend op alle oppervlakken. Gemaakt van 55% gerecycled kunststof.

Lees hier meer over hoe onze producten je op weg helpen naar een duurzamer leven.

Waarom kiezen? Combineer kracht met gebruiksgemak

Combineer kracht met gebruiksgemak om je hele huis in één keer brandschoon te krijgen met tot wel 60 minuten gebruikstijd en vele toepassingen met de meegeleverde en beschikbare accessoires.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe AEG ULTIMATE 8000 steelstofzuiger?

Waarom kiezen? Een schonere vloer en zuivere lucht

De AEG LX9 stofzuiger zonder zak wordt gekenmerkt door een krachtige reiniging en eenvoudig onderhoud. Het geavanceerde 7-staps filtersysteem, zorgt ervoor dat er enkel schone lucht in je woning terechtkomt.

Waarom kiezen? Efficiƫnt, connected en autonoom

De krachtige AEG RX9.2 robotstofzuiger scant en maakt ongeëvenaard schoon. Gemakkelijk met een app te bedienen, dus zonder moeite een geweldig resultaat. Waarom genoegen nemen met zelf stofzuigen als je het kunt uitbesteden?

CX7 steelstofzuigers

Dé oplossing voor het verwijderen van dierenharen. Eenvoudig te besturen en makkelijk te draaien en bewegen op alle soorten vloeren. 2-in-1 functie met de kruimelzuiger. En dankzij de gemotoriseerde zuigmond zeer geschikt voor het verwijderen van dierenharen.

Waarom kiezen. Zuivere lucht, in stijl.

Stijlvolle luchtreiniging op maat. De AEG AX9 luchtreiniger kan je altijd en overal bedienen met de app of simpelweg via detouchbediening op het apparaat. Past zich perfect aan jou en je huis aan en garandeert permanent zuivere en gezonde binnenlucht. Zoals het hoort.