Welzijn begint thuis

Uw woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Laat dat door niets in de weg staan. Bescherm de mensen van wie u houdt en uw huis waarin u veel tijd doorbrengt met onze apparaten. Van gezuiverd water tot onberispelijke vloeren - we helpen u uw woning gezond en mooi te houden.

Airconditioners

Ontspan in alle comfort met de ideale temperatuur.

Exclusive Care garantie

AEG VX9 stofzuiger, RX9 robotstofzuiger, FX9 stofzuiger, CX8 steelstofzuiger, CX7 2in1-steelstofzuiger met 18V HD-accu tonen niet alleen op het gebied van techniek en design, maar ook op het gebied van service.

Wie kiest voor een AEG CX8 / CX7 steelstofzuiger, FX9 stofzuiger, VX9 stofzuiger of RX9 robotstofzuiger kan een speciale exclusieve service verwachten. Dit begint met de registratie van het product op de website van AEG en eindigt met een exclusieve ophalen-en-aflever service, Exclusive Care. Met de ophalen-en-aflever service bieden we het ophalen van het product binnen 120 minuten tot 13.00* en gegarandeerde verwerking en retourneren van het product binnen 72 uur.

FX9 stofzuigers

Stofzuigen opnieuw uitgevonden.

CX7 Animal steelstofzuigers

Dé oplossing voor het verwijderen van dierenharen.

Schoonmaken zonder compromis

Houd uw huis gezond en mooi. Of ze nu snoerloos, zonder zak of voor in de hand zijn, onze stofzuigers maken uw huis moeiteloos schoon.

s-Bag stofzuigerzakken

Lees alles over de verschillende s-Bag® stofzuigerzakken.

Soepel en nauwkeurig

De nieuwe VX9 met het PrecisionFlow-systeem staat garant voor een soepel en nauwkeurig gebruik doorheen uw woning.

Het streepvrije geheim

De ultieme reiniging laat niets achter. Niet vies, geen strepen en geen lekkage met de revolutionaire nieuwe AEG WX7 | Crystal Clean ruitenreiniger.

Altijd kokend water uit de kraan

U heeft geen waterkoker meer nodig met de AEG ProSource-kraan voor kokend water. Verkrijgbaar in een reeks bekroonde ontwerpen, de kraan biedt u het gemak van direct kokend water en heeft een vormgeving die u zeker zal bevallen.