Welzijn begint thuis

Je woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Laat dat door niets in de weg staan. Bescherm de mensen van wie je houdt en je huis waarin je veel tijd doorbrengt met onze apparaten. Van gezuiverd water tot onberispelijke vloeren - we helpen je woning gezond en mooi te houden.

AEG VX82 stofzuigers met zak

Onze stilste en meest duurzame stofzuiger ooit gemaakt tot wel uit 75% gerecycled kunststof. Ongeëvenaard slim en onvoorstelbaar stil met slechts 57db voor een efficiënte reiniging.

Ontdek de VX82 stofzuigers

AX9 luchtreinigers

Briljant stil en superieure filtratie.

QX9 stofzuigers

Volle zuigkracht, helft van het geluid.

QX8 steelstofzuigers

De nieuwe krachtige steelstofzuiger van AEG met rolborstel voor het gemakkelijk opzuigen van grote XXL deeltjes.

Ontdek de QX8

Airconditioners

Ontspan in alle comfort met de ideale temperatuur.

Exclusive Care garantie

AEG VX9 stofzuiger, RX9 robotstofzuiger, FX9 stofzuiger, QX9 steelstofzuigers, QX8 steelstofzuigers, CX7 2in1-steelstofzuiger met 18V HD-accu tonen niet alleen op het gebied van techniek en design, maar ook op het gebied van service.

Wie kiest voor een AEG QX9, QX8 / CX7 steelstofzuiger, FX9 stofzuiger, VX9 stofzuiger of RX9 robotstofzuiger kan een speciale exclusieve service verwachten. Dit begint met de registratie van het product op de website van AEG en eindigt met een exclusieve ophalen-en-aflever service, Exclusive Care. Met de opstuur-en afleverservice bieden we het gratis verzenden van het product en de gegarandeerde verwerking, reparatie en retourneren van het product binnen 72 uur.

FX9 stofzuigers

Stofzuigen opnieuw uitgevonden.

EEN SCHONE VLOER DIE EINDELOOS SCHOON BLIJFT

Ontdek een robotstofzuiger met technologie die zo geavanceerd is dat het uw standaard van schoonmaken naar een hoger niveau zal tillen.

CX7 Animal steelstofzuigers

Dé oplossing voor het verwijderen van dierenharen.

Schoonmaken zonder compromis

Houd uw huis gezond en mooi. Of ze nu snoerloos, zonder zak of voor in de hand zijn, onze stofzuigers maken uw huis moeiteloos schoon.

s-Bag stofzuigerzakken

Lees alles over de verschillende s-Bag® stofzuigerzakken.

Schone vloeren - zo gebeurd

Steelstofzuigers bieden ultiem gemak. Snoerloos, gestroomlijnd en ontworpen om in elke kamer te kunnen zetten. Zo heeft u hem altijd bij de hand.

Soepel en nauwkeurig

De nieuwe VX9 met het PrecisionFlow-systeem staat garant voor een soepel en nauwkeurig gebruik doorheen uw woning.