AEG Airconditioners

AEG Airconditioners

ALTIJD EEN AANGENAME TEMPERATUUR

Op zomerse dagen kan het in huis erg warm worden. Met de mobiele airconditioners van AEG zorg je ervoor dat je inhuis een fijne temperatuur kunt behouden. Bekijk de verchillende mogelijkheden en ontdek welke airco het beste past bij jouw situatie. 

ChillFlex Pro Airconditioners

AEG CHILLFLEX PRO Airco's

De ChillFlex Pro lijn van AEG bevat airconditioners die het huis stil en efficiënt kunnen koelen en verwarmen doormiddel van de nieuwste tecnologie. Binnen de ChillFlex Pro lijn is er keuze uit een aantal verschillende modellen, hierdoor is er voor elk huishouden wel een Chillflex Pro airconditioner die past bij haar specifieke wensen. 

Stille airconditioners

Alle airconditioners van AEG hebben een maximaal geluidsniveau van 64 dB(A). Voor het koelhouden van bijvoorbeeld je slaap- of werkkamer kan je echter ook kiezen voor een nog stiller model, de AXP26U558HW ChillFlex Pro Silence. Deze airconditioner kan zowel koelen als verwarmen en produceert een maximaal geludisniveau van 61 db(A). Hierdoor is deze mobile airco ideaal voor het koelen van een ruimte waar je liever niet te veel achtergrond geluiden hebt. 

Airconditioners voor grote ruimtes

Wil je een grote ruimte koelhouden? Dan heb je een mobiele airconditioner nodig met een hoog vermogen. Binnden de ChillFlex Pro serie biedt AEG de keuze uit vier modellen met een koelvermogen van 12.000 BTU. Wat houdt dat in? BTU staat voor 'British Thermal Unit' en is de standaardmaat van kracht voor een airconditioner. Met een koelvermogen van 12.000 BTU kun je een ruimte koelen tot ongeveer 50 vierkante meter. Bekijk hieronder de verschillende modellen met hoog vermogen. 

Mobile airco's met een hoog koelvermogen

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de ChillFlex Pro: een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert. Het behoud precies de juiste temperatuur in huis - koel en fris wanneer het buiten heet is. Dit model kan zowel Koelen als Verwarmen en heeft een vermogen van 12.000 BTU.
Geniet thuis van ideale omstandigheden met de ChillFlex Pro: een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert. Het behoud precies de juiste temperatuur in huis - koel en fris wanneer het buiten heet is. Dit model koelt met een vermogen van 12.000 BTU.
Geniet thuis van ideale omstandigheden met de ChillFlex Pro: een mobiele airconditioner die efficiëntie en elegantie combineert met een vermogen van 12.000 BTU.
Geniet thuis van ideale omstandigheden met de ChillFlex Pro: een mobiele airconditioner die efficiëntie en elegantie combineert met een vermogen van 12.000 BTU.

Gemakkelijke installatie

Dankzij de handige premium raamkit, is de installatie in 30 seconden mogelijk. Hiermee is AEG de snelste in de markt! Het is een aanvulling op het minimalistische ontwerp van de mobiele airco en creëert een discrete uitlaat via het raam. Vastzetten op zijn plaats door middel van de telescopische buis, waarmee tot 35 cm extra verlengd kan worden tussen kozijnen van 55cm tot 147cm, dan vastzetten en dichtmaken aan het kozijn met een verstelbare riem. Lees hier meer over hoe je het beste de luchtafvoerslang van jouw airco op het raam kunt aansluiten.

De Premium raamkit AWK02 kan ook los besteld worden en bestaat uit onderstaande onderdelen:
1x Telescopische buis
1x Verlengstuk
1x Hoes (150mm diameter)
1x Aansluitstuk aan bijvoorbeeld een kozijn voor raamschuifset

Duurzaamheid 

Duurzame airconditioners

Zowel de Airoundio als de airco's binnen de AEG ChillFlex Pro range gebruiken het milieuvriendelijke gas R290. Dit gas vermindert het GWP (Global warming potential) en draagt dus bij aan een beter milieu bij het in gebruik nemen van deze airconditioners ten opzichte van andere modellen in de markt. Andere airconditioning maakt veelal gebruik van het gas R410A. Lees hier meer over de duurzaamheidsdoelstellingen van AEG.

Bekijk alle airconditioners

Vergelijke alle modellen binnen de ChillFlex Pro range of bestel je airconditioner online


een ax7 luchtreiniger
Ontdek de AX7 luchtreinigers van AEG
AX7 Luchtreiniger