Productdetails

Met zijn innovatieve keramische coating blijven er geen vet en vuil kleven aan de Easy2Clean bakplaat en kan je bakken zonder olie of bakpapier. Alles wat je nodig hebt is warm water, een natte doek en wat afwasmiddel, om te reinigen zonder gedoe.

Voordelen

De Easy2Clean-bakplaat. De vrijheid om op jouw manier te koken

De Easy2Clean-bakplaat heeft een innovatieve keramische coating die je de vrijheid geeft om voedsel direct op het oppervlak van de bakplaat te leggen en te bakken zonder bakpapier of extra olie. Ook blijft vuil niet kleven, dus gedaan met vervelende vastzittende resten.

De slimme Easy2Clean-bakplaat. Makkelijk om mee te koken. Makkelijk schoon te maken

Laat weken, schrobben en de agressieve chemicaliën maar achterwege, want het schoonmaken van de Easy2Clean-bakplaat na het koken is een fluitje van een cent, dankzij de XERADUR 2-coating van ILAG®. Alles wat je nodig hebt is een natte doek, warm water en wat afwasmiddel om het weer schoon te krijgen.

De Easy2Clean-bakplaat is veilig voor jou en het milieu

De duurzame Easy2Clean-bakplaat heeft een keramische coating die verzegeld is zonder gebruik te maken van PTFE en PFOA synthetische verbindingen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij schadelijke dampen zou afgeven bij hoge temperaturen. Zodat je vol vertrouwen en veilig kunt koken.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires
red fabric in the air against dark background