Productdetails

Met een kleine inspanning van jou, helpt onze Microplastic Filter de hoeveelheid microplastic vezels die in het afvalwater terechtkomen bij het wassen van synthetische kleding te verminderen.

Voordelen

AEG - Accessoire - A9WHMIC1

Vang tot 90% van de microplastic vezels >45 microns die vrijkomen uit synthetische kleding*

Wasmachines kunnen niet voorkomen dat er microplastic vezels vrijkomen als je synthetische kleding wast. Maar onze Microplastic Filter helpt voorkomen dat microplastic vezels, die vrijkomen van je synthetische kleding, in het afvalwater terechtkomen.

*Filtratiecapaciteit gemeten met behulp van een interne testmethode met polykatoen en polyester gemengde materialen in het synthetisch programma op 40 °C.

AEG - Accessoire - A9WHMIC1

Moet veilig aan je muur worden gemonteerd.

Schroeven om het Microplastic Filter veilig aan de muur te monteren naast de wasmachine, zijn inbegrepen. Je hoeft geen stekker in het stopcontact te steken, deze wordt aangedreven door waterdruk.

AEG - Accessoire - A9WHMIC1

Verstoort je wasroutine niet.

Wanneer het Microplastic Filter schoongemaakt moet worden, gaat het lampje branden. Als het lampje tijdens een wascyclus gaat branden, kan de cyclus worden voltooid en kan het Microplastic Filter voor de volgende wasbeurt worden gereinigd.*

*Wanneer wordt aangegeven dat het moet worden gereinigd, wordt het Microplastic Filter gepasseerd en worden er geen microplasticvezels gefilterd.

AEG - Accessoire - A9WHMIC1

Regelmatige reiniging zorgt ervoor dat het optimaal blijft presteren.

Bij regelmatig schoonmaken zal het Microplastic Filter optimaal blijven presteren totdat het tijd is om de cartridge te vervangen. Een schoonmaakborstel wordt gratis meegeleverd. Gooi de verzamelde microplasticvezels in de daarvoor bestemde afvalbak.

AEG - Accessoire - A9WHMIC1

De Microplastic Filter bestaat uit ten minste 50% gerecycleerd materiaal.

Minstens 50% van al het plastic in de Microplastic Filter is afkomstig van gerecycleerde bronnen.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires
red fabric in the air against dark background