Productdetails

Ruiken kleren na een keer dragen al niet fris meer? Voeg Steam Fragrance toe aan de stoomcyclus en geef aan de frisheid van je kleren een boost met een subtiel vleugje lavendel en citrusvruchten. Geniet van frisse kleren zonder een wascyclus af te hoeven werken, zodat je kleren langer meegaan

Voordelen

Stoom je kleren en fris ze op met een vleugje lavendel en citrusvruchten

Ons voorzichtige stoomprogramma met Steam Fragrance is geschikt voor al je favoriete kleren, zelfs kleren die met de hand moeten worden gewassen of delicate kleding met pailletten of kant. Een perfecte behandeling met een delicate geur van lavendel en citrusvruchten.

Stomen in plaats van wassen – met 96% minder water*

Door je kleding te stomen met Lavender Citrus Steam Fragrance in plaats van ze een volledige wasbeurt te geven, kun je je kleding voorzichtig opfrissen en tegelijkertijd 96% water besparen.

*Gebaseerd op een interne test met een lading van 1 kg op het stoomprogramma versus het programma fijne was.

Tijdbesparingsfunctie voor snellere frisheid

Afhankelijk van hoeveel tijd je hebt, kun je je kleren binnen 25, 20 of zelfs 15 minuten opfrissen. Doe gewoon wat Steam Fragrance in het compartiment voor de wasverzachter, kies het stoomprogramma en geniet opnieuw van het “pas gewassen”-gevoel.

Nieuwe lavendel-citrusvruchtengeur met essentiële oliën

De nieuwe formule is gemaakt van essentiële oliën en roept herinneringen aan lavendelvelden en citrusvruchten op. De houtachtige achtergrond van cumarine, muskus en amber verzacht de noot en geeft het een aangename rondheid en een delicate geur.

Minder water met stoom, minder afval met gerecyclede PET

Bespaar water, reduceer afval: Onze Lavender Citrus Steam Fragrance wordt verkocht in een gerecyclede PET-verpakking. Het is nu dus heel makkelijk om je kleren fris te houden en het is zelfs beter voor het milieu.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires
man folding towels