Ontdek de beste zorg voor je kleding

Het verzorgen van kleding draait om meer dan alleen het beschermen van draden en stoffen. Het gaat om het behoud van herinneringen en het beschermen van ons milieu. Onze wasmachines helpen om je kleding, ongeacht hoe delicaat, onvoorwaardelijk te verzorgen op een efficiënte manier.

Zo doe je de was nog duurzamer

Bij AEG staat duurzaamheid centraal bij de ontwikkeling van onze apparaten. Met enkele eenvoudige tips kan je ook zelf je steentje bijdragen om energiezuiniger de was te doen. Wist je dat je kan wassen op 30° met hetzelfde resultaat als op 40°?

NIEUW ASSORTIMENT WASSEN EN DROGEN

De nieuwe range van AEG wasmachines en drogers maakt het verschil dankzij de technologische innovatie en designervaring. De nieuwe modellen bevatten een links-naar-rechts gebruikersinteractie die een geweldige consumentenervaring oplevert. 

De nieuwe connected 9000-series

De 9000 Series Premium Edition-wasmachine en -wasdroger duo met gedeelde smartphone app zorgen voor een naadloze communicatie.

Onze app is ook de waslabelexpert
Met een connected apparaat hoef je niet langer Google om advies te vragen als het gaat om de beste kledingzorg. De My AEG-app raad je altijd het beste programma aan voor je kleding en stuurt dit direct naar jouw apparaat. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kledingzorg. 

Microplastic filter

Met ons nieuwe AEG microplastic filter geven we iedereen de mogelijkheid om duurzamere keuzes te maken in hun dagelijkse leven. Zo kan je zorg te dragen voor je kleding en tegelijkertijd milieuvervuiling voorkomen. Het is een voorbeeld van hoe wij verantwoorde innovaties creëren die niet alleen vandaag opvallen, maar die ook helpen bouwen aan een betere toekomst.

De unieke 3DScan-technologie

Durf al je kleding, donsjassen en zelfs je dekbed te drogen te drogen met onze nieuwe AEG 9000 serie drogers met 3DScan-technologie.
De unieke 3DScan-technologie detecteert het vocht tot 5 cm binnen in het wasgoed en past de looptijd hierop aan. Zo wordt kleding nauwkeurig én met zorg gedroogd.

DE BESTE VERZORGING VOOR JE WAS

Ontdek hoe je al jouw kleding er langer als nieuw uit kan laten zien op de meest milieuvriendelijke manier. Lees hier ook meer over de beste zorg voor je kleding.