Ontdek de beste verzorging

Het verzorgen van kleding draait om meer dan alleen het beschermen van draden en stoffen. Het gaat om het behoud van herinneringen en het beschermen van ons milieu. Onze wasmachines helpen om je kleding, ongeacht hoe delicaat, onvoorwaardelijk te verzorgen op een efficiënte manier.

UniversalDose-lade

UniversalDose is een unieke lade die is ontworpen voor PODS®-capsules. Deze lade gebruikt speciale waterjets om de PODS® zacht te maken en door te prikken. Hierdoor worden ze 60% sneller geactiveerd in vergelijking met plaatsing in de trommel. Dit geeft ze extra vermogen om vlekken te verwijderen bij koude en snelle wasbeurten van 1 uur.*

*Interne test met een katoenwasprogramma van een uur op 30 °C, ter vergelijking van PODS® in de UniversalDose-lade t.o.v. PODS® in de trommel.

Lees hier meer

De nieuwe connected 9000-series

De 9000 Series Premium Edition-wasmachine en -wasdroger duo met gedeelde smartphone app zorgen voor een naadloze communicatie.

Onze app is ook de waslabelexpert
Met een connected apparaat hoef je niet langer Google om advies te vragen als het gaat om de beste kledingzorg. De My AEG-app raad je altijd het beste programma aan voor je kleding en stuurt dit direct naar jouw apparaat. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kledingzorg. 

Meer informatie

Microplastic filter

Met ons nieuwe AEG microplastic filter geven we iedereen de mogelijkheid om duurzamere keuzes te maken in hun dagelijkse leven. Zo kan je zorg te dragen voor je kleding en tegelijkertijd milieuvervuiling voorkomen. Het is een voorbeeld van hoe wij verantwoorde innovaties creëren die niet alleen vandaag opvallen, maar die ook helpen bouwen aan een betere toekomst.

Meer informatie

De unieke 3DScan-technologie

Durf al je kleding, donsjassen en zelfs je dekbed te drogen te drogen met onze nieuwe AEG 9000 serie drogers met 3DScan-technologie.
De unieke 3DScan-technologie detecteert het vocht tot 5 cm binnen in het wasgoed en past de looptijd hierop aan. Zo wordt kleding nauwkeurig én met zorg gedroogd.

DE BESTE VERZORGING VOOR JE WAS

Ontdek hoe je al jouw kleding er langer als nieuw uit kan laten zien op de meest milieuvriendelijke manier. Lees hier ook meer over de beste zorg voor je kleding. 30 is het nieuwe 40!