Een nieuw tijdperk voor technologie en design

ONZE NIEUWE WASMACHINES EN DROGERS VOL TECHNOLOGIE EN EEN STRAK DESIGN

TOT €150,- CADEAU BIJ ICI PARIS XL

TOT €150,- CADEAU BIJ ICI PARIS XL

Bij aankoop van een AEG actiemodel was- of droogautomaat krijgt u tussen 15 oktober 2018 en 31 december 2018 een ICI Paris XL e-Gift Card tot 150 euro cadeau. 
Met de nieuwe AEG wasmachines en drogers verwent u dus uw was én uzelf!

De 8000 Serie wasmachine

We hebben een revolutionaire aanpak ontwikkeld voor onze nieuwe wasmachines en drogers om uw favoriete kledingstukken te beschermen en energie te besparen. AEG heeft klantenkennis en wetenschap op een innovatieve manier aan elkaar weten te koppelen en transformeert wassen zo tot een ervaring die verder gaat dan alleen wassen en drogen. Het gaat erom dat jij zo lang mogelijk je kleding in topconditie houdt, zodat jij kan blijven genieten van die dure blouse en je favoriete trui. Onze nieuwe wasmachines en drogers hebben allemaal een zuinige energieklasse en zijn beschikbaar met een vulgewicht van 6 tot 10 kg.

 

Jij kunt er eindelijk op vertrouwen dat zelfs je meest kwetsbare kledingstukken met de grootste zorg worden behandeld in jouw wasmachine of droger. Onze wasmachines dragen zorg voor uw kleding, ook voor wol en zijde. De unieke manier waarop het wasmiddel en het water vermengd wordt in de wasmachine voordat het de trommel bereikt, zorgt ervoor dat je kledingstukken tot in de diepste vezel worden gereinigd. En de milde programma’s van onze drogers maken het mogelijk voor jouw om zelf delicate stoffen als wol en zijde te drogen, dankzij het Woolmark-certificaat. Met onze nieuwste wasmachines en drogers blijven kleuren en texturen behouden en krimp wordt voorkomen. Dankzij onze unieke was- en droogprogramma’s kan jij al jouw kleren wassen en drogen op een lage temperatuur met een ongekend resultaat.

Een vrouw draagt een delicate, gewassen zijden blouse

STIJVOL DESIGN, LUXE UITSTRALING EN EEN ULTIEME GEBRUIKSERVARING

Onze nieuwe wasmachines en drogers zorgen voor een totaal andere ervaring. Dankzij de nieuwste technologieën en het strakke Duitse design beschik je over de beste kwaliteit om jouw kleding beter te wassen en energie te besparen. Onze nieuwe serie wasmachines en drogers is niet zomaar een verbetering van onze eerdere wasmachine series. Het is een verbetering van wassen op zich. Want bij AEG zijn we iedereen altijd een stapje voor.

Een close-up van de stijlvolle draaiknop
Een animatie laat de aanvullende specifieke kenmerken van de nieuwe wasmachine en droger zien
1
Dezelfde look bij elke serie

Vind een bijpassende droger die perfect matcht bij jouw wasmachine. Door een wasmachine en droger uit dezelfde serie te kiezen worden design en het niveau van kledingverzorging perfect op elkaar afgestemd. 

Een animatie laat het stijlvolle turbine-effect op de vuldeur zien
2
Premium design

De luxe uitstraling van onze wasmachines en het ergonomisch ontwerp van onze wasmachines is geïnspireerd op de elektrische turbines die werden geproduceerd in de AEG Turbinefabriek in Berlijn.

Een animatie laat de symmetrie zien van het digitale bedieningspaneel
3
Gebruiksvriendelijke interface

Het symmetrische ontwerp met de draaiknop in het midden van de wasmachines en drogers zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface waarbij alles overzichtelijk blijft. Bovendien sluit het ontwerp van beide apparaten op elkaar aan.

ELKE SERIE EEN TECHNOLOGISCH HOOGSTANDJE

Elke serie wasmachines en drogers beschikt over zijn eigen technologieën. Hoe hoger de serie, hoe beter de wasmachines en drogers je kleding verzorgen. Combineer een wasmachine en droger van dezelfde serie om zoveel mogelijk te profiteren van de unieke technologie en delicate verzorging van de fijnste stoffen. Elke hogere serie beschikt ook over alle technologieën en eigenschappen van de voorgaande series wasmachines en drogers.

Ontdek onze wasmachines

Bekijk wasmachines

De 6000 serie met ProSense®-technologie
7000 serie met ProSteam®-technologie

Met de ProSteam-technologie kunt u een wasprogramma afronden met stoom om kreuk tot wel 30% te verminderen. Of kies het aparte stoomprogramma om kledingstukken op te frissen, zodat ze schoon zijn zonder ze onnodig veel te wassen. Minder strijken betekent minder slijtage van vezels, zodat uw kleding er langer als nieuw blijft uitzien. 

Bekijk een 7000 serie wasmachine

De 8000 serie met ÖKOMix-technologie
De 8000 serie met ÖKOMix-technologie

De ÖKOMix-technologie is de eerste in zijn soort die garandeert dat elke vezel wordt gereinigd en verzorgd, zelfs tijdens kortere wasprogramma's. Door vooraf wasmiddelen en wasverzachter te mengen met water worden alle vezels bereikt, terwijl dit in andere wasmachines minder dan een derde is. 

 

Bekijk een 8000 serie wasmachine

9000 serie met SoftWater-technologie
De 9000 serie met SoftWater-technologie

Dankzij de SoftWater-technologie in de nieuwe wasmachine uit de 9000-serie kan je nu nog beter kleuren en texturen beschermen. De wasmachine filtert schadelijke stoffen uit het water zodat je stoffen niet beschadigen, kleuren niet vervagen en zwart niet grauw wordt, maar zwart blijft!

 

Bekijk een 9000 serie wasmachine

Ontdek onze drogers

Bekijk drogers

Een vergelijking tussen twee wollen truien die zijn gekrompen en een trui die niet is gekrompen vanwege AEG's AbsoluteCare® System

De betrouwbare beschermer van uw wollen trui

Nog nooit wol, zijde of outdoorkleding in een droger gedroogd? Nu kunt u alles wat u wast ook met het volste vertrouwen in de droger laten drogen. De AbsoluteCare® drogers beschikken over aangepaste programma's die nauwkeurig de bewegingen en de temperatuur bepalen. Delicate stoffen worden continu omhoog getild zodat ze hun vorm behouden en niet kreuken. Tijdens het wolprogramma worden de trommelbewegingen aangepast zodat krimp wordt voorkomen, zelfs bij handwasbare wol. Bij het nieuwe outdoorprogramma tenslotte wordt het waterdichte membraan in waterproof kleding zelfs beter hersteld dan wanneer deze kleding aan de lucht zou drogen. 

De 8000 serie drogers
De 6000 serie met ProSense®-technologie
6000 serie met ProSense®-technologie

Dankzij de ProSense®-technologie technologie in de drogers van de 6000 serie wordt je kleding nooit te lang en onnodig heet gedroogd. De droger past het programma aan op de lading, waardoor je tijd en energie bespaart. Bovendien blijft je kleding zo beter beschermd. 

Bekijk een 6000 serie droger

De 7000 serie met SensiDry®-technologie
7000 serie met SensiDry®-technologie

Dankzij de AEG SensiDry®-technologie wordt op de helft van de temperatuur van traditionele drogers gedroogd. Zo is er minder schade en slijtage en behouden stoffen hun textuur. 

 

 

Bekijk een 7000 serie droger

De 8000 serie met AbsoluteCare® System
8000 serie met AbsoluteCare® System

Durf uw delicate wollen, zijde en outdoorkleding te drogen met unieke programma's die de bewegingen van de trommel nauwkeurig aanpassen en drogen op temperaturen die perfect afgestemd zijn op de verschillende stoffen. Dankzij deze drogers hoef je in principe nooit meer kleding aan de waslijn te hangen. 

Bekijk een 8000 serie droger

Ontdek onze was/droogcombinaties

Wassen en drogen in één machine

Wassen & Drogen in één machine

Met AEG is het ook mogelijk om je kleding te wassen en te drogen in één cyclus dankzij onze was/droogcombinaties. Dankzij de DualSenseⓇ - technologie wordt het programma van je was/droogcombinatie perfect afgestemd op de behoefte van je kleding. Net als bij de wasmachines en drogers van AEG, kan je ook wollen kleren of outdoor kleding wassen en drogen in één cyclus. Niet alleen bespaar je ruimte met een was/droogcombinatie, je bespaart ook tijd! Na het wassen hoef jij niet meer je kleding in de droger te doen en als de machine klaar is kan jouw kleding vrijwel direct de kast in.

Een zijden blouse met een gouden ketting

Verander jouw manier van wassen

De manier waarop wij onze kleding wassen stamt uit de jaren ’50 en is compleet achterhaald. AEG bestrijdt de wasvoorschriften, want dankzij de nieuwste technologieën kan jij vrijwel alle stoffen wassen en drogen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over je kleding. De nieuwste generaties drogers en wasmachines beschermen je kleding, voorkomen krimp en zorgen ervoor dat je kleding hun kleur en textuur behouden.

Lees alles over de nieuwe wasvoorschriften van AEG.