Een nieuw tijdperk voor technologie en design

Een nieuw tijdperk voor technologie en design

ONZE NIEUWE WASMACHINES EN DROGERS DIE KLEDINGVERZORGING NAAR EEN NIEUW NIVEAU TILLEN

Nieuw assortiment wassen en drogen


Wij zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen wij de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. 


Wasmachines - toptechnologieën

 • Prosense
  ProSense® - Past zich aan de belading aan

  Weegt automatisch elke lading voor een aangepaste cyclus. Zo worden tijd-, water- en energieverbruik met wel 30% verminderd. Zeer precieze aanpassing tot op de kg nauwkeurig dankzij sensoren.

 • ProSteam
  ProSteam® - Stomen in plaats van wassen

  Stoomprogramma om kleding in 25 minuten op te frissen met slechts 2 liter water. Voor extra frisheid, voeg je simpelweg onze Steam Frangrance* toe. Stoomfunctie waarmee je een wascyclus kunt beëindigen met stoom. Tot 30% minder kreukvorming.

 • PowerCare/ÖKOmix
  PowerCare/ÖKOmix - Efficiënte en korte was

  Volledige vlekverwijdering in 59 minuten (8000-serie) of 49 minuten (9000-serie), zelfs bij lagere temperaturen. Wast tot 5 kg kleding op 30 graden met uitstekende resultaten dankzij volledige wasmiddelactivering.

 • SoftWater
  AbsoluteCare® - Ultieme bescherming

  SoftWater-technologie. Behoudt kleuren en texturen, wasbeurt na wasbeurt. Zuivert het water van schadelijke elementen door het te filteren. De zachtheid van je kleding blijft behouden en je hebt minder wasmiddel nodig.

Op zoek naar jouw volgende wasmachine

Ontdek hier meer informatie over onze nieuwe wasmachines en welke het beste bij jou past.

Waar het nieuwe AEG assortiment het verschil maakt

 • Een nieuwe designervaring: beste in zijn klasse dankzij naadloze en intuïtieve interactie met de apparaten.
 • Dankzij onze moderne technologie en de steeds betere wasmiddelen is de wasbeurt op lagere temperatuur even doelstreffen.
 • Technologische innovaties die steeds een stap voor blijven.
 • Nieuwe mogelijkheden op het gebied van connectiviteit.
 • Duurzame innovatie tot 30% zuiniger dan A-label!

Bespaar water, wasmiddel, tijd en energie!

Drogers - toptechnologieën

 • ProSense® - Past tijd en energie aan

  Past de tijd en het energieverbruik aan elke lading aan. Nauwkeurige detectie van vocht. Geavanceerde sensoren analyseren de trommelinhoud en stemmen de tijd en energie daarop aan.

 • SensiDry®
  SensiDry® - Droogt op lagere temperatuur

  Droogt met behulp van precieze sensoren kleding op slechts de helft van de temperatuur in vergelijking met conventionele drogers. Dankzij deze warmtepomptechnologie worden kleren gelijkmatig gedroogd bij een lage temperatuur, waardoor kleding nooit blootgesteld wordt aan onnodige hitte, zodat ze langer meegaan.

 • AbsoluteCare
  AbsoluteCare® - Droogt alle textielsoorten

  Droogt veilig wol, zijde en outdoorkleding door aangepaste trommelbewegingen en temperaturen. Krimpt niet, gegarandeerd. Het herstelt ook de waterbescherming voor outdoorkleding en is Woolmark Blue- gecertificeerd.

 • AbsoluteCare® Plus
  AbsoluteCare® Plus - Droogt met 3Dscan-sensor

  Unieke sensoren detecteren vocht tot wel 5 cm diep in de kleding/voering voor een ultiem droogresultaat, zelfs voor gevoerde items. 3Dscan-technologie zorgt voor een gelijkmatig drogen en dat kleding luchtig en warm blijven.

Op zoek naar jouw volgende droger

Ontdek hier meer informatie over onze nieuwe drogers en welke het best bij jou past.

 • Ruby
  Red Dot Design award 2022

  De nieuwe range van AEG won twee prijzen, één voor het design en de consistentie van het volledige assortiment en één voor de designafstemming van het was-droogcombinatiepaar. Met deze productreeks en consistente AEG branding gebruikte AEG een kleurencombinatie en een links-naar-rechts gebruikersinteractie die een geweldige consumentenervaring oplevert, plus connectiviteit, met op maat gemaakte programma's die op afstand kunnen worden aangepast via de AEG app. De merkidentiteit over de hele reeks wordt behouden met een combinatie van designoplossingen in de deuren, de knop en het bedieningspaneel.

 • Woolmark

  Durf te drogen. Zijde, wol, sportkleding en outdoor kleding. Alles kun je drogen!

  Deze Woolmark blue-certificering certifeert onze apparaten voor een speciale behandeling van delicate wol. Voor kledingstukken die in het label handwas wollen kleding hebben, deze kunnen veilig worden gewassen.

 • Red dot Award 2021 voor nieuwe trommel ontwerp

  Kledingstukken glijden soepel dankzij het verhoogde kussenachtige trommelpatroon en de geoptimaliseerde hefschoep. Een dun laagje water bedekt de gaten tijdens het wassen. Voor een zachte waservaring met minder slijtage van de stoffen.

Duurzame innovatie

Onze nieuwe wasmachine en drogers zijn tot 30% zuiniger dan A-label* apparaten. In energieverbruik rekening houdend met de EU-drempel voor envergieverbruik.


*beschikbaar op specifieke modellen

Connectivity

Download de My AEG-app.
Maak gebruik van de speciale, extra programma's via de app *. Pas je wascyclussen aan en stuur instructies naar je apparaat om het af te stemmen op jouw behoeften en gewoonten. Slimme en makkelijke verzorging via je smartphone. 

Met de AutoDry functie stel je het wasprogramma in voor je wasmachine en kiest de app automatisch het juiste droogprogramma voor je droger.

* op een selectie aan apparaten.


AutoDose - Automatische dosering

Neemt automatisch de hoeveelheid wasmiddel en -verzachter die de wasmachine nodig heeft voor de hoeveelheid wasgoed. Eenvoudig kiezen tussen automatisch of handmatige wasmiddeldosering, of een combinatie. Zo gebruikt de wasmachine tot 60% minder wasmiddel en hoeft de machine minder te spoelen, wat ook weer water bespaart. Dit zorgt ervoor dat jouw kleding langer mooi blijft en bestand is tegen scheuren. Ontdek AutoDose van AEG.


UniversalDose - Universele lade, ook voor PODS®

Unieke lade, geschikt voor alle types wasmiddel en -verzachter en in het bijzonder PODS®. Met aangepaste waterstralen worden de PODS® zachter gemaakt en doorboord waardoor ze tot 60% sneller worden geactiveerd in vergelijking met dosering via de trommel. Dit geeft extra kracht aan vlekverwijdering bij koude en snelle wasbeurten van 1 uur. Ontdek UniversalDose van AEG.


roomset Ruby

STIJVOL DESIGN, LUXE UITSTRALING EN EEN ULTIEME GEBRUIKSERVARING

Onze nieuwe wasmachines en drogers zorgen voor een totaal andere ervaring. Dankzij de nieuwste technologieën en het strakke Duitse design beschik je over de beste kwaliteit om jouw kleding beter te wassen en energie te besparen. Onze nieuwe serie wasmachines en drogers is niet zomaar een verbetering van onze eerdere wasmachine series. Het is een verbetering van wassen op zich. Want bij AEG zijn we iedereen altijd een stapje voor.

 • Een animatie laat de aanvullende specifieke kenmerken van de nieuwe wasmachine en droger zien
  1
  Dezelfde look bij elke serie

  Vind een bijpassende droger die perfect matcht bij jouw wasmachine. Door een wasmachine en droger uit dezelfde serie te kiezen worden design en het niveau van kledingverzorging perfect op elkaar afgestemd. 

 • Een animatie laat het stijlvolle turbine-effect op de vuldeur zien
  2
  Premium design

  De luxe uitstraling van onze wasmachines en het ergonomisch ontwerp van onze wasmachines is geïnspireerd op de elektrische turbines die werden geproduceerd in de AEG Turbinefabriek in Berlijn.

 • Een animatie laat de symmetrie zien van het digitale bedieningspaneel
  3
  Gebruiksvriendelijke interface

  Het symmetrische ontwerp met de draaiknop in het midden van de wasmachines en drogers zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface waarbij alles overzichtelijk blijft. Bovendien sluit het ontwerp van beide apparaten op elkaar aan.

Een vergelijking tussen twee wollen truien die zijn gekrompen en een trui die niet is gekrompen vanwege AEG's AbsoluteCare® System

De betrouwbare beschermer van jouw wollen trui

Nog nooit wol, zijde of outdoorkleding in een droger gedroogd? Nu kun je alles wat je wast ook met het volste vertrouwen in de droger laten drogen. De AbsoluteCare® drogers beschikken over aangepaste programma's die nauwkeurig de bewegingen en de temperatuur bepalen. Delicate stoffen worden continu omhoog getild zodat ze hun vorm behouden en niet kreuken. Tijdens het wolprogramma worden de trommelbewegingen aangepast zodat krimp wordt voorkomen, zelfs bij handwasbare wol. Bij het nieuwe outdoorprogramma tenslotte wordt het waterdichte membraan in waterproof kleding zelfs beter hersteld dan wanneer deze kleding aan de lucht zou drogen. 

De 8000 serie drogers

Ontdek onze was-droogcombinaties

Wassen en drogen in één machine

Wassen & Drogen in één machine

Met AEG is het ook mogelijk om je kleding te wassen en te drogen in één cyclus dankzij onze was-droogcombinaties. Dankzij de DualSenseⓇ - technologie wordt het programma van je was-droogcombinatie perfect afgestemd op de behoefte van je kleding. Net als bij de wasmachines en drogers van AEG, kan je ook wollen kleren of outdoor kleding wassen en drogen in één cyclus. Niet alleen bespaar je ruimte met een was-droogcombinatie, je bespaart ook tijd! Na het wassen hoef jij niet meer je kleding in de droger te doen en als de machine klaar is kan jouw kleding vrijwel direct de kast in.

Een zijden blouse met een gouden ketting

Verander jouw manier van wassen

De manier waarop wij onze kleding wassen stamt uit de jaren ’50 en is compleet achterhaald. AEG bestrijdt de wasvoorschriften, want dankzij de nieuwste technologieën kan jij vrijwel alle stoffen wassen en drogen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over je kleding. De nieuwste generaties drogers en wasmachines beschermen je kleding, voorkomen krimp en zorgen ervoor dat je kleding hun kleur en textuur behouden.

Lees alles over de nieuwe wasvoorschriften van AEG.