Koopgidsen

Welke stofzuiger is ideaal voor u?

MET OF ZONDER ZAK?

Een stofzuiger met zak sluit het stof in een hygiënische stofzak in, wat betekent dat u de stofzuiger minder vaak moet leegmaken.

Een stofzuiger zonder zak maakt het overbodig om stofzakken te kopen.

COMPACT VS. VOLLEDIG FORMAAT

Als u thuis veel moet stofzuigen, kies dan een stofzuiger met een grote stofcapaciteit, zodat u de stofzak niet zo vaak hoeft te vervangen of de stofbak moet legen.

Als u in een kleine woning woont of veel trappen heeft, is een compacte stofzuiger een goede keuze.

GEMAK

Met of zonder snoer?

Stofzuigers met snoer zijn doorgaans krachtiger dan de snoerloze varianten. Sommige modellen hebben een extra lang bereik van 12 m, waardoor u meerdere ruimtes kunt reinigen zonder het snoer in een ander stopcontact te steken.

Snoerloze stofzuigers zijn handig manoeuvreerbaar en reinigen die moeilijk te bereiken hoekjes. Moderne snoerloze stofzuigers zorgen ook voor sterke zuigkracht. Ze werken circa een half uur voordat ze moeten worden opgeladen.

EEN ROBOT HUREN

Ontdek een volledig nieuwe dimensie van stofzuigers en laat een robot voor jou het werk doen. De RX9 robot stofzuiger werkt volledig onafhankelijk en kan van overal bediend worden met uw smartphone.

Ontdek RX9 robot stofzuiger

OPPERVLAKKEN

Zoek naar een stofzuiger met een mondstuk dat past bij de vloer(en) die u in huis hebt.

Zones met tapijt – Een turbomondstuk met een ronddraaiende borstel helpt u het stof en vuil te verwijderen.
Houten of tegelvloeren – Het harde mondstuk voor vloeren is op uw vloer zowel efficiënt als behoedzaam - voorkomt slijtplekken.

Een combinatiemondstuk of "gewoon" mondstuk kan worden ingesteld op zowel tapijt als een harde vloeren.

EEN SCHOON HUIS MET HUISDIEREN

Haar van huisdieren is soms heel lastig te verwijderen, met name uit tapijt en andere stoffen. De beste oplossing om ingenesteld haar van uw harige vrienden op te nemen, is een stofzuiger met een turbomondstuk - welke ook ideaal is voor grondige reiniging van tapijten.

UW APPARAAT KIEZEN

Minimalistische perfectie op parketvloeren of een gezinsappartement met vloerbedekking - hoe uw woning er ook uitziet, AEG heeft ook voor u de ideale stofzuiger.

Stofzuigers verkennen