Koopgidsen

Welke stofzuiger is ideaal voor jou?

MET OF ZONDER ZAK?

Een stofzuiger met zak sluit het stof in een hygiënische stofzak in, wat betekent dat je de stofzuiger minder vaak moet leegmaken.

Een stofzuiger zonder zak maakt het overbodig om stofzakken te kopen.

COMPACT VERSUS VOLLEDIG FORMAAT

Als de grootte van jouw huis veel schoonmaken vereist, kies je een stofzuiger met een grotere stofcapaciteit zodat je de stofzak niet te vaak moet vervangen of de stofcontainer moet leegmaken.

Als je klein woont of veel trappen heeft in huis, is een compacte stofzuiger een goede keuze.

GEMAK

Met of zonder snoer?

Stofzuigers met snoer zijn doorgaans krachtiger dan hun tegenhangers zonder snoer. Sommige modellen worden geleverd met een extra lange 12 m kabel, zodat je meerdere kamers in een keer kunt schoonmaken, zonder het snoer opnieuw in het stopcontact te moeten steken.

Snoerloze stofzuigers maken het makkelijk om te bewegen en de moeilijk te bereiken hoeken schoon te maken. Moderne snoerloze stofzuigers garanderen ook een sterke zuigkracht. Ze werken ongeveer een halfuur zonder opnieuw opgeladen te moeten worden.

ROBOT

Ontdek een volledig nieuwe dimensie van stofzuigers en laat een robot voor jou het werk doen. De RX9 robot stofzuiger werkt volledig onafhankelijk en kan vanaf overal bediend worden met je smartphone.

Ontdek RX9 robot stofzuiger

OPPERVLAKKEN

Kies een stofzuiger met een mondstuk dat past bij de vloer(en) die je in huis hebt.

Tapijten – Een turbomondstuk met een roterende borstel helpt je om stof en vuil te verwijderen.
Houten of tegelvloeren – Het harde vloermondstuk is efficiënt maar toch zacht voor de vloer - wat krassen voorkomt.

Een combinatiemondstuk of 'gewoon' mondstuk kan worden aangepast voor zowel tapijt als een harde vloer.

EEN NETTE WONING MET HUISDIEREN

Haar van huisdieren kan moeilijk te verwijderen zijn, in het bijzonder van tapijten en andere stoffen. De beste oplossing voor de diepgaande verwijdering van het haar van jouw harige vrienden is een stofzuiger met een turbomondstof - ook ideaal voor diepgaande reiniging van het tapijt.

KIES JOUW APPARAAT

Minimalistische perfectie met parketvloeren of een gezinsappartement met tapijt – hoe jouw woonruimte er ook uitziet, AEG heeft een stofzuiger die perfect bij je past.

Ontdek stofzuigers