Productdetails

De Sense Boil & Fry slimme sensoren passen de temperatuur automatisch aan om overkoken te voorkomen en zorgen voor precies de juiste temperatuur voor je gerecht. Je krijgt uitstekende resultaten en bespaart energie, of je nu pasta kookt of een biefstukje bakt.

Voordelen

Kookassistentie met Sense Boil & Fry

De slimme sensoren Sense Boil & Fry zijn de perfecte assistent in de keuken De kookplaat stelt zichzelf automatisch in op de juiste temperatuur om overkoken te voorkomen. Dus een eitje koken of een stoofschotel maken is geen enkele moeite meer.

CookSmart touch bedieningspaneel. Kookassistentie, binnen handbereik

Dankzij het Full Colour TFT touch bedieningspaneel heb je in een handomdraai een fantastisch resultaat, alleen maar door een paar toetsen aan te raken. Kook helemaal zelf of maak gebruik van onze opties voor kookassistentie zodat je op een nog hoger niveau kunt koken.

Kookassistentiefuncties en een simpele handleiding

Kookassistentiefuncties kiezen de beste instellingen uit voor de beste resultaten, gebaseerd op wat je gaat maken. Kookassistentie is een stapsgewijze handleiding waarmee je eenvoudig je kookrepertoire kunt uitbreiden.

Flexibel koken met de brugfunctie

Met de brugfunctie kun je twee aparte kookzones met elkaar verbinden en zo één grote kookzone maken. Zo wordt de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak verdeeld, en dat is handig voor grote pannen of een planchagrill.

Eco Tips voor duurzaam koken in het display

Eco Tips laat automatisch handige tips zien die je helpen energie te besparen, maar nog wel met hetzelfde resultaat. Kook eenvoudig duurzamer terwijl je ook nog fantastische maaltijden blijft serveren.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels