Productdetails

De Sense Boil & Fry slimme sensoren passen de temperatuur automatisch aan om overkoken te voorkomen en zorgen voor precies de juiste temperatuur voor je gerecht. Je krijgt uitstekende resultaten en bespaart energie, of je nu pasta kookt of een biefstukje bakt.

Voordelen

Kookassistentie met Sense Boil & Fry

De slimme sensoren Sense Boil & Fry zijn de perfecte assistent in de keuken De kookplaat stelt zichzelf automatisch in op de juiste temperatuur om overkoken te voorkomen. Dus een eitje koken of een stoofschotel maken is geen enkele moeite meer.

Bediening per zone voor maximale flexibiliteit

Profiteer van maximale flexibiliteit bij het koken van je lievelingsgerecht. De bediening per zone is eenvoudig in gebruik en je kunt er elke kookzone op je kookplaat apart mee bedienen. Schakel de boosterfunctie in wanneer nodig, stel afzonderlijke timers in en meer.

Flexibel koken met de brugfunctie

Met de brugfunctie kun je twee aparte kookzones met elkaar verbinden en zo één grote kookzone maken. Zo wordt de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak verdeeld, en dat is handig voor grote pannen of een planchagrill.

Met Hob2Hood® ruikt je keuken altijd fris

De Hob2Hood® functie verbindt je kookplaat aan je afzuigkap, zodat je tijdens het koken altijd een frisse keuken blijft houden. De ventilator past automatisch de snelheid aan om ongewenste geurtjes uit te schakelen. Zo kun jij je richten op het koken.

Koken met PowerBoost

De PowerBoost-functie zorgt voor onmiddellijke warmte zodat je gerecht snel klaar is. Handig als je snel water moet koken, groenten wil wokken of vis of vlees wil dichtschroeien.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels