Koopgidsen

Zoek de ideale diepvriezer

RUIMTE

Onze diepvriezers variëren van hoge rechtopstaande diepvriezers of ruimtebesparende onderbouwdiepvriezers -beide beschikbaar in vrijstaande modellen of inbouwmodellen- tot vrijstaande kofferdiepvriezers.

Standaard diepvriezers zijn gemakkelijk te organiseren en bieden een maximale opslagcapaciteit voor uw wekelijkse boodschappen.

Onderbouwdiepvriezers passen met het formaat van een vaatwasser perfect waar weinig ruimte is, zoals onder het werkblad.

Kofferdiepvriezers worden geleverd met een deksel in plaats van een deur en zijn perfect om grote hoeveelheden boodschappen in te vriezen.

Hoogte en breedte kunnen verschillen. Blader door het volledige assortiment om de maat te kiezen die het beste bij u past.

CAPACITEIT

Hoeveel vriescapaciteit heeft u nodig?

Hier kunt u de vriescapaciteit inschatten in volle boodschappentassen:

93 liter – 5 tassen
200 liter – 11 tassen
387 liter – 20 tassen

Belangrijke tip: Kies voor een diepvriezer met MaxiBox lade of FlexiSpace interieur voor moeiteloze opslag van grotere items.

Ontdooien

Het is niet meer nodig om elke paar maanden uw diepvriezer handmatig te ontdooien.

Zelf-ontdooiende modellen voorkomen de ophoping van rijp en behouden de oorspronkelijke smaak en textuur van uw voedsel zodat er bijna geen ijskristallen vormen.

AEG NoFrost – de beste technologie tegen rijp – zorgt voor een automatische ontdooiing van de vriesruimte.

Dankzij AEG LowFrost-technologie geniet u van een gemakkelijke manuele ontdooiing van de vriesruimte.

INTELLIGENTE FUNCTIES

U heeft volledige controle over het klimaat in uw diepvriezer - let op de volgende eigenschappen

Optimale temperatuur – Het precieze AEG diepvriessysteem behoudt een gelijkmatige temperatuur in elke lade, zodat uw voedsel langer meegaat en vers blijft.

Diepvriezers met snelvriesfunctie –De AEG FrostMatic-functie helpt om uw verse producten bijna onmiddellijk in te vriezen zodat de smaak, kleur en voedingswaarde behouden blijft.

Waarschuwing bij hoge temperatuur – Een visueel en/of akoestisch waarschuwingssignaal waarschuwt u voor hoge temperaturen wanneer de deur is blijven open staan of wanneer de interne temperatuur toeneemt.

KIES UW APPARAAT

Wanneer u op zoek bent naar een diepvriezer met een professionele temperatuurregeling, flexibele opslag en onberispelijke prestaties, heeft AEG het ideale apparaat voor u.

Diepvriezers bekijken