Koopgidsen

Zoek de ideale diepvriezer

RUIMTE

Onze diepvriezers gaan van hoge opstaande diepvriezers tot ruimtebesparende onder het werkblad diepvriezers en diepvrieskisten.

Standaard rechtopstaande diepvriezers zijn gemakkelijk te organiseren en bieden maximale opslagcapaciteit voor uw wekelijkse boodschappen.
Diepvriezers onder het werkblad met het formaat van een vaatwasmachine passen perfect waar weinig ruimte is.
Diepvrieskisten worden geleverd met een deksel in de plaats van een deur en zijn perfect voor het in bulk invriezen van boodschappen.

Hoogte, breedte en diepte kunnen allemaal verschillen. Blader in het volledige assortiment om de maat te kiezen die het beste bij je past.

CAPACITEIT

Hoeveel diepvriescapaciteit heb je nodig?

Hier volg hoe je de capaciteit van de diepvriezer kunt inschatten in boodschappentassen:

93 liter – 5 boodschappentassen
200 liter – 11 boodschappentassen
387 liter – 20 boodschappentassen

Top-tip: kijk uit naar de MaxiBox lade en het FlexiSpace interieur in de diepvriezer voor moeiteloze opslag van grotere items.

ONTDOOIEN

Je hoeft niet elke paar maanden je diepvriezer handmatig te ontdooien.

Zelf-ontdooiende modellen voorkomen de ophoping van rijp en behouden de oorspronkelijke smaak en textuur van jouw voedsel, zodat zich geen ijskristallen vormen.

Dankzij AEG NoFrost – de beste technologie tegen rijp – weet je zeker dat jouw vriezer nooit ontdooit hoeft te worden.

SLIMME FUNCTIES

Je hebt volledige controle over het klimaat in jouw diepvriezer - let op de volgende eigenschappen.

Optimale temperatuur – Het AEG precisie diepvriessysteem behoudt een gelijkmatige temperatuur in elke lade, zodat jouw voedsel langer meegaat en vers blijft.

Express diepvriezen –De AEG FastFreeze-functie helpt om de verse producten bijna onmiddellijk in te vriezen, zodat de smaak, kleur en voedingswaarde blijft behouden.

Waarschuwing bij hoge temperatuur – Een waarschuwingssignaal voor hoge temperaturen waarschuwt jou wanneer de deur is open blijven staan of wanneer de interne temperatuur toeneemt.

ALARMEN DIE JOUW VOEDSEL BESCHERMEN

Akoestisch en visueel alarm bij abnormale temperatuurstijging

Bij een temperatuurstijging in het vriesvak (bijvoorbeeld door een eerdere stroomstoring) knipperen de alarm- en vriestemperatuurindicatoren en gaat het geluid aan.

Akoestisch en visueel alarm bij langdurig openen van de deur

Als de deur van de diepvriezer gedurende ongeveer 90 seconden open blijft staan, klinkt er een geluid en gaat het alarmcontrolelampje knipperen. Het alarm stopt als de deur wordt gesloten.

KIES JOUW APPARAAT

Wanneer je een professionele temperatuurregeling zoekt, en flexibele opslag en onberispelijke prestatie, heeft AEG een ideale diepvriezer voor jou.

Ontdek diepvriezers