Productdetails

De speciale MultiSwitch+ zone kan als koel- of als vriesruimte gebruikt worden. De temperatuur kan eenvoudig ingesteld worden van -20°C tot 5°C. Zo kun je de temperatuur aanpassen aan wat nodig is voor jouw voorraad. Voorzien van 2 laden en een barrièrevrije zone.

Voordelen

Koelen of invriezen. En alles wat daartussen ligt. Met MultiSwitch+

De MultiSwitch+ zone kan ingesteld worden van -20°C tot 5°C. Hierdoor kan de temperatuur maximaal aangepast worden. De twee laden en het barrièrevrije gedeelte kunnen eenvoudig van koelkast naar vriesruimte omgebouwd worden, naargelang je behoeften.

Bescherm gevoelige ingrediënten beter. Met ChillZone 0°

Bescherm de textuur van je gevoelige ingrediënten met ChillZone 0°. Met een temperatuur van 0°C en lager behoudt het afgesloten compartiment een koudere temperatuur, die ideaal is voor diepvriesvoedsel, vlees, en vis. Voor een betere bescherming van de textuur van levensmiddelen.

Laat je keuken opvallen, met de opvallende DesignLine.

Het strakke, eigentijdse ontwerp van de koelkast komt tot leven met hoogwaardige materialen. Voor een vlotte, moderne keuken.

Een beter zicht. Op je volledige voorraad. Met binnenverlichting

Een LED-balk met binnenverlichting zorgt voor een uitstekend zicht in het koelvak, en voor een zachte verlichting, overal. Intussen zorgt de verlichte verzonken handgreep voor een al even uitzonderlijke verlichting in de diepvriezer.

Stabiele temperaturen, met MultiFlow

MultiFlow beschermt de kwaliteit van het voedsel door een stabiele temperatuur en vochtigheidsgraad in de hele koelkast te handhaven. Meerdere luchtkanalen maken een actieve circulatie van koude lucht mogelijk die elke hoek bereikt.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels