Compacte wijnkasten

Bewaar je favoriete wijnen in een slimme en elegante klein en compacte wijnkast (wijnklimaatkast) voor een optimale temperatuur - gewoon om te serveren en ervan te genieten. 

Compacte wijnkasten

Het gebruiksgemak van een wijnklimaatkast in een compact formaat, dat is wat de compacte wijnkasten van AEG je kunnen bieden.

Formaat

Onze inbouw wijnkasten zijn stuk voor stuk 45 centimeter breed en zijn daarmee even groot als compacte inbouw ovens of inbouwmagnetrons. Dit is een veel gehanteerde maat voor inbouwapparatuur, wat betekent dat deze wijnkasten geïntegreerd kunnen worden in een breed scala aan keukens.

Capaciteit

Met de inbouwwijnkasten van AEG zorg je ervoor dat tot wel 18 flessen tegelijk op de juiste temperatuur gehouden kunnen worden.

Design

Wij bieden onze compacte wijnklimaatkasten aan in drie verschillende kleuren hierdoor is er altijd wel een die past bij jouw smaak of bij het design van jouw keuken. Je kunt hierbij kiezen uit egaal zwart, een combinatie van zwart met stijlvol mat zwart of een strakke combinatie van zwart met RVS.