Productdetails

De 7000 serie ProSteam® was-droogcombinatie is een 3-in-1 toestel dat het wasproces voor je stroomlijnt met was-, droog- en stoomprogramma's. Stoom gebruikt 96% minder water*, en is zachter dan wassen, zodat kleding er langer mooi blijft uitzien.
* Interne test met een lading van 1 kg met het stoomprogramma vergeleken met het fijnwasprogramma.

Voordelen

Kledingstukken opgefrist.* Verminder kreuken met Steam Refresh

Steam Refresh neutraliseert geurtjes* en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur Steam Fragrance toe. Dat geeft het die net gewassen frisheid.

*Uit externe tests blijkt dat de geur van sigarettenrook in een Steam Refresh cyclus geneutraliseerd wordt.

SpecialCare Wash-to-Dry. Verzorging op maat, zelfs voor wol en delicate stoffen

SpecialCare Wash-to-Dry past zich aan elke textielsoort aan voor een milde en toch effectieve reiniging. Deze machine met Woolmark Blue-certificering wast en droogt alledaagse kledingstukken, fijne was en wol. Het herstelt ook de waterbestendigheid van je outdoorkleding.

ProSense® past de cyclustijd aan en bespaart zo energie en water

Of je veel of weinig was hebt, ProSense®-technologie past de was- en droogtijden automatisch aan de grootte van de lading aan en bespaart zo energie en water. Voor efficiëntere verzorging van kleding.

Quick 20' Wash & Dry 60' - Als je haast hebt

Met Quick 20 min Wash & Dry 60 min was en droog je in een keer 1 kg gemengd wasgoed binnen slechts een uur. Wil je alleen wassen, dan heb je binnen 20 minuten schone kleding. Snelle en gemakkelijke verzorging als je haast hebt.

Onze geluidsarme machine verstoort je dagelijkse activiteiten nauwelijks

Ontworpen om stil zijn werk te doen, zodat jij in een rustige woning de was kunt doen. Verstoort geen gesprekken of maaltijden bij installatie in de keuken. Dus geniet van je dagelijkse bezigheden terwijl je je kleren wast.

10 JAAR GARANTIE OP DE MOTOR VAN JOUW APPARAAT

Registreer je apparaat en geniet van 10 jaar garantie op de motor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie. Heb je al dit apparaat, registreer direct je product!

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels