News and events near you

Geniet meer met AEG

Met AEG bieden we u meer dan alleen perfecte apparaten. We nodigen u uit voor exclusieve events, promoties en laten u kennismaken met de combi-stoomoven in onze Cooking Clubs. Laat u inspireren door onze recepten en houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

ONZE BESTE PRODUCTEN WINNEN PRESTIGIEUZE AWARDS

Onze producten zien er niet alleen mooi uit in uw huis. Ze zijn ook mooi in gebruik. Dat is de reden waarom ze regelmatig awards winnen voor hun moderne design en innovatieve toepassingen. 

TRY BEFORE YOU BUY

Ontdek de verrassende eigenschappen van de AEG Combi-stoomoven bij de Cooking Club. Tijdens deze workshops leer je onder begeleiding van onze chefkok nieuwe technieken en ontdek je nieuwe smaken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten. 

KRIJG MEER MET AEG

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

HET LAATSTE NIEUWS VAN AEG

We geloven in innovatie en denken altijd een stap vooruit. Daarom willen we graag alles met je delen wat nieuw en verrassend is en wat de trends zijn voor de toekomst. 

BEKIJK ONZE STIJLVOLLE PRODUCTEN

In onze showroom kunt u onze producten op uw gemak bekijken. Zo kunt u het perfecte apparaat vinden die voldoet aan uw eisen.