Cachback op een set AEG EcoLine keukenapparaten

Tot € 600,- cashback bij een set AEG EcoLine keukenapparaten.

Registratie en voorwaarden

Koop in de periode 1 maart t/m 31 augustus een set deelnemende Ecoline keukenapparaten bij een erkende keukenspeciaalzaak in Nederland en ontvang tot € 600,- cashback retour.

De waarde van je totale cashback hangt af van de hoeveelheid deelnemende actieproducten die gekocht zijn. De waarde van de cashback zal dan bij elkaar opgeteld worden en kan oplopen tot wel € 600,-!

Bekijk de deelnemende modellen

Bekijk de actievoorwaarden

DOE MEE IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Koop een deelnemende AEG apparaat/apparaten in de periode 1 maart t/m 31 augustus 2024 bij een erkende keukenspeciaalzaak in Nederland. Bewaar het aankoopbewijs goed. Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt het ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag de cashback aan

Registreer je nieuwe apparaat uiterlijk 30 september 2024 via deze link met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Retourstorting

Houd voor retourstorting van de cashback rekening met een verwerkingstijd van zes tot acht weken nadat de online registratie met een kopie van het aankoopbewijs is ontvangen.

Neem contact met ons op

Wanneer je de promotie reeds hebt aangevraagd en vragen hebt over de status van je aanvraag of over de verzending van je cadeau kun je een mail sturen naar aeg@promocontact.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 085 0861931 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie.

Indien je hulp nodig hebt bij het registreren van je apparaat, kun je een mail sturen naar aeg@promocontact.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 085 0861931 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie.