Cashback op inbouwapparaten

Tot €150,- cashback bij geselecteerde inbouwapparaten

Van 1 oktober t/m 31 december 2023 krijg je maar liefst tot 150 euro cashback bij aankoop van een groot aantal geselecteerde inbouwapparaten. 

Bekijk hier de actievoorwaarden en de deelnemende inbouwapparaten


Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Koop een deelnemende AEG inbouwapparaat in de periode 1 oktober t/m 31 december 2023 bij een erkende AEG-dealer in Nederland. Bewaar het aankoopbewijs goed. Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt het ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag de cashback aan

Registreer je nieuwe apparaat uiterlijk 15 januari 2024 via deze link met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Retourstorting

Houd voor retourstorting van de cashback rekening met een verwerkingstijd van zes tot acht weken nadat de online registratie met een kopie van het aankoopbewijs is ontvangen.

Neem contact met ons op

Wanneer je de promotie reeds hebt aangevraagd en vragen hebt over de status van je aanvraag of over de verzending van je cadeau kun je een mail sturen naar aeg@promocontact.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer 085 0861931 (ma-vr: 9u-17u30) voor meer informatie.

Indien je hulp nodig hebt bij het registreren van je apparaat of bij het aanmaken van een account, kun je ons bereiken via het contactformulier of ons telefonisch contacteren op het nummer 0172 468 172 (ma-vr: 8u-17u, druk "4" in het keuzemenu voor vragen over registratie op de website).

Award winning product

We ontwerpen onze producten niet alleen om er mooi uit te zien in je huis, we maken ze ook makkelijk in gebruik. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar we laten je graag overtuigen door anderen. Onze producten winnen regelmatig awards voor hun moderne design en innovatieve toepassingen. Hieronder de laatst gewonnen awards:

Kieskeurig Best Reviewed - 3 keer

AEG FSE76738P - Klik hier