Ervaar het onmogelijke

Ontdek de FX9 draadloze stofzuiger

Waar te koop?

De AEG snoerloze FX9 ULTIMATE stofzuiger* is verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:
BCC
Bol.com
Coolblue
Electro World
EP

Expert
Media Markt
Witgoed specialist

Vraag ook bij je specialist in de buurt naar de mogelijkheden van de AEG FX9.
* Diverse modellen beschikbaar

Ontworpen voor de manier waarop we nu leven.

AEG FX9 | X ULTIMATE COMPLETE - FX9-1-ANIM is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires, REACH hulpstuk en gemotoriseerde mini-turboborstel zeer geschikt voor o.a. het verwijderen van dierenharen.

AEG FX9 ULTIMATE COMPLETE - FX9-1-ALRG is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires, REACH hulpstuk en gemotoriseerde mini-turboborstel zeer geschikt voor o.a. het verwijderen van huisstofmijt van het bed en de bank.

AEG FX9 ULTIMATE REACH - FX9-1-IBM is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires en REACH hulpstuk.

AEG FX9 ULTIMATE REACH - FX9-1-MBM is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires en REACH hulpstuk.

AEG FX9 ULTIMATE - FX9-1-4IG is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires.

AEG FX9 ULTIMATE - FX9-1-4ST is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires.

GEEN COMPROMIS

We hebben de kracht en de prestaties van een traditionele stofzuiger gecombineerd met de eenvoud van een snoerloze stofzuiger, om je huis in een keer onberispelijk schoon te maken.* Sterk en wendbaar genoeg om de enige stofzuiger te zijn die je ooit nodig hebt.

*Bij een maximale instelling kan de stofzuiger 80 m2 aan grond schoonmaken in één keer en hij voldoet aan de richtlijn van de EU 2009/125/EC over Eco-ontwerpvereisten voor stofzuigers met een snoer op tapijten.

Ultieme wendbaarheid

Met de unieke flexibele hoofdeenheid heb je de wendbaarheid om elke centimeter van het huis schoon te maken - onder lage meubels tot de hoge hoeken van uw plafond. De FX9 ULTIMATE kan aangepast worden aan alle oppervlakten en meubels van het huis, dankzij de geïntegreerde uittrekslang en 3-in-1 smart tool.

Ergonomische ontwerp

De perfecte hoogte voor alles. Met de telescopische slang van de FX9 ULTIMATE kan de hoogte aan je wensen worden aangepast. Met de unieke schuivende hoofdeenheid en het lage zwaartekrachtscentrum is de FX9 ULTIMATE licht in de hand en makkelijk te hanteren, een nauwkeurig evenwichtige stofzuiger.

Neem pauze - waar dan ook

Met het zelfstandige ontwerp van de FX9 ULTIMATE kun je met gemak de stofzuiger als dat nodig is in een staande positie zetten, klaar om met schoonmaken door te gaan, als jij er klaar voor bent.

AEG FX9 ULTIMATE modellen

Hieronder een overzicht van alle verschillende FX9 ULTIMATE modellen.

AEG FX9 ULTIMATE

Stof kan zich nergens meer verbergen.

De enorm heldere lichtbalk van het mondstuk markeert microscopische vlekken van stof in het huis, waar ze niet meer te missen zijn en verlicht de donkere plekken waar stof zich verbergt onder de meubels.

Trilling

Doordat de motor-unit, wanneer deze omlaag opgeschoven is, beneden aan de stofzuiger zit, voelt u de trillingen die deze veroorzaken vele malen minder. Zo ontlast u uw pols en kan u soepel en gemakkelijk uw hele huis schoonmaken.

AEG FX9 ULTIMATE

Hieronder de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe AEG FX9 ULTIMATE:

  • Tot 60 minuten zuigtijd inclusief gemotoriseerde turboborstel
  • Dezelfde zuigkracht en prestatie als een traditionele stofzuiger
  • Lichtgewicht in de hand met slecht 0,9 kg
  • Ultieme veelzijdigheid door de verplaatsbare motor-unit, uitneembare slang en telescopische zuigbuis
  • Led verlichting om al het vuil en stof te vinden in donkere plekjes
  • Zelfstaande functie om even een pauze te nemen
  • 5-staps filtratie systeem voor optimale schone lucht

Optionele accessoires

Hieronder een overzicht van de meest geschikte accessoires voor de AEG FX9 ULTIMATE.

De AKIT18 brengt de reinigingsprestaties van de FX9 op een geheel nieuw niveau en dit op meerdere oppervlakken. Vier unieke hulpstukken zijn ontworpen om stof en haren van huisdieren op een bijzonder efficiënte wijze te verwijderen, om ervoor te zorgen dat het reinigen van alle oppervlakken zo moeiteloos mogelijk is, en nog belangrijker, jij de brandschone woning krijgt die je verdient.

Dit is het ideale reinigingspakket voor het verwijderen van jarenlang opgehoopte stof en vuil. Vier unieke hulpstukken maken het mogelijk om gemakkelijk bij stof te kunnen komen op plaatsen die anderszins niet te bereiken zijn, zoals smalle laden, spleten, toetsenborden of in en rond andere apparatuur. Het reinigen van breekbare voorwerpen zoals beeldjes, elektronica of meubels wordt super eenvoudig.

De optimale borstel voor alle types tapijten en vloeren. Ontworpen voor het reinigen van ieder type vloer en tapijt. Optimaal opzuigen van stof met uitstekende resultaten.

Wasbare filters voor betere resultaten en schonere lucht. Optimale filtratie waardoor pollen, stof en allergenen in het huis gereduceerd worden en tegelijkertijd wordt de levensduur van je stofzuiger verlengd.

De essentiële kit voor het reinigen van meerdere oppervlaktes. Dit innovatief ontwerp houdt in dat deze multi-tool 3 sterk verschillende reinigingsfuncties aanbiedt; afstoffen, reinigen van spleten en reiniging van meubels en dat alles in één compact en slimme accessoire.

AEG FX9 ULTIMATE